sevgilim eskiden uyuşturucu kullanmış uzun süre değil ama beyin hücreleri ölmüş müdür? zararı gecer mi?
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıl5-6 yıl kullandım evet beyin hücrelerini öldürüyor ama bu öyle hemen anlaşılmıyor
bazen unutkan oluyorsun , bazen ne diceni unutuyorsun :D
dilinin ucuna geliyo aklında da ama idrak edemiyorsun :D beyin çürüyor
bu durum kullandığın dönemlerde daha çok . ilk 1-2 sene pek bişe yoksa da sonra ki seneler farkediyorsun . bıraktıktan sonra yıllar geçince beyin hücreleri kendin ne kadar yenilemeye çalışsa da bişeyler eksik kalıyo :D
9 yıl olucak nerdeyse kuruyu suluyu bırakalı . umarım tahtalarım tamdır ama tam olduğunu sanmıyorum :D eminim ki tamamlanmayan hücreler kalmıştır :D
benim gibi müslüman bir adam ; cuppa cuppa isa musa sen bizi kutsa derken aklım nerdeydi acaba :D17 Yorumla
Soran+1 yılunutakanlık vardı söyle diyordum böyle diyordum tuhaf davranıyordu. okb hastalığım var diyordu bana 3 senedir pskoloğa gidiyormuş hatta bikere yanında gittim. sağlam bir insan değilim derdi
- +1 yıl
senin ki sıyırmış bebeğim ayrıl ondan :D bir dönem ki sevgilimi 7-8 ay bakırköy deliler hastanesine götürdüm . hep yanında oldum , pisko tedavisi görmesini sağladım destek oldum
ben böyle yaparken ailesi de onu odaya kapatıp sen delisin diyip babası da dövüyodu :D
sonra nooooooooooool du biliyo musun :D :D
sen ailemin yanında koca bir hiçsin , ailem her şeyden önemli . ailemi bana kötülemeye çalışıyorsun dedi :D afananın afamına kadar yofolun var dedim yol verdim :D
o yüzden kurtul o çocuktan . he kızlığı vermişsen yaş o iş ama vermemişsen hiç tereddütsüz şüphesiz YOL ver . iyi geceler
Soran+1 yıl6 ay filan sevgiliydik cok takıntılıydı herşeyde ailesini karıştırırdı. bir soru sorardı. hoppa yarın aynı soru. 2 kere filan ayrıldık sonra en sonunda ailesine laf söyledim sandı büyüttükçe büyüttü neymiş patavatsızlık yapmışım bitirdik ilişkiyi.2 ay oldu şimdi yaptıkları şeyler instagrmdan swarmdan kezban kzları eklemek fotoğraflarını beğenmek bütün gün evde. haftasonu dgs için dershaneye gidiyor yazın otellerde çalışıyor 6 senedir aşçıydı kafayı sığırmış demi.
- +1 yıl
bence kafayı sen sıyırmışın :D çocu niye takip ediyon oğlum :D bak neyse hatun sende takıntılı bir tipsin belli , hiç çekemem :D dediğim gibi nasılsa kurtulmuşun ondan FİİİLEN :D umarım birgün beynen ve kalben de kurtulursun :>) kib. aeo
Soran+1 yılya ne bileyim mutsuz olsun istiyorum kin kapmışım ona :) teşekkür ederim
- +1 yıl
ben burda 5 yıldır üyeyim . 5 yılı da geçiyor olabilir 2012 kayıtlıyım , neyse birgün :D
hatunun biri mesaj attı ; yorumlarını çok beğeniyoırum , insanları iyi anlıyorsun , bana yardımcı olur musun gibi gibi şeyler yazmış
eyvallah dedim , buyur anlat :D
3 sayfa :D koca koca satırlar dolusu anlattı , sabrettim :D sonunda sence nolur bizim sonumuz dedi
ne zaman ayrıldınız dedim :D
ne dedi biliyo musun :D
5 yıl önce dedi :D Allah kurtarsın senide kardeş :>) bb
Soran+1 yılben 2013 de filan kayıflı olmuştum bu siteye :D yok artık oda abartmış baya yani :D :D
En İyi Cevaplar
+1 yılÖlmüştür. Ancak tanıdığın kadar zekidir işte. Gitgide aptallaşmaz yani merak etme. En son hali neyse o. Ama uyuşturucu kullanmış biriyle neden sevgili oluyorsun oda ayrı bir soru
01 Yorumla
Soran+1 yılSon zamanlara öğrendim seviyordum ayrılmadım ama keşke ayrılsaymışom hata yaptım. bir sürü sorunları vardı
+1 yılÖldürür
04 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun süre kullanmamış acaba bikaç ay içtiyse yinede olur demi. okb hastalığım var diyordu bana 3 senedir pskoloğa gidiyormuş hatta bikere yanında gittim.
- +1 yıl
Tatlım sigara bile öldürüyor bir kaç ay olsun farketmez bellli bir hasar almıştır
Soran+1 yılevet teşekkür ederim
- +1 yıl
Yok almamiştır ya bebekburun bişey bilmiyo🤗
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
hücreler ölür ve sürekli dirilir. kafana tokat vurunca ölür ama aynı zamanda dirilen hücrelerde vardır. Ne kadar kullandıysa okadar ölmüştür. Onunla biraz hızlı konuş. Dediklerini geç algılıyorsa baya bir ölmüş demektir
020 Yorumla
Soran+1 yılne yaptığını bilmiyordu sanki dengesizdi.
Soran+1 yılbuda öyle saf gibi hareketler yapıyordu ya çok uzun süre kullanmamış acaba bikaç ay içtiyse yinede olur demi. okb hastalığım var diyordu bana 3 senedir pskoloğa gidiyormuş hatta bikere yanında gittim.
Soran+1 yılnasıl yani anlamadım
Soran+1 yılirsiymiş okb hastalığı ondan. dayısı da bana söylerdi yeğenimi üzme hasta ilk göz ağrım filan derdi.2 senelik sevgilisi aldatmıştı
Soran+1 yılyok kesinlikle 3-4 ay filan kullandım demedi sadece ben misal dedim. kendisi sadece önceden kullandım demişti. irsiymiş okb hastalığı onda ilk bana söyledğinde soğucaksın belkide seni kaybetcem ama gerceği söylemek zorundayım demişti ben yine kabul etmiştim. sözümü dinlerdi hayatındaki bütün kızları silmişti telefonunu karıştırmasına bile izin verirdi ama cok tartışırdık. güler eğlenirdik ama tartışırdıkta. kücücük şeyleri takar. ertesi gün yine ayni şeyleri sorardı.
Soran+1 yılbenimde pskolojimi bozdu :/
Soran+1 yılbende öyle düşünüyordum kafayı yicek gbi oluyordum bazende aklıma geliyor. biliyor musun ben ayrıldığımızda onla bana ne dedi biliyor musun yanlış anlama sende pskoloğa gt yanlış bişey değil arkadaşlarımın yanında bile ilaç içiyorum dedi.
Soran+1 yıl2 ay olmuştu ayrılalı ama 15 gün önce baya kavga ettik bana küfür etti bende ona ettim yani tamamen btti sonradan kavga bttkten sonra sacma sapn bir iş yapma kendine zarar verme tamam mı yazmıştı.
Soran+1 yılöyle cok teşekkür ederim iyi dileklerin için :) :)
+1 yılhemde deli gibi öldürüyor uyuşturucu kullanan arkadaşlarım vardı mantıksız şeyler yapabiliyorlar normal olmayan şeyleri normalmiş gibi yapabiliyorlar mesela bir kızın yanında o kıza gülerek küfür edebiliyor ve bu ona normal geliyor
020 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimdi yani evet gülünmeyecek şeylere gülüyordu. birazda dengesizdi. biraz unutkanlıkta vardı.
- +1 yıl
beyin hücreleri öldükten sonra yenileniyor bide
Soran+1 yılbaya olmuş uzun zaman
- +1 yıl
pardon yenilenemeiyor* diyecektim
Soran+1 yılönemli değil o zaman ondan tuhaf davranıyordu.. okb hastalığım var diyordu bana 3 senedir pskoloğa gidiyormuş hatta bikere yanında gittim. sağlam bir insan değilim derdi
- +1 yıl
doğru söylüyor sağlam degik
Soran+1 yılkurtulduğuma sevinmeli miyim?
