gluten hassasiyetim olduğunu düşünüyordum geçen yaz. tahıl, hamurişi yani gluten içeren şeyler yemediğimde hiçbir sıkıntım yok erken acıkmak dışında. ama gluten içeren bir şey tükettiğimde 5 dk sonra şişkinlik oluyor, gaz çıkarmaya başlıyorum ve çok kötü kokuyor. yorgun hissediyorum kendimi birdenbire. şekerli şeyler yediğimde de baş ağrısından duramıyorum. geçen yaz gittiğim doktor bu şikayetlerin 3 çocuklu ev hanımlarından geldiğini söylemişti. ilaç verip gönderdi. yapılan kan testlerinde değerler de normaldi. ben de abarttım dedim ve unuttum bunu.
geçen gün yolda yürürken nerede olduğumu unuttum. neredeyim ben diye içimde biri çığlık atmaya başladı.2 dk sonra falan normale döndüm ama arkadasından 2 dondurma ve çikolata yedim. bunun nedeni hakkında araştırma yaparken bunun çölyağın 2. evresinde görülebile bir şey olduğunu okudum.
kan testi çölyak tehşisinde yeterli midir? doktorlar yanılır mı ve çölyak olabilir miyim?
geçen gün yolda yürürken nerede olduğumu unuttum. neredeyim ben diye içimde biri çığlık atmaya başladı.2 dk sonra falan normale döndüm ama arkadasından 2 dondurma ve çikolata yedim. bunun nedeni hakkında araştırma yaparken bunun çölyağın 2. evresinde görülebile bir şey olduğunu okudum.
kan testi çölyak tehşisinde yeterli midir? doktorlar yanılır mı ve çölyak olabilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer