Arkadaşlar benim bir takım şikayetlerim oldu doktora gitmiştim ultrasonla bakmisti sağ tarafta sadece 4 cm kist var demişti sonra kan testi falan yapmadım direk ilaç yazmıştı. İlacı kullandığın anda kesilir adetin bırakınca tekrar olursun olup bittikten sonra gel demişti. Ben ilacı kullanmaya başladım daha yarısını icmistim tekrar adet oldum korktum ama aynı doktora gitmek istemedim sonra başka yere gittim baya uzak gitmişken de doktora gideyim dedim. Gittim önceki olan şikayetimi anlatmadım sadece doktorun ne dediğini söyledim ilaç verdiğini falan kan testi yapmadığını söyledi m. Sonra en son gittiğim doktor ultrasonla baktı bir daha aynı şekilde sağ tarafta olduğunu söyledi ama kist 1 cm büyümüş. 4 Ken 5 olmuş. Bende kan testi yapmaktrmk istediğimi söyledim doktor da istedi gittim kan verdim. Ama ben gebeliği etkiler mı etkilemez mı diye merak ediyordum en çok. Bir ara kuzenim dedi gitmişti ona kan testi sonucu bu 2 sayfa vermişler mesela. Ben şimdi netten baktım sonuç çıkmış tek bir satır o da sanırım kanser var mı yok mu diye bakılan bir şeymiş netten baktım ne olduğuna CA 125 diye birşey oda normal çıkmış. Çikolata kisti olup olmadığını veya gebeliği n olup olamayacağını hangi testle anlaşılır?
TC noyu falan neden silmedin? Arıca cinsiyet kısmında nasıl bayan yazıyor ya, hastanede bilemi yuh artık! 98 doğumlusun 19 olmana daha 1 ay var ama 19 yazmışlar yıla göre hesaplıyorlar herhalde. Neyse geçmiş olsun.
Ya 24 saat gecmesi lazım soruyu silmek için diye biliyorum. Şimdi beni takip eden bütün kullanıcıları engelledim ve profilimi gizli yaptım. Siz belki yorum yaptığınız için gözükür ama hiç görüp ye yorum yaomayanlara soru kapanmış mısır bilmiyorum
En İyi Cevaplar