- +1 yıl
şimdi söyle soyliyim o tür insanların bazıları başkalarına zarar verebilir ama bazısı sadece kendine zarar verir ama çok aciz bir durumda oluyorlar açlıktan ölürler bile uyuşturucuya para verirler hata para bittiğinde dilenen oluyor ya da hırsızlık yapıyorlar genelde bu tür bir bağımlılık her şeyi yaptırıyor maalesef bide zaten erken yaşta vücut eriyor çöküyor genelde erken ölüyorlar
Soran+1 yılşu an kullandığını sanmıyorum ama eskiden kullanmış yani pso sigara içiyor elinden düşürmüyor sigarayı.
- +1 yıl
sigara sorun degil
Soran+1 yılyani öylede baya dertleri var.
- +1 yıl
hangimiZin yok
Soran+1 yılevet bana söylüyor ev borçlarımız var 80 binden fazla filan diyordu. en azından onlar ödeyebilirler bir şekilde annesi calışıyor devlet kurumunda babası devletten emekli kendisi yazları cslışıp 2-3 bin alıyordur.3 kişilik aileler biz ne yapalım 6 kişilk aileyiz.
- +1 yıl
biz 12 kişilik aileyiz ona bakarsan ve bizim de hersene en az 70 80 borcumuz oluyor bir kaç ay önce iş makinesi aldık mesela 110 bin borç onun disindada bir 20 30 borcumuz var ama bisekilde hallediyoruz çalışarak
Soran+1 yılyani herkesin borcu var bu zamanda olmayan var mı yani bu arada Allah kolaylık versin herkese zor hayat
- +1 yıl
Allah razı olsun tabiki herkesin burcu var ya ben öğrenci olduğum halde 800 tl borcum var 😄
Soran+1 yılcalışkan insanlarsanız yani bak o calışkan birisi değil yazın bile calışırdı aşçıyken işe zor giderdi kalkamazdı ararlardı 10-20 kere arakadaşları gidip uyardılardı yani öyle birisi sözde haftasonları dershaneye gidiyor neymiş dgsye calışacakmış olmazsa dgs askere gidicekmiş ondanda korkuyor bütün karı kız atip etsin işsiz ya :D gece gce uyuz oldum :D
- +1 yıl
boşver. ya sinirlenmeye değmez 😄
Soran+1 yılBöyle salak insa uğraşılmaz demi ☺️
- +1 yıl
değmez tabi yaa ellini sallasan ellisi 😊
+1 yılbonz eroin kokoin hap icmesin esrar kubar bişey yapmaz sigaranın biraz ağırı okadar 🤗
10 Yorumlane kullandığına göre değişir uyuşturucu ama kaç çeşit var bilsen kafan kıyak olur senin bile 😥😥😥
00 Yorumla
+1 yılbunu sorduğuna göre seninkini öldürmez olmayan bişey ölemez çünkü
00 YorumlaKullanım süresi , türü ve hangi yolla aldığı önemli
00 YorumlaEvt öldürür ama hücreler kendini yenilediğinden dolayı sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılBeyni olan biri uyuşturucu kullanmaz kullanan biri endişe etmesin,
00 YorumlaKullandığı maddeye bagli kimisi geçiyor kimisi kalıcı hasar
00 Yorumla
+1 yılUnutkanligi arttırır.
012 Yorumla
Soran+1 yılokb hastalığım var diyordu baan 3 senedir pskoloğa gidiyormuş hatta bikere yanında gittim. evet unutanlık vardı biraz da dengesizdi
- +1 yıl
Genelde ani parlamalar olur. Dengesiz tavirlar amacı kırmak değildir derdini anlatmaktir aslında arkadaşımdan biliyorum. Sadece allah inancı ve psikologlar düzeltebilir. Kendisinin ystemeside önemli
Soran+1 yılevet evet aniden kızıyordu herşeye sonra sankileşiyordu. en son kavga ettiğimizde ayrıldığımızda büyük kavga ettik sonra sankileşip sakın sacma sapan şeyler yapma kendine zarar verme dedi. kafası gidip geliyor. sağlam birisi değilim derdi.
