Güncellemeler
1 yıl
Ne tesadüf ya 1 saat öncede işten eve dönerken aynı apartmandan üzeime bir ton çorba döküldü üstum başım rezalet oldu delirmemek elde değil ya çıldıracam ama garip olan hemen sonra çığlık çığlığa kavga sesleri geldi agıza alinmayacak küfürler ediyorlardı birbirlerine o apartmandan ne oluyor ne bitiyor belli değil şansımada arabam bozulmuştu
Güncellemeler
1 yıl
Dün akşam kimlerin yaptığını anladım isim vermiyeyim biri bana yumurta ve su balonu firlatarak eşek şakası yapmış karşı apartmanda oturan zihinsel engelli bir ablamİz görmüş komik olduğunu sanarak üstüme ketçap yağ yumurta yoğurt su gibi şeyler doküyormuş bütün günde benim geçmemi bekliyormuş dediğine göre bunun yanlış olduğunu nazik şekilde söyledim o da bir daha yapmayacam gibi şeyler söyledi gerçekten hiç kızmadım onun yaptığını öğrenince sonuçta bilinçli olarak yapmıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende ona atarım
Kimin ya da kimlerin yaptığını bilsem pişman edecem ama bilmiyorum işte
Falakaya yatırırım abi net ama yinede ben merhametliyim tüy kullanırım ahhahahsjd
Ben de onu, yumurtanın akına bunlarım! 👌
1 saat önce üzerime çorba dolu tencere atıldı zaten sanırım az çok tahmin edebiliyorum artık çünkü sonradan yırtınarak kavga gürültü sesi oldu sesler yabancı değil tabi emin olmadan kimseyi suçluyamam
İnsanlar arası kavga, beni ilgilendirmez. Ama bundan ben de zarar gördüysem. Karşı tarafın da canını yakarım. Sen nasıl hesap sormadın. Anlamadım. 🤷
Öyle bir arıyorlardı ki birde gidip kendimi riske atmak istemedim birisi cama tekmemi yumrukmu attı evinin camını indirdi zaten herkes başlarına toplandı öyle olunca bunlar 5 dk içinde oldu polise gitmiştir oraya bence
Yüksek ihtimal gitmiştir. Bela aramam! Ama belalarını benden bulurlardı. Bu tipleri hiç sevmem! Birbirlerine ne yaparlarsa, yapsınlar. Ama çevreye zarar vermeden! 👌
Açıkçası akli dengelerinin yerinde olmadığını düşünüyorum çünkü normal bir insan bunu yapmaz
Şikayette bulun zararını kwrsilattir
Kimin yaptığını bilmiyorum ki
Allah kolaylık versin hangi şehirde oluyor bu olaylar
asfalta yatırırır s2rm onu
Kimin yaptığını bilsem dokuz doğuracam onu ve ya onları ama bilmiyorum işte
nasıl göremiyorsun
Hergun mu yaşıyorsun bu olayı
Son 3 aydır yaşıyorum bu tür olayları
Sana büyü yapılmış
Bilmem sanmıyorum çevremde o tür insanlar yok diye biliyorum
Her gün değilde 2 ya da 3 günde bir yaşıyordum neyseki gerçek ortaya çıktı
Bende ona atarım