Selamss😏
Aşık olunca aklımızı kaybediyor, saçma sapan davranışlar sergiliyoruz. Bu da çevremize ve karşımızdaki insana rahatsızlık verebiliyor.
Sevmek, aşık olmaktan daha mı sağlıklı oluyor?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamss😏
Aşık olunca aklımızı kaybediyor, saçma sapan davranışlar sergiliyoruz. Bu da çevremize ve karşımızdaki insana rahatsızlık verebiliyor.
Sevmek, aşık olmaktan daha mı sağlıklı oluyor?

Uzmanlara göre aşkın süresi 15 aydır. Yani bir ilişkiye başladığınızda maksimum 15 ay boyunca alık olabileceğinizi söylerler.
Öncelikle aşık olup çevresine ve karşısındaki insana zarar veren kişi aşkın ne demek olduğunu bilmiyordur. Aşk, cicim ayları dediğimiz süreci içerir ki o da iki kişinin bol vakit geçirip birbirini tanıması demektir. Sonradan aşk sevgiye dönüşür ve dengeye oturur. Yani aşık olup da çevrenize rahatsızlık veriyorsanız sizde bir problem vardır.
Bunun dışında da ben aşkın ölümsüz olduğuna, tekrar tekrar yenilenebildiğine inanıyorum. Karşımızdaki insanın gözlerine bakıp gülümseyebildiğinizde, onu bazı an’lar tutkuyla arzulayabildiğinizde, durup dururken sarılıp derin bir nefes aldığınızda ve içiniz titrediğinde, yani duyguların her tavan yaptığı an tekrar tekrar aşık olunabileceğine inanıyorum. Bunu bir kez yaşadım uzun süreli ilişkide, onun da gerçek mi yoksa manipülasyon yüzünden mi olduğunu kestiremiyorum ama mümkün, aşkı ölümsüz kılmak mümkün.
Aşk varsa ayrılık tezdir
Aşkın içinde, hırs vardır öfke vardır bitmeyen şehvet ve arzu vardır kıskançlık vardır. Bu sebepten dolayı aşk daha tehlikelidir takıntıyı oluşturur. sevmek daha masumdur ama aşk kadar tat vermez aşkım ateşi bambaşkadır
Ay aslında doğru biliyor musun djxjjx
Yaa benden esinlendin yani jdjdjjxkd
Cevap
11Cevap
Sevgi varsa sağlıklı olur gadası
Hayır sağlıksız olmaz
Eğer karşılıklı aşk varsa hiçbir zaman sağlıksız olmaz
Aşkın mantıklı zekayla sağlıkla hiç biriyle alakası yok o kanına girdiği zaman sadece seni kaynatıyor işte yapacak bir şey yok
Bu bulduğun kişiye bağlı ilişkinin nasıl ilerleyeceği..
Hani zaten bunun evreleri var aşk olmadan olmaz sanırım
Ask hastalikli bir duygudur. Askinla iliski yasa fakat sakin evlenme.
Aşk olmayan ilişki tuzsuz yemek gibidir
Hiçbir keyfi olmaz
En güzeli olur
Çoğu insan kendisine aşık olunmasını kaldıramıyor çünkü birinin onu bu kadar sevebileceğine inanmıyor ve acısını sizden çıkarıyor bu nedenle kimseye aşık olunmamali sevmek kafi.
Aşktan bahsediyoruz. Aşk varsa, her zaman sağlık da vardır. Sağlıksız ilişki olur mu hiç aşkın olduğu yerde?
Bu bir film mi
Aşkta mantık olsaydı aşk olmazdı
mantikli hic bu sekilde bakmamıstım
Aşk sağlıksız olmaz asla
Aşkta mantık aranmaz
Sağlıksız oluğunu düşünmüyorum
Sevmek iyidir. Daha kalıcı ve güvenilir.
Aşk biter belki ama sevgi bitmez
Denge olmali
Aşk ilişkinin kendisidir…
Bir süre sonra yorar
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?