Ritalib = Metilfenidat
Zararlı
Zararı yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşırı doz dahi kullandım ve çevremde dikkat dağınıklığı ayağına alıp burundan çeken manyaklar bile oldu. Vücudun odaklanmadaki en büyük ihtiyacı dopamindir. Aynı zamanda keyif vericidir. Tezat gibi görünebilir ama böyle. Sigaradan orgazma kadar bir çok etken dopamin salgılamana sebep olabilir. Fakat tabiki aynı şeyi tekrarladıkça dopamin yetersiz hale gelecektir. Ritalin ise yüksek güçlü bir ilaçtır ben 4 saatte 1 içtiğim zamanları bilirim 24 saatte 2 saatlik kestirme ki o da zorla ama 0 yorgunluk 0 uyku ihtiyacı. Vize dönemimde aynı uygulamayla 0.85 not yükseltmişliğim vardır ki üniversiteliler bilir bu 4 üzerinden 0.85 not yükseltmek demek hayat kurtaran bir durum demek. Zararlı olduğu durumlar var. Ona göre senin üzerinde testler yapmaları gerekirdi? Anksiyeteyi tetikleyebilir, kişilik bozukluğu ve şizofreniye yol açabilir. Ama tabiki bu vücut değerlerine bağlı. Test yapmadılar mı sana?
Ritalin uzun vadede kognitif (bilişsel) beyin performansını downregule eder bozar). Dozu zaten sakın geçme psikoz riski var. Strattera'da (atemoksetin) bu etkilerin görülme oranı çok çok daha az
Beyne kalıcı hasarlar veriyor ve baglari kopartiyor. Ayrıca yan etkisinden dolayı 3 gün kabir azabı vcektim ishal bas dönmesi kusma iştahsızlık halüsinasyonlar eklem agriis (kabir azabı gibiydi allahım) sakın alma ilaç hiçbirşey çözüm değil otur adam gibi ders çalış zaten onu herkese vermezler
Ayrıca ilaç eroinle ayni etikiyi yapıyor yani aslında yasal uyuşturucu kullanmış oluyorsun
Beyinde dopamin birikmesine neden oluyor , ilaçlarınzehirden farkı dozudur.
Beyine zararı tam olarak nedir? Kullandınızmı? Beyinde dopamin birikmesinin ne gibi zararları vardır?
Cevap
3Cevap
Beyni etkileyen ilaçlarda doza çok dikkat edilmeli
Dopamin fazlalığı şizofreni yapar
niye yazdılar bunu sana kardeş kırmızı reçeteli ondan sordum?
Dikkat eksikliği teşhisi kondu kardeşim
who * i da geçiyordu bu orada zararlıydı
Aynen izledim
bu tarz ilaçlar her türlü zararlı o bir film
butun ilaclar zararlidir
Yorum için teşekkürler.
Zararlı
Siz kullandınız mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar