Birisi Üzerinize Yumurta Atarsa?

Birisi üzerinize çiğ yumurt atsa arabanıza saksı atsa yolda yürürken apartmandan üstünüze ketçap yağ yoğurt ve su dökülse ve kimin yaptığınıda bilmeseniz ne yapardınız ben bu tür olaylardan bıktım siz olsaydınız ne yapardınız

Güncellemeler
1 yıl
Ne tesadüf ya 1 saat öncede işten eve dönerken aynı apartmandan üzeime bir ton çorba döküldü üstum başım rezalet oldu delirmemek elde değil ya çıldıracam ama garip olan hemen sonra çığlık çığlığa kavga sesleri geldi agıza alinmayacak küfürler ediyorlardı birbirlerine o apartmandan ne oluyor ne bitiyor belli değil şansımada arabam bozulmuştu
Güncellemeler
1 yıl
Dün akşam kimlerin yaptığını anladım isim vermiyeyim biri bana yumurta ve su balonu firlatarak eşek şakası yapmış karşı apartmanda oturan zihinsel engelli bir ablamİz görmüş komik olduğunu sanarak üstüme ketçap yağ yumurta yoğurt su gibi şeyler doküyormuş bütün günde benim geçmemi bekliyormuş dediğine göre bunun yanlış olduğunu nazik şekilde söyledim o da bir daha yapmayacam gibi şeyler söyledi gerçekten hiç kızmadım onun yaptığını öğrenince sonuçta bilinçli olarak yapmıyor
Birisi Üzerinize Yumurta Atarsa?