Mağazada erkek çalışanlar dururken kızlara soru soruyor yine bişey demiyorum ama baktım bir anda kızla çok yakın durup soru sordu sonra ben kızınca yok o geldi üstüme yanlış anladın ben sesini duymak için yakın durdum falan dedi. Anlık bir soruydu ben gördüm ama o an çok yakın durmalarindan rahatsız oldum ne anlamı var? Sonra güldü işi şakaya vurdu sonra kendisi de kızmaya başladı baktım bu sefer diğer çalışan kızlara soru soruyor. Sonra o bana benden çok kızdı bende yanından ayrıldım eve geldim ama peşimden gelmedi bile. Daha önce de damatlık alırken bana kızıp beni kiskandirmak için kıza yüz vermişti kız da iyice azitmişti yollu bir kızdı. Aklıma da o geldi daha da sinir oldum. Haksız mıyım?
3 ay
Kızlar eşiniz böyle yapsa napardiniz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saçma sapan kıskançlık yapmışsın. Yemezler eşini merak etme.
Kardeşim normalde kiskanmiyorum niye kıza yakın duruyor ben kızı da suçlamıyorum eşimin hareketine kızıyorum
Bana kardeşim deme de ben senin kardeşin falan değilim. Eşinin hareketine gelince de evet kızabilirsin yanlış bir davranışta bulunmuş olabilir. Benim dediğim olay bu kadar basit şeylerde nasıl tartışabiliyor insanlar? Yani kadın yakınlaştıysa ne olacak öpüşecekler mi?
Lafin gelişi dedim
Aynen o kadar yakınlaşmanin sonu iyi değil geniş değilim
He erkek arkadaşınızı tanımıyorum ama yorumlara bakıyorum kadınlara bir özel yakın davranıyor sanırım o zaman öyle adamın mk ayrıl gitsin
Erkek arkadaşım değilki eşim. Yani ayrılmak o kadar kolay değil
Niye bas tekmeyi gitsin yani böyle seni sinir ediyorsa
Boşanıp napcam nereye gidicem çalışıyorum ama tek başıma gecinecek kadar yeterli değil ayrıca ailem sahip çıkmaz yani gideceğim yer yok. Bı de eşim ni öyle bı böyle biri. Bazen çok iyi oluyor bazen çok kötü oluyor bana karşı. İyi olduğu vakitlerde kandırdı işte hep
Çift kişilikli o zaman o adam
Damatlık alırken bunu yapanın simdi boyle yapmasına şaşırdın mı? O an onu terk etmen gerekiyordu neyi bekledin acaba
Damatlık alırken kıza diyor sizce hangi rengi güzel? Kız da nişanlıniza sorun dedi bu sefer baktım kıza diyor sizce gömleğim dar mi? Kız delirdi varya kasada bile bunu süzüyor dokunmaya çalışıyor neler yaptı. Eşimin abisi de yanimizdaydi diye bişey yapamadık bu sefer kıza kendisi soğuk yapmaya başladı eşim o zaman. İnan hala aklıma geldikçe deli oluyorum. Abisi de herkese anlattı şimdi kaynanamda havalara giriyor görümcem ve kaynanam oğlumuz yakışıklı diye
Niye terk etmedin bacım resmen aldatıyor seni kör müsün
O gün bana kızmıştı onu söylüyor. Ya bak evlendik yedi sekiz ay oldu hala o olayı unutmadım ben. Hala sinirleniyorum aklıma geldikçe. Ayrılmaya kalksam zaten bırakmazdı sevgiliykende defalarca ayrılmak istedim başka sebeplerden dolayı ama o ayrılmadı
O ayrılmadı diye sen ayrılamıyo musun sanki? Ayrılman gerekiyordu saf mısınız
Adam peşimi bırakmadı işte hep peşimden geldi yalvardı. Ailemde evlilik baskısı yapiyodu
Evlenmeseydın senın hayatın sonucta seni seven baskasıyla fingirdeşmez saf olma
Evlenmeye çok az kala ilk kez öyle yaptı normalde öyle şeyler yapmazdı. O gün abiside yanimizdaydi ve malum kafada bı ton şey vardı evliliğe az kaldığı için. O zaman farkedemedim bu kadar ciddi bı durum olduğunu. Kız da çirkin biseydi kızı kıskanmadimds benimkinin saalakligina kızdım işte sonra çok konuştum nasihat böyle ettim özür diledi ama bugün yine böyle davranunca aklıma da eski olay geldi iyice kızdım
Yersen göğe kadar haklısın
Dimi ya üstüne kendi kızıyor. Ya mağazada kızın dibine girip sormasina kızıyorum bu sefer başka kızlara soruyor git erkeklere sor dimi
Vallahi ben o erkeği anlıyorum. Ne yapmak istediğini egosunu pkşmaya çalışıyor ama yanlış yapıyor
Yüzük bile silah zoruyla taktiriyorum adama nerdeyse ya takmıyor
Bence oluruma bırak sen ona öyle davranınca egosunu okşakaya çalışıyor. Kendimden biliyorum.
Mesafesini bilsin oluruna birakamam
Bana bi yazar mısın n
kızkançlık mı var :)
Haksız mıyım
haklısın da tatlı oluyorsunuz böyle
Tatlı mı
kıskançlık haliniz erkeklerin hoşuna gidiyor emin olun
He o benden daha çok kızıyor
sen erkeklere sorunca mı
Yoo onu kiskandim diye
kızların yanında mı tepki gösteriyorsun
Yok genelde daha sonra tepki gösteriyorum
o an kızsada içten içe zevk alıyordur
Umrumda değil onun zevki falan adam olsun
çok hoşsun sen ya
sen yapsan eşin ne tepki verir
Bilmem ben o karakterde biri değilim bende gittim erkek çalışanların yanına ona kızıp ama bişey yapmadım karakterime yakiştiramadim
gittin ama sormadın mı
Sormadim
Nasıl bir şeysin sen ya
Sen hayırdır ya
Tatlı geldi olay da sen de
Saçmalamış
Bı de kendi bana kızıyor
kıskançlığı bırak