Çok kolay bulunur. Çok belirgin damarlarım. O yüzden kan vermeye gittiğimde stajyer öğrenci varsa onlara aldırıyorlar kolay bulup belirgin olduğu için. Hatta bir tane hemşire öyle demişti. Hastanın damarları çok iyi belirgin şekilde sen al demişti stajyer öğrenciye.
1
9 Yorumla
Soran
5 ay
Ne güzel yaa off ben hep bi kavga içinde dans eder gibi iğne bigün ölücem orada
Damar yolu özellik ile genç kadınlarda baze zor buluna bilir. Aslında kadınlarda damarlar erkeklere göre cilde daha yakındır. Damar kimlerde neden Zor ya da kolay bulunurç
Susuz kişilerde damar zor bulunur... Bol su için biraz beklenir ise çok rahat bulunur.
Soğuk ortamda zorlaşır. Damar bölgesi fön makinası gibi bir alet şle azıcık ısıltsa kolay bulunur.
Stres korku varsa damalar bulmak zorlaşır. Bazen ultrason bile kullanılır
Tabi işin ŞEYTANI olmuş kişeye sökmez
1
5 Yorumla
Soran
5 ay
Peki böbrek sorunu olanda damar ince ve patlıyorsa
3 yerimden delmeseler rahat edemiyorlar sanırım her gittiğimde muhakkah üçüncü de bulurlar. ya da el üstünden bilekden ayak bilekten alırlar o da çok acıtıyor bazen de derinde var deyip görmeden saplayip içinde gezdirirlerde gezdirirler en son bayılacak gibi olunca tuzlu ya da şekerli su verirler artık idmanliyim yanımda küp şeker ile geziyorum.
Nefret ediyorum. ben mi beceriksiz hemşirelere denk geliyorum bilmiyorum. ama tek sefer de bulamıyorlar iğneyi koluma sokup sokup çıkartıyorlar bayılacak gibi oluyorum.
Ne biliym anam esas da Allah bes sivri dillilerden korusun akrep gibi lafları sokup çıkarıylar tadım tuzum kalmıyor bı tane karı var manyak soğan kokuyor ben doğduğumdan beri diyo ne zaman evlenicen benim senin yaşında çocuğum vardı evde kaldn zart zurt. Damar falan geçer ablam bu insanlardan korkacan
Et yapisi kalın ve şişik ellerde damar belirgin olmaz ve et içinde ince ve kaygan olur. Bu nadir bir kişilik durumudur. Genellikle damar bulunur. 30 yıllık sağlık memuru olarak soyluyorum