Gecmezmi ya😣
Trombosit sayim düşük cikti?
Gecmezmi ya😣
Bence şu an Hastaneden yazıyorsun, aslında bizi işletiyorsun. doğru söylüyorsan eğer kusura bakma ama gerçekten canımsın.!
Kactim diyorum niye yalan söyleyeyim
Ailene yazık değil mi vicdansız , el kadar bebeler var, hastanelerde ömürleri geçiyor. yarım gün kalmak mı zor geldi...
Evet zor geldi sıkıyor beni
Sinirliydim bide ailemde gelen yok hepsinin isi var refakatcimde yok hem aileme danisip geldim eve muhtemelen hafta sonu gidecem babamla
dikkat et trombosit önemli kanda
Olmek istiyorum artik sıkıldım bu hayattan
Biraktim tedavi falan olmayacam
bence ölmeni gerektiren bisey yok ama dikkat et.. iyi durumdayken sallayıpta kendini mahvetme
Benim cok dusuyo 0 a kadar bir kere 5 olmustu
Asiri uykulu ve yorgunum nasıl gecer
Tahlillere ne dedi doktor?
Itp hastasiyim
allah yardımcın olsun sık sık trombosit vermeleri gerekir sana.. 0 rh (-) kan grubum.. eğer kanımız tutuyorsa seve seve trombosit verebilirim.. sağlığına kavuş yeterki kardeşim.. daha önce aynı hastalığı olan birinede 10 günde bir gidip trombosit veriyordum.. en son taburcu olmustu daha iyi demişlerdi durumu için..
Benim kan grubum tesadüfe bak 😂😂
Ama istemiyorum saolun
aklında bulunsun bişe olursa yazman yeter 0 rh (-) bulmak zor çünkü :-)
Doktor hic bana trombosit vermedi kioving denen serum ve kortizon haplari tedavi olarak veriyorlar
demekki şu an vücudun yeterli miktarda üretebiliyor.. ilaclarında desteği yetiyor;) degerini bil bunun ihmal etme kontrollerini
Kortizona yanit vermiyo serumla düzeliyor ayda1 tedaviyi değiştiriyorlar
acilen hastaneye git her an kriz gecirebilirsin bir saglikci olarak seni uyariyorum acil git
Kactim gidemem
en ufacik bir darbede iç kanama gecirebilirsin öyle bir lüksün yok gitmelisin yoksa intihar olur
Itp hastasiyim cok yorgunum gidecek halim yok kafami kaldiramiyorum
yakinin yok mu yaninda
Annem var evdd isi vardi gelemedi
ks da gezme bu is şakaya gelmez git
Suanda acil bisey yok olsa belirtileri olur
Cevap
2Cevap
Ciddi bir durum olabilir. İTP tanısı aldıysan ilaç verilir ve yükselir. Evde olmaz.
Evet itp hastasiyim 3 yildir
Degerleri ogrendim kactim hastaneden
arkadaşım aklını peynir ekmekle mi yiyorsun ya da ciddi degilsin don hastaneye
Donemem
Cok ciddiyim donemem evde ilac falan doğal yöntemleri deneyecem trombositi ne yukseltir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar