Bakmak ne kelime. Hemsire damar yolu acarken ben bakip gülmeye basladim. bir an gülesim geldi. O da bastan bozuntuya vermedi. Sonra dayanamadi neden gülüyosunuz komik bisey mi var deyince. Yoo damar yolu kelimesi aklima bisey getirdi ona güldüm dedim. Himm neyse dedi trip attı. Cici hemsire 😊
ben bakıyorumda hemşireler hep kızıyor bakma diye benim damar yolunu biraz zor bulduklarından delik deşik ediyorlar bende bak burda sokamadın damara beni dinliyo ben kurtuluyorum sonra :) o işkenceden :) geçen sene arkadaş iş kazı geçirdi eli kesilde dikerken rahatça izliyom mesela :D :D bazen otopsi ameliyatlarını izliyorum manyak bişey yaaa sende izle :)
Askerde sıhhıyeydim doktora rica etmiştim banada öğret hayatta belki lazım olur diye serum taktım o yanımdayken acıl bir durum olursa diye iğne vurdum birgün doktor izinli kaza eseri biri vuruldu adamı ben pansuman ettim ayağı param parca herkes kactı bakamadı kanı dırurup ambulansala hastaneye hemen ben elledim telledim hic tiskinmem ben bir sürü askerde kıl dönmesi amaliyetı olan vardı popo arsından onlarada pansuman yapardım hep ey gidi günler neler neler yapardık :D
Bir kaç kere açtılar bakabilirdim ama damarı açan bir kaç keresinde tanıdığımdı, muhabbet ediyorduk açıldıktan sonra dönüp baktım. Bir keresinde de gördüğüm en güzel kadınlardan biri damar yolumu açtı :D Neşter alıp kesmeye başlasa ben onu izlemeye devam ederdim :D
bir seferinde hemşire çok acıtır diye anlaşma yaptık ben onun elinden tuttum ve acıtırsa elini hızla çekicektim, rahatça da baktım haliyle, bakıyorum başkasına yapılırken izlerim ama acısı biraz iç burkuyor
stajyerler bazen tam karar veremiyor nereden açacaklarına , ben yardımcı oluyorum dolayısı ıle bakıyorum ama merve hemşireye bır kez daha selam olsun buradan
İki gün önce bir arkadaşın kan ihtiyaçı vardı kan verme işlemim sırasında hemşire rica ettim ben takabilir miyim diye ilk önce sağ kolumda gösterdi böyle yapacaksın diye sonra sol koluma kendim uyguladım hafif sert yapmışım sanırım birazcık sızlıyor ☺
Bakamam kesinlikle aklıma gelince bile bir tuhaf oldum Bir de gariptir ki atan şeylere de dokunamıyorum tuhaf hissediyorum mesela nabız, kalp atışı vs vs böyle olan var mı :D
Ben sağlık lisesindeyim uygulama yapıyoruz çok iyim ama kendime yapılırken nedensiz telaş oluyorum ben kendimden kan alıyorum bir şey olmuyor ama başkasına güvenemiyorum
Bakarım.. ama ben kan verince bayılıyorum.. bna igneyle ilac vercektir o yuzden acıyosa bakarım ama kan alcaksa bakmam cunku zaten kan verdigimde bayılıyorum
En İyi Cevaplar