- +1 yıl
Ayrilmanizin etkisi ve aile boşluğu etkilemiş olabilir. Ve bide zayıf iman Allah inanıp dua etmek bazen zor gelir insana.. vicdan da nefis iman da mutluluğu getirir.. ota boka derman araycgimiz yere Dua lara koşmak gerekir. Yoksa pskiolog yapma der ilaç verir. Ruh un tamiri dua dir.
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsunuz herşeyin ilacı aslında kendinimiz dualara sığınmak gerekir. oda zamanında islama karşı gelmiş yok saymış islamı başka şeylere yönlermiş sonradan hastalıklar cıkmaya başlamış. dua filan okumaya başladım namaza gidiyorum her gece abdest alır. uyurum derdi. yanıdayken ceketinden dua cıkartmış bikaç kere yani bilmiyorum kafam karıştı beni ilgilendirmez dini ama banada zarardı sonuç çünkü yani zararlı bir insansa bana zararı olur Allah göstermesin üzüm üzüzme baka baka kararır derler. Bikere bana demişti içkiye kumara zinaya tövbe edicem kuran okudum derdi. sonra yanıma gelmişti gecen gün rakı içtim idda oynadım bozuldu tövbem nasıl düzelticem diyip hafiften gülmüştü.
Soran+1 yılbide herşeye yemin ederdi Allah kuran carpsın ki derdi. sonra ayrıldık anlaşamadık sürekli tartışıyorduk 6 ay filan sevgiliydik.
- +1 yıl
Nefsiyle olan bir imtihan bu tevbe edersin şeytan baskı yapar nefsini kırar. Tamamen nefis je ilgili. Benim sevgilim ben ona dokunmadı diye brni terketti. Ben zinadan korktum. Özluyomuyim evet ama sevdigme pişman olmadim
Soran+1 yılşimdiki kızlar cok fena gecen kız arkadaşımlarımdan birisi anlattı okuldaki bir arkadaşı bir kızla birlikte olmuş cocuk vicdan azabı cekmiş ayrılmayalım ben seni bırakmam demiş kızda banane aman senle birlikte oldum diye ömür boyu senle mi olucam demiş bak bunu söyleyen kız yani. Erkeklere hep diyorlar ama bunun sebepleride kızlar erkekler coğu kızı aynı snaıyorlar
- +1 yıl
Herşey imtihan yani aile terbiyesi çevre şartlar. Önemli olan iyi insanları sevmek 😊
Soran+1 yılben bu zamana kadar insanlara hep iyi davrandım davrandıça bnim kuyumu kazdılar saf sandılar her konuda
- +1 yıl
Iman duygusu olan insanlari sev ya da makarnayi ekmekle yuliyen insani. d onlardan zarar gelmez 😅
Soran+1 yılBen ekmekle makarnayı pilavi yiyorum 😬
Aklı olan kullanmaz zaten 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah hiç kimseye göstermesin :)
Soran+1 yılyapma öyle şeyler korkunç :O
Soran+1 yılheyecan arıyorsun :D
+1 yılkullandigi maddeye bagli
00 YorumlaÖlmüş mü sen anlarsın
00 Yorumlaöldürse nolucak sana bir zararı olmaz merak etme😂
00 Yorumla
+1 yılGeçmez beyin tedavi olmaz
00 Yorumla
+1 yılBeyne zarar her hüçre yenilenmeZ
00 Yorumla
+1 yılölmez beyin hücresi darbeyle ölür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey geçer merak etme yeterki dönüş olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle öldürür.
02 Yorumla
Soran+1 yılçok uzun süre kullanmamış acaba bikaç ay içtiyse yinede olur demi. okb hastalığım var diyordu bana 3 senedir pskoloğa gidiyormuş hatta bikere yanında gittim.
- +1 yıl
olmaz olmaz nie olsun 30 40 sene içen var onlara olmuoda ona mı olcak 🤗
Unutkanlık yapıto
00 YorumlaSağlık konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ölmemiştir
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!