Soğan kürünün çok faydalı oldugunu duydum hamile kalamayanlar icin kistlerde miyomlarda cok etkiliymiş adet dönemini düzene sokuyormuş adet olamayıp soğan kürü ile adet olanınız var mi?
soğanı bilmem ama hayıt tohumu tam bir şifa kaynağı adet göremeyen bayanlarda lsh hormonu eksikliği vardır ve dolayısıyla rahimdeki yumurtalar yeterince büyümez ve adet görmezler ve bu hormon eksikliği saç dökülmesi boyun ve meme kısımlarında kıllanma agresiflik yapıyor ve memeler yeterli büyüyemiyor bu dediğim hayıt tohumu ile hamile kalan bir çok insan var araştırın derim
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
işte buna inanırım. soğan zaten şifa. ayıptır söylemesi geçen akşam iftarda soğan yedim. ne acıydı varya kan işetti bana. yani doğrudur. tecrübeyle sabit.
Yengem soğan kürünü kullandı tedavisinde çok işe yarıyor, ben reglimin ilk yılında kullandım 2 ay olup 4 ay olmazdım falan. Bence bir dene umarım işe yarar.
2 su bardagi suyu kaynatiyorsun orta boy bir beyaz sogani 4e bolup kaynamis suya atiyorsun ve 5 dk kaynatiyorsun sonra ılık bir hal aldiginda suyunu iciyorsun bu kadar
Soğanı bir avucunun içine alıyorsun diğer elini yumruk yapıp bam diye vuruyorsun. Kırılıyor sonra cücüğünü çıkartıp yiyorsun ben hiç sevmem gerçide sonra hastalığın geçiyor.
iki soğan zeytinyağında bekletilir 2 gün kadar. sonra zeytin yağının içinde ezilir ele alınır ve malum yere doldurduğumuz avucumuzu sürteriz masajla sonra kanamamız başlar ve kesinlikle korkmamalıyız
Evet. Kesinlikle içmelisin. Hormon ilacı kullanmama rağmen 1 buçuk aydır gelmemişti regl'im. 1 hafta kadar sabah akşam kullandım. Ve adetim geldi. Bilimsel olarakta bu doğru
dr ibrahim saracoglunun verdigi bir tarif bu herkes kullanabilir hic bir yan etkisi ve zarari yokmus. hamileysen kullanma sadece hamile kalamiyorsan kullanabilirsin
En İyi Cevaplar