Fitback zayıflamayı sağlayan ürün var. Ben 168 boyunda 80 kiloyum. Ama görenler 70 gibi duruyorsun diyorlar. Hic diyetten çıkmadım ama kilo da vermem durdu 95den 80 dustum 15 kilo vermek istiyorum ama bu ürünü bilenler varsa Fitback kullanıcı yorumlarınız neler? Fitback kilo verdirir mi?Fitback özellikleri
Fitback nedir, Fitback kilo verdiriyor mu? Fitback gerçekten işe yarıyor mu?
🌼Sağlıklı kilo vermek ve beslenmek için evde sağlıklı gıdalar tüketmek şart. Marketten aldığınız ufak bir atıştırmalıkta Örneğin kek gofret gibi ortalama 400 kcal bulunur. Sabah kahvaltısında kek Nescafe yapıyorsanız hem doymazsınız hem de bu tabaktakinden daha fazla kalori alırsınız. Gün içerisinde 4 adet atıştırmalık yediğinizde almanız gereken kalorinin neredeyse tamamını almış olup doymazsınız.🌼Marketten alınan atıştırmalıklar sağlığınızı ciddi oranda tehlikeye atar. Örneğin 1kg glikoz şurubu 22 kg şekere eşdeğerken kim şeker kullansın ki! İnsanımız bu tarz konularda bilgisiz ve umursamaz olduğu için firmalarda daha fazla kar için sağlığımızı riske atmaktan kaçınmıyor. Bir örnek daha vereyim. Heinz markasının ketçapında sadece domates püresi ve tuz varken bizde üretilen markalarda asitlik düzenleyici, kıvam arttırıcı, topaklanmayı önleyici, bozulmayı önleyici, renklendirici gibi pek çok katkı maddesi bulunuyor.🌼Kilo almamak için vücudunuzu uzun süre aç bırakmamalısınız. Nasıl ki bir araba benzini olmadan gitmez vücudunuzda yakıtı olmadan çalışamaz. Uzun süre aç kalıp yediğiniz yemek vücudunuzda 10 katı kalori almış etkisi yaratır ve vücudunuz birdaha aç kalırım korkusu ile bunu yağ olarak depolar.🌼En güzel beslenme şekli 3 ana öğün 3 ara öğündür. Ara öğünlerde kuruyemiş ya da meyve tüketecekseniz yanında mutlaka süt ya da yoğurt almalısınız.🌼Yağlı beslenmek karaciğeri de yorduğu gibi ekstra kalori alımıda sağlar. Ben karnıyarık yapacaksam kızartmak yerine patlıcanı közleyerek yapıyorum mesela. 🌼Aç kalmadan kilo vermek istiyorsanız günlük aldığınız kaloriden fazlasını yakmalısınız. Bu şekilde yaptığınızda istediğiniz şeyi yemekte özgür olursunuz. internetten bulabileceğiniz çeşitli programlar sayesinde günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayıp, kalori takibi yaparak beslenip, akıllı saatler yardımıylada gündelik işlerinizin size harcattığı kaloriyi bulabilir, üstüne sporla takviye yapabilirsiniz.
Kilo vermek için son zamanlarda birbirinden farklı besin ögeleri üretilmiştir. Fakat zayıflama ürünlerini kullanırken ya da kullanmadan önce bazı hususlara oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde çeşitli sağlık sorunları yaşamak da kaçınılmaz olur.
Fitback Nedir?
Hem gençlerin hem de yetişkin kesimin son zamanlarda sıkça tercih ettiği Fitback, zayıflama ürünlerinden biri olarak bilinmektedir. Fitback, öğünlerin tümünün ya da bir kısmının yerine geçebilecek özel olarak formüle edilmiş, toz formunda bir gıdadır.
Fitback Özellikleri Nelerdir?
Fitback, protein ve temel besinlerin bileşiminden oluşan, besleyici ve lezzetli bir öğündür. Fitback, içeriğindeki zengin lif, protein (whey proteini) ve temel besinler ile öğün yerini alır.
Fitback İçerisinde Neler Bulunur?
Fitback ürünün içeriğinde bol miktarda Whey proteini yer almaktadır. Genellikle çilek ve çikolata aroması ile piyasada satılmaya başlanmıştır. Farklı tatları ve aromaları ile kısa zamanda insanlar arasında popülerleşmiş bir besin olarak kendisini göstermiştir.
Fitback Nasıl Kullanılmalıdır?
