doktor 4 gün kullan dedi sabah :2 öğlen :2 akşam:1 tuzsuz diyet önerdi kilo almak istemiyorum çok iştah açıyo kullanmasam beyin kanaması geçirebilirim değerlerim çok düşük kestikten sonra direk tuzlu yiyorum bütün diyet çöpe gidiyor ne yapacam kortizon kullanırken nasıl beslenecem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kortizon hapları kullanırken kilo almamak için ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla sadece tuzsuz diyet uygulamak yeterli. Tabi neyin içinde tuz olup olmadığının oldukça bilincinde olmak gerek. Tuz atmadığın halde doğal olarak ya da üretiminden tuz barındıran çokça gıda var.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Spor falan yapsam kilo almak istemiyorum 0 tuz yemeye baslayacam ilaca akşam başlıyorum 4 yıldır kullanıyorum kim olsa şimdi 80 den asagı değildi ben 56-57 kiloyum kilo almak istemiyorum
Ben de kullandım ameliyat öncesi.. tuz yasak ve kilo alımı oluyor karın ve yüzde ciddi şişlik yapıyor 1 ay içinde etkisi kendi geçiyor benim şişliğim geçti 3 hafta içinde
ben de kullandım o konuda yapacak bir şey yok yesen de yemesen de kilo alıyorsun ve bu ilacı içerken dikkatli ol geçici tansiyon ya da şeker oluşabiliyor.
En İyi Cevaplar