İlk regl olduĝunda söyler misiniz
Beyler size eşiniz söylemeli mi yoksa gerek yok mu sizce
Beyler size eşiniz söylemeli mi yoksa gerek yok mu sizce
Çocuk yapmayı isteyen, düşünen, hatta çoktan yapmış olan bir babanın kız çocuklarının aşağı yukarı kaç yaşında regl olmaya başladığını bilmesi gerektiği için zaten söylemeye gerek kalmamalı. Çocuk bu saksı çiçeği değil bu kadar bilgisiz çocuk sahibi olmamak lazım.
Tabi çok erken regl görmesi ya da yaşının ilerlemesine rağmen regl olmaması gibi durumlarda söylenmesi gerekir çünkü bu bir hastalık habercisi olabilir iki ebeveynin de bilmeye hakkı var.
İlk olduğunda söylerim, gerisini söylemem.
yine de bilmesi iyidir diye düşünüyorum. sonuç olarak o ikinizin çocuğu ve bilmesi hakkı diye düşünüyorum çünkü ona ona göre davranmalı.
Bilmekten zarar gelmez. Ama erkek için önemli bir konu değil.
Cevap
18Cevap
Akıllı kadin söylemez. Burdaki ergen kizlara ne soruyosun.
Söylense ne olur ki senin açından
Sòylemesini gerektirecek birsey yok. Eğer kizda bir anormallik varsa anası ima ederek hassas dònemde oldugunu söyler kapatir konuyu.
İyide ögrensem nolcak. zaten yaşından tahmin edemiyormuyuz. Saçma bir muhabbet. Dusunsene" hatun bgun ahmeti kerhaneye bir götürmüşüm."oğlan sevindi mutlu oldu böyle bir muhabbet tamamen sacma.
Ben söylerdim zaten kendisi anlar ama gerek yok saklamaya sonuçta çocuk ikimizin regli de büyümenin bir aşaması bu mutluluğu iki kişi yaşamalıyız
Soylemem çünkü onun özeli erkeğin bilmesi gereken bisey değil
soylenmesi mantikli tabi regel oldu diye degil. ama artik kizimizda olgunlasti hassas zamanlardan gece bilir. bana nasil ozen gosteriyorsan onuda anlaman ozen gostermen gereke bilir diye.
o oldu diye bende mi olayım? söylemesinde ki maksat nedir ki?
Söylerim tabiki. Erkek sünnet edildiğinde yedi cihan duyuyor, kız büyüme aşamalarından geçerken öz babasından neden saklayalım
söylemeli tabiki..
ben bunda utanacak birşey görmüyorum..
kankam regl olunca bana söylüyo bende ona tatlı yapıyorum kızıma neler yapmam.. ama annesinin ilgilenmesi daha iyi tabi
ne geregi var guzelim anne kiz ben kadinlarin arasina girememki soylese nolcak gerek yok kitap larda ne yaziyo ilk adeti anneme bsl diyecegim
18 20 yaş aralığındaki kızlar geneli hayatı bilmiyor.. yorumlaŕdan onu anlıyorum
Bilmem hic boyle dusunmedim 😕
Zaten hala bekarim 😂😂
Söylesede olur söylemesede kızım sonuçta özeli normal bişey
söylenebilir tabiki doğal bir durum.
uygun bir dille söylenir abartmaya gerek yok.
Niye soyleyelim ki ne gerek var
söylerim heralde bilmem
Söylesin yani bilim sonucta kizim
duyması gereken bir bilgi değil
Bence gerek yk baba farkedip sormadıkca annenye
Ben söylerdim
Soylerim
kızın regl mi oldu?
Hayır da cevabın ne
söylemem
Yoo ne gerek var.
Söylemem