Aşk İlişkileri Kızlar, En çekici erkek vücudu hangisi sizce? Metehan21KafkasTürkü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zargana Kaslı Daha kaslı Yarma Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, En çekici erkek vücudu hangisi sizce? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiç birį 😂 0 1 Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl Nasıl erkekten hoşlanıyorsun peki? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden hiçbiri seçeneğini koymadın 0 5 Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl Yani bir erkek e dersen kalçası ve göğsü ne kadar büyük olmalı bir kızın hiçbiri demez çünkü doğasına aykırı hiçbirinden hoşlanmamanın ya lezbiyen ya da borderline olman olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyen neyse de, borderline mı😂 Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl Mesela kaslı erkek istemiyorsan nasıl erkek isticeksin anlamadım ben pek kafam basmıyor daaçarmısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani ben hafif göbeği seviyorum açıkçası, çok değil ama hafif😂 Yorumla Metehan21KafkasTürkü +1 yıl E oda var seçenekletde en altta görmedinmi🤣Bide son sorulardan birinde kendi vücudumu attım ona bi bakarmısın Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hiç birį 😂
Nasıl erkekten hoşlanıyorsun peki?
Neden hiçbiri seçeneğini koymadın
Yani bir erkek e dersen kalçası ve göğsü ne kadar büyük olmalı bir kızın hiçbiri demez çünkü doğasına aykırı hiçbirinden hoşlanmamanın ya lezbiyen ya da borderline olman olabilir
Lezbiyen neyse de, borderline mı😂
Mesela kaslı erkek istemiyorsan nasıl erkek isticeksin anlamadım ben pek kafam basmıyor daaçarmısın
Yani ben hafif göbeği seviyorum açıkçası, çok değil ama hafif😂
E oda var seçenekletde en altta görmedinmi🤣
Bide son sorulardan birinde kendi vücudumu attım ona bi bakarmısın