Herşeyin aşırısı zarar derler. Fazla sevmek ve sevilmek sağlığı bozar mı?

Düşününce bozar aslında şimdi birine değer veriyorsun o da senin sevginden bıkıyor senden gitmek istiyor gidiyor konuşmuyorsunuz falan güvensizlikten kendinden sıkılmaya başlıyorsun bıkıyorsun umursamaz hal alıyorsun yavaşta stresten saçın beyazlıyor ya da her şeyi unutmak alzheimer olmak istiyorsun :d
Bozar bozar. İnsan her daim sevdigi seyle sınanır ne zaman vazgecersin o zman senin olur
"Ne zaman vazgeçersin o zaman senin olur" güzel söz ;)
Anneler evlatlarını sever benim annem de beni sever sevgi sağlığı bozmaz bence sevgisizlik bozar.. ama şuna inanırım fazla değer vermek kim olursa olsun ters teper... çünkü insanlara ağzınla kuş tutsan yine bir eksiğini görür... 😌
Bence zararlıdır. Kendi benliğinden vazgeçenler bile oluyor.
Çok yanlış
Yanlış ama fazlası zararlı diye düşünüyorum
Hayır yanlış olan kendi benliğinden vazgeçmek düşüncenize bir şey demiyorum
Onu da çok seven insanlar düşünsün :)
Cevap
18Cevap
İşin ucunda üzüleceğini bile bile sevmek zarardır. Ama onun dışında bir zararı olamaz bence :)
Sev gitsin diyosun :D
Bence fazla sevmek sagligi bozuyo dusunsene onun hayalini kurmaktan uyuyamiyorsun ondan negatif kucucuk bir harrket donüs alsan üzülüyorsun asiri sevgi insanin kendisine zarar bir kere karsidakine zararmi bilemem
Bozmaz. Düzeltiyorum karşılıklı ise bozmaz. Ama karşı taraf sizi sevdiğini iddia edip bir süre sonra bırakıp giderse ve siz o yokluğa alışamayıp onu sevdiğiniz gibi kimseyi sevemezsiniz bozar. Bozdu da. Canlı örneğim
Doktor olan sensin senin bilmem Laz'ım :))) bence aksine tüm organların daha aktif kullanılmasına sebep olur :)
Fazla sevgi nasıl oluyor? Takıntı yapmak mı? 7-24 beraber vakit geçirmek istemek mi? Nasıl oluyor yani?
Aşırı sevgi karakter bozuyor doğrudur, birini sevdim çok da güzel sevdim eller aldı götürdü falan falan 😂😂
O kadar depresyona giren, seviyorum aşığım deyip intihar edenler var. Yani demek ki fazlası zarar. Her şeyde olduğu gibi. :)
Bilmiyorum. Bozsa bile o kadar sevgiye erişemeden ölmüş oluruz bile. Hayatımız boyunca o kadar aşırı sevgiye erişmemizin imkanı yok.
Hayır bozmaz sevmek ve sevilmek bence çok güzel hayatta hiç sevilmemek sağlığı bozar sevgi mutlu eder insanı
Haayır bence bozmazz ☺️☺️
:)))
ulan keske sevgi dozaji fazla geldigi iicin ölsem cidden gam yemem :D
Aşırı sevgi iki tarafa da mutsuzluk verir. İyi bir şey değil bence.
fazla sevmenin mümkün olduğuna inanmıyorum. sevgi değildir o hırstır. o da zararlı zaten.
Bozarsa bozsun yeterki sevsin yüreğim , sevmeyen yürek sağlam olsa ne edeyim...
benım gıbı severse bırısı altı sene kendıne gelemez.
herşeyin aşırısı iyi değil mevlana demiş ne herkezi çok kötü gör nede çok iyi gör
Sevgi çok güzel bişeydir. tabi karşılıklı olunca :)
Muhakak bozar sevgiyle yatar sevgiyle kalkarsan sevgi manyagi olursun
En fazla şuurumuzu kaybederiz abi başka ne olabilir ki :)
fazla sevgi hayvanı bile hayvanlıktan çıkarıyor dogasını bozuyor Herşeyin yeri ve dozu var
bogmaz hep sevsin surekli sevsin
Ne kadar da sevecen bir kız...
😌😌😌
Yok ya niye bozulsun sizde bozulmaya yer arıyorsunuz
Çok sevdim. Çokta güzel bişeydı ama oda sevseydi sağlığım bozulcagina düzelirdi diyw düşünüyorum
Evet bence bozar. Misal ben çiğ köfteyi çok severim ama kilo alıyorum. 😒
Sevmek öyle gunumuz eylemi gibi olmamalı sabretmek sukretmeli. Lütfu da hoş kahrı da hoş olmalı. Guzel sevince insan ayrı da olsa mutlu oluyor..
Bence cok sevince afedersin ama bir tarafi havalanır.
az sevmek çok sevmek gıbı degerler kontrol edılemıyorki bir çare bulunsun !!!
Her şeyin fazlası zararlı sevginin de öyle karşındaki partnerinin senden kaçmasını sağlarsın sadece başka bir işe yaramaz
Bozar
Sevgi sağlığa zararlı yazısı zorunlu olmalı
Duygunun azı da zarar fazlası da
Ruhsal sağlığa zararlı. Az sevin.
Kesinlikle öyle ve o durumdayım inan.
Tecrübe.
Adamı ruh hastası yapar. Paranoya bağlar...
Aşırısı ruh sağlığını bozar
Bozar. Ruhsal sağlığım bozuldu
Sevgisizlik bozar da böylesini ilk defa duydum 😮
Bence bozar ne kadar seversen o kadar yıpranırsın
Çok aşırı olursa zarar
Bence her şeyin fazlası zarar
sevmek bozarda sevilmeyi bilmiyorum
ruh sağlığını bozduğu bir gerçek..
Bir cok kez sahit oldum, abartizi guzel dehil
Evet yeri gelince olgunluk da lazım.
Bozar kıskançlık vs hayat zindan olur
Bozar mı sandın acılar