Tabii şekersiz/sade kahve için geçerli. Her şeyde olduğu gibi tek başına kilo verdirmez. Ama metabolizmayı hızlandırarak, kilo vermenize "yardımcı olur." O yüzden özellikle zayıflamaya çalışıp diyette olanlar, sade kahve içerek kilo kaybını kolaylaştırabilirler. Sade kahve tüketiyor musunuz?
Diyette "sade kahve" içmek zayıflamaya yardımcı oluyor! Diyet yaparken kahve içiyor musunuz?
Bu sitedeki bir hemşerim ayrı zamanda köylüm değerli bir insan sayesinde bende alıştım. Günde 2fincan içiyorum. Ama evde içiyorum geçen dışarda içeyim dedim 15 kuruşluk kahveye 7.5 verdim. Zenginliğimle dürtüldüğümü farkettim koymadı mı tabi koydu dahada içmem dışarda. Dün bir abi aradı lüks otelde bir kahve markasının tanıtımı mı ne varmış illa gel sen bir görül etrafta dedi gidip biraz sonra tadına bakıp bedavadan test edeceğim
Günde 300 mg kafeini geçmemek gerekir bunu da belirtmeliyiz. Millet zayıflamak için kahveye yüklenmesin şimdi :D 1 fincan Türk kahvesi 60 mg kafein içerir ve en sağlıklısı bence. Bir kupa filtre kahve yaklaşık 200 mg kafein içerir.
En İyi Cevaplar