Durum dışardan çok farklı algılanıyor cidden sanırım Biranda aa ben jinekolog olucam denilmiyor Yıllarca fakültelerde her bölümü görüyosun stajlarda yaşıyosun Yaptığın seçimlere milyon tane kriter giriyo asıl kriter tabi Tus puanı baktın tutuyo başka bölümede gidemiyon ee baktın az buçuk yapabilirim diyosun oluyo.. sizin zannettiğiniz gibi kadın dır kızdır şöyle böyle saçma hikayeleri unutsunlar böyle düşünenler
Bir arkadaşım var jinekolog valla zaman zaman dert yanıyor eşinden tüm kadınlardan artık iğrenir olmuş yani göre göre adam canından bezmiş her şekilde olanları ince kalın sarkık etli ayrık sulu kuru ))) Adam artık eşimle cinsellik yapmayı istemez oldum diyo yani kısaca orayı sırf merak ettiği için olmamış))
Valla iyi bir jinelog taniyordum mesleginde geyik yapmistim bu dunyada isin is diye hic oyle degil demisti gorduklerimi gorsen tiskinirsin kadindan diye
Belki de kadınların, kendi hemcinsleri jinekologlardan memnun kalmayıp, illa erkek jinekolog isterim diye tusiyer doktorlara dolaylı yoldan baskı unsuru oluşturmasından kaynaklı yönlendirmelidir.
Çocuk ve kadın doktorları çok kazanır. Aslında ticarette bile kadın ve çocukları hedefleyenler iyi kazanır :) bu da ikisinin kesişim noktası işte. Ama kadın doktorlar yapsa daha iyi bence
Jinekoloji-üroloji cinsel hastalıkları kapsayan alan cinselliğe dahil olan herşeyi inceler göğüs kalça vajina cinsellik kapsamında olduğundan doktor incelemek için bakar
En İyi Cevaplar