Fitback, kullanım şekli için 250 mililitrelik süte ihtiyaç duyulacaktır. Ürünün bu süte eklenmesiyle birlikte, karışım hazırlanmış olacaktır. 1 paket Fitback ürünü tam olarak bir öğüne eş değer gelir. Zayıflama ürünlerini, iyi bir diyet listesi eşliğinde kullanmak çok daha doğrudur. Diyetisyen hekimler tamamen doğal ürünlerden oluşan besinler ile insanların hızla kilo vermelerini sağlarlar. Hızlı kilo verimi içinse diyet yemekleri pişirmek konusunda uzman olmak gerekir. Bunun için internet üzerinde birbirinden farklı tarifler bulunur. Bu tarifleri inceleyerek daha lezzetli yemekler pişirmek mümkün hale gelir.
Fitback Nerede Satılır?
Fitback birçok online alışveriş GittiGidiyor, Akakçe, DermoEczanem gibi sitelerde ve kendi web sitesinde satılıyor. "Fitback" diye internet üzerinden arattığınız zaman satılan sitelere ulaşabilirsiniz.
Fitback Gerçekten Zayıflatıyor Mu?
Fitback, öğünlerin yerine geçen bir gıdadır ve doğru kullanım ile zayıflamak mümkündür. Kendinize güzel bir plan yaptığınız zaman kilo vermek kaçınılmaz olur. Fitbackı öğün yerlerine koyarak değerlendirebilirsiniz.
Fitback Şikayet Var Mı?
İnternet üzerinden araştırdığım zaman yan etki olarak ishal yaptığı şikayetini görmüştüm ama benim arkadaşım kullandığı zaman hiçbir yan etkisini görmemişti. İshal dışında bir şikayet görmedim diyebilirim. Şikayete dair pek bir şey yok, genel olarak memnuniyet üst düzey de.
Fitback Kullanıcı Yorumları Neler?
Birkaç tane gördüğüm Fitback 2020 kullanıcı yorumunu da eklemek istiyorum.
Kilo vermek/yağ yakmak konusundaki en temel kuralı akıllara getiren ürün.
Yaklaşık 15 gün önce başladığım beslenme aracı. 1.5 yıldır insülin direnci ve tip 2 diyabet sebebi ile tartıda hiçbir şekilde -1 bile görememişken detoxun ardından -3 görmüştüm. eğitim, seyahat vs derken günde 1 öğünümü onunla geçiriyorum ve hem oturup hesapladığımda dışarıda yediğiniz herhangi bir öğünden çok daha ucuza geliyor. tek sorunum çeşitlilik olmaması idi onu da çözmüşler çok şükür.
Duayen eczacı Mehmet Müderrisoğlu'nun ısrarla tavsiye ettiği ürün. Neymiş ne değilmiş diye bakınca, oldukça etkili olduğunu gördüm. yakında başlayacağım.
Sıkılaştıktan sonra kilo vereceksin. Sakın o ürünlerden kullanma. Metebolizmayı bozuyorlar ve bir daha kilo veremez hale geliyorsun. Ayrıca karaciğerde yağlanma da yapıyor. Diyet ve sporla devam et, acele etme. apt*l gibi acele ediyim dersen ömür boyu şişman ve hasta gezersin. Benden söylemesi.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
sıkılaştım zaten ama göbek ve yanlar duruyor 60-65 olmak istiyorum
ben ilk tvde reklamlarını gördükten sonra arayıp bilgi aldım ve ürünü 20 gündür kullanıyorum. şuanda gayet güzel gidiyor, memnunum ve en önemlisi hem eczanede satılıyor hemde diyetisyen destekleri var. kendi başıma belki zorlanabilirdim ama şuanda birinin desteğiyle daha da güzel sonuçlar alacağımı biliyorum. geç kalmadan başlayın derim :)
FitBack öğün yerine geçen bir gıdadır. Günlük vücudunuzun ihtiyacı olan besin, vitamin ve mineralleri sağlar. Diyet amaçlı kullanımda günlük aldığınız kaloriyi azaltarak, eksik beslenmenin önüne geçer. Programı uyguladığınız taktirde kilo verirsiniz. Pratik diyet olarak düşünebilirsiniz.
sağlıklı beslendigin sürece ne gerek var ki öyle şeylere? ben 3.5 ayda 23kg verdim ve beslenme düzenimi korudugum sürece halada vermeye devam edicem. önemli olan sağlıklı beslenme !
Arkadasımın tavsiyesi ile basladığım bir ürün, hem eczane satısı, hem diyetisyen desteği, hem de tv reklamları ile de güvenilirliğimi kazandı. 13 gündür hicbir sorun yasamadım ve 3,800 kilo gitti bile :) keşke daha önce karşılaşsaymışım diyorum..
Fitback arkadasim sayesinde hayatima girdi ve iyiki girdi kullanmadigim sey kalmadi yapmadigim diyet kalmadi ama fitback le istedigim kiloya ulasicagima eminim spor destegiyle birlikte.