Araba kullanırken muhtemelen elektrik yükleniyor vücut inerkende kapıya dokunduğumda çıt diye ses gelip çarpıyor 😡
Çözüm?
Çözüm?
Giydiginiz elbiselerin birisi yapiyor ya da oto kilifi. o nu tespit edin. ona gore dikkatli kullanin. benim bir kazagim var onu giyince oluyor. kazagi cikarinca korkuyorum bir yere dokunmaya kontrol kalemi ile dokunup elektrigi atiyorum uzerimden
Vucuttta biriken statik elektrikten kaynaklı ya aşırı stersli olandan ya da giyindiğin şeylerden kaynaklı bunu boşaltman gerek çıplak ayakla toprakta yürü elektrik boşalsın ileride sıkıntı yaratır beyne zararı dokunur
Genelde soruda kadınlara cevap verdiğine göre arabanida kadın yerine koymussun demek 😊
Kadınlar mı?
Teşekkürler 😊
Bende birine temas edince carpiyor 🙄 İnsanlara enerjimi veriyorum 😁
Cevap
10Cevap
Bende de çok olur duş almak kıyafetleri değiştirmek iyi geliyor.
yünlü elbıseler veya koltuk:) bende cok fena carparım.. cozum toprakta cıplak ayakla yurumek
ıste vucudundakı fazla elektrık topraga kavusmalı.. fırsat buldukca gez toprakta goreceksın azalacak
Sıcak hava olduğu için sen onu tuzlu suyla sil geçer
statik elektrik bendede cok olur bırak arabayı insanları bile çarparım dokunduğumda çıplak aykal bazen toprakta yürü
Araba elektrik kaçırıyodur kardeş. Büyük ihtimal aküye bağlı kutup başlarından birisi sızıntı yapıyodur. Elektrikçiye çek 10 liraya halletsinler
statik elektrik. yolda giderken parnagin kapi kolundaki vidaya degdir veya metal aksama
statik elektrik. benzin kamyonlarındaki gibi ufak bir zincir salla aşağı.
Daha hic yasamadim 😄😄
bir adam bu kadar elektrik yüklü olamaz ya😀
Statik elektrik vardir
araba senden elektirik almış
Giyim ve strestrn kaynaklanıyor
statik elektrik eskiler toprağa bas derlerdi
üzerinde sentetik çok muhtemelen topluyor
statik elektrik yol da gider elektirk yükleneniyor
arabanın tekerleri lastik oyüzden boşalmaz elektirik sen yere batın için oluyor
arabanın tekerleri lastik oyüzden boşalmaz elektirik sen yere bastın için oluyor
hergun olur bana
Elektrikli oldugumuzdan
En İyi Cevaplar