Neden yuzum boyle oluyor? Lutfen bir bakar misiniz?

Merhaba arkadaslar. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum bu konuda.
Benim bebek tabiriyle edilen bir yuzum var. Yani puruzsuz sivilcesiz lekesiz izsiz falan. Lakin son 2 ayda subattan beri falan. Yanaklarim aksamlari kizarmaya basladi durduk yere. Mesela oturuyorum falan bir bakmisim yanaklarim kirmizi olmus. Bikac hafta boyle aksamlari devam etti. Ama son zamanlarda mesela sabahtan beri yuzum beyaz durduk oglen , ogleden sonrasi, gece, aksam yere bir bakmisim yanaklarim kizarmis. Mesela bugun de sabah uyandigimda sol yanagim kizarmisti. Mesela bir avmye gittim son zamanlarda. Kiyafet deniyorum diyelim bir bakmisim yanaklarim kipkirmizi olmus. Neden boyle olabilir sizce? Son 2 aydir olan bir sey bu. Ve tahmin ediyorum ki bunu tetikliyxek bir sey de yapmiyorum. Kizariyor birkax saat sonra veya bir saate yok oluyor. Ama gercekten beni goren noldu yanaklarina falan diyor. Benim cildim kuru hassas 2 ay oncesinde falan la roche'un nemlendiricisini aldim benim cilt tipime uygun sadece onu kullaniyorum. Ama bunu da sabah ve aksamlari suruyorum. Sadece bunu kullaniyorum. Gercekten cok kafama takiyorum yardimci olur musunuz lutfen? Doktora gitsem gecer mi gercekten cok korkuyorum boyle kalicak diye beni cok etkiliyor :/
Neden yuzum boyle oluyor? Lutfen bir bakar misiniz?