Ben vakıf göz hastenesinde çizdirdim Ve gözlerim sıfırlandı Ayrıca garantisi için imzalı belgem var Derece artarsa ki bu çok zor bir ihtimal Sorumluluk sahibi doktor günde en az 60 kişiye imza atıyor
Senin soruna gelcek olursak bu hastaneden hastaneye değişir Benim gittiğim hastanede doktorların çoğunluğu lazer yapmışlar Bir kısmı ise aşırı hipermetrop ve retinaları ince olduğundan bunlara direk lens tabakası yerleştirilir İşte bunun da derecesi artabilir Bu yüzden dolayı da bugünün teknolojisiyle Hipermetrop olan doktorlarımız lazerden kaçınıyorlar
Çoğu insan negatif şeyler söylicekler Çünkü bu ülkede lens cve gözlük kullanımının piyasası çok yüksek Güvenilir bir göz hastenesinde herkes lazer olursa onların da çalışma olanakları düşeceğinden Olumsuz şeyler hat safhada
Ancak ben şunu söylemek istiyorum ki Doğru dürüst bir şey bilmeden insanları yapmayın diye kandıran bazı kişiler bence çok boş insanlar
Bende 1 yıl kadar önce bir çok platformda bu tarz insanlara rastladım Benden tavsiye vakif göz hastenesi 1 tane miyop astigmat olupta gözü sonradan ilerleyen birini getirin gösterin abi O olumsuz düşünenler yiyorsa göstersinler Tabi bulabilirlerse
Boş yere bizleri lens ve gözlüklere hapis eden güzel kardeşlerim Bir gün elbet o yalanlarınız dönüp dolaşıp sizi bulur
hipermetrop isen ki burda mercek değişimi söz konusu Onun garantisini veremem O konuda da bie şey diyemem Ancak miyop ve astigmat için güvendiğim hastaneden olumsuz sonuç alan bir tane insan yok
Bence burdaki boş insanları dinlemeyi boşver Onlar durduklarına inanır ve çıkarlarını düşünürler
Ya bakın benim doktor iş adamı göz cerrahı amcalarım var Kaç sene oldu çizdirdiler hiçbir ilerleme yok Burda lütfen kötüleme yapmayalım Ben Göz vakfı hastanesine kefilim
Yok dünya göz hastanesiymiş yok oymuş buymuş onlar beni ilgilendirmez
Bildiğim bir şey varsa o da şu ki bu lazerin bu kadar kötülenmesi yüzünden bir çok insan lens ve gözlüklere bağlı yaşamak zorunda Ben bu konuda hakkımı helal etmiyorum Gözlerimi cizdirmiş biri olarak hayatta yeniden doğmuş gibi görebilme yetisini kazanan biri olarak güvenilir hastaneye gittiğiniz de sıkıntı çıkmayacağına eminim
Arkadaşım ya ben anlatamıyorum ya sen anlamak istemiyorsun. Kimseyi kötülediğim yok. Ne hakkı ne helali. Senden helallik isteyen mi oldu? En basit bir operasyonun dahi riski vardır. Herkes memnun kalıcak diye bir kaide mi var? Oymuş buymuş seni ilgilendirmezse reklamını yaptığınız hastahanede beni ilgilendirmez.
Siz nasıl ki memnunum diyerek görüş paylaşıyorsunuz bende memnun değilim diyorum... Hakkımı helal etmiyorummuş. Komik...
3 yıl önce yaptırdım çok memnunum 0.75 veya 0.50 artmıştır. ama son teknoloji excimer lazer değil prk lazer ameliyatıydı benimki ve doktorda zaten anlattı gözün derecesi sonradan artabilir bu sana bağlı dedi. ayrıca temel lazer işlemi yaptırdığım için bir daha göz çizdirebiliyormuşum belki
Sanırım 2010 yılında yaptırdım. Hiç ilerleme olmadı. Hergün istisnasız bilgisayar başında oturmama rağmen :) Biraz nereye kime yaptırdığınızada bağlı olabilir diye düşünüyorum.
Miyopum ve kimse önermiyor, bir yandan lensten kurtulasım var bir yandan da bir zaman sonra ilerliyor tekrar miyopluk, benim gibi çoğu insan ikilemde kalıyor bu şekilde.
En İyi Cevaplar