göğüs, kol, baklava mide, üst bacak, alt bacak, kalça kası, omuz kası, boyun kası vs vs
ilk 3 kas grubunuz nedir ? fit ve çekici bir erkek için...
ilk 3 kas grubunuz nedir ? fit ve çekici bir erkek için...
sırt kasları, kesinlikle arkadan bakıldığında ve sarıldığındaki his çok güzel oluyo
göğüs, başımı yasladığımda kuvvetli olmasını isterim
üst bacak, futbolcu fantazimden dolayı da olabilir bu ama bence yumuşak bacakları olmamalı erkeğin...
adonis de çok önemli benim için ama olmazsa da sorun olmaz yapılması zor çünkü :)
futbolcu fantezisi nedir açar mısın :))
şu kızlara bak öyle olsun böyle olsun ohh ne güzel anasını satimhep bu biscolata erkekleri yüzünden yasaklanmalı bide şu kıvanç felan varya gıcık oldum.hayır şimdi genç kızların hayallerindeki beklentiyi yükseltmenin ne alemi var durduk yere.tv de onu gören kız mahalledeki garibim erkeğe bakmazki daha.
Boyun ve ense..
Kas, kas mı..
Bi keşfedin şu iki dediğimi, anlayın bir.
O zaman mutluluğu tadacaksınız, kas ise tamamlayıcı olacak.
Cevap
5Cevap
Hiçbirisi..2 yıldır fitness yapıyorum kızların hepsi g*tüme bakıyor vallag*tkası yapın söyliyim..
aynen kardeş o olayı biliyorum :)
kol şart bir kere sarıldığında hissedeceksin kollarının seni nasıl sıkıca sardığını. göğüs ve baklavada şart ama üst taraf kaslı geri kalan kassız komik olur :)) olacaksa tüm vücut kaslı olsun
Asıl soru sırf kızlar beğensin diye bütün zamanını kas yapmaya harcayan adamda akıl var mı ?
evet soruyu sorduktan sonra hemen gidip bütün zamanımı kızlar için spora harcayacam :))
olm siz niye bitmiyonuz la ?
Seni kast etmemiştim ki bro. Niye üstüne alındın
+1
kızlar bende var kırps;))))
Adonis, biceps, baklava.
Kol , göğüs, karın özellikle adonis kası
Baklava mide, göğüsler, kol kasları =)
Sadece baklava ve omuz kası.
Omuz göğüs karın.
Kalça.
Kol.
Karın.