Delik korkusu yani Tripofobi, delikli olan herşeye karşı rahatsızlık duyma fobisidir. Bu fobisi olan kişiler birden fazla deliğin olduğu hiçbir nesneye rahatça bakamaz ve rahatsızlık duyarlar. Bende bu fobi uzun yıllardır var ve çok rahatsız edici. Aranızda bu fobiyi yaşayanlar var mı? Not:Saçma sapan cevaplar vereni şikayet edicem
Evet biliyordum bu hastalığı. delik diyince yine yurdumun insanının aklına başka şeyler geliyor. tripofobi yazında görün delik neymiş. açıkçası bende böyle bir durum yok ama çok delikli şeyler görüncede rahatsız bir görüntü geliyor gözüme. tripofobi yazdım görsellere ben bile iğrendim.
Birden fazla delilikli objeye bakamamak? Yani onun lezzetli olduğunu bilsende onu yemeyi cok arzulasanda yiyemiyormusun? Kötü birşeymiş düşünsene hayatda delikli o kadar obje varki nelerden mahrum kalırdın allah kimsenin başına vermesin
Bu rahatsız etmedi de görseller de bazı fotolar var tüylerim diken diken oluyo
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ula delik korkusu ilk defa duydum. Hem nasıl olacak o iş. Delik herkeste var. Sende bile var. Kendinden de korkuyor musun 😃
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya sen beynini falan mı yedin arkadaşım? Bu kadar saçma salak bir soruyu sormak imkansız çünkü. Git araştor internetten. Delik fobisi birden fazla deliğe bakamama fobisidir.
Ya cidden bu kadar fesat ve cahilce yorumlarla gelmeyin şikayet edicem. Git araştır internetten siz çok farklı şeyler düşünüyorsunuz kafanızda. Delik fobisi ÖYLE BİŞEY DEĞİL arkadaşım
Değil işte o anlamda değil git araştır ciddi söylüyorum konuyla ilgili hiçbir bilgin yok bari yorum yapma. Soruyu sadece fobisi olup olmayanları öğrenmek için paylaştırm. Varsa var de yoksa yok de. Bu kadar basit.
En İyi Cevaplar