Genetik Hastaligim olabilir ve bu vyuzden evlenemem ve bu yüzünden intihar etmek istiyorum?

Arkadaslar askerde olan bir sevgilim var kendisi benimle evlenmeyi dusunuyor ailesiyle bile tanistim ama ben degil evlenmek yasamak bana külfet geliyor artik hastaligimin adı non klasik konjenital adrenal hiperplazi daha tam oldugum kesin degil ama %90 ihtimal var bunun birde klasik tipi varki çok şükür ondan degilim Allah kimseye vermesin yani kolesterolden kortizole giden 5 enzim var 21 hidroksilaz enzimimde kismi eksiklik var galiba (galiba diyorum bugüne ksdar 4 test yaptirdim genetik temiz cikti son testi bekliyorum eger oda temiz cikarsa genetik olarak problem olmayacak ama bu seferde tümör suphesi olacak mr a girecegim ) kortizol ve acth arasinda uyumsuzluk çıkıyor çok şükür ben ne zaman olcturduysem kortizol acthm uyumlu çıktı (ama iste lanet hastalığın gec baslangiclisida var bundada kismi enzim eksikligi oluyor kirtizol ve acth de sorun cikmiyor ama erkeklik hormonlari yüksek cikiyor) yani buda dheas i arttiriyor dheas böbrek üstü bezinden salgilaniyor dheas da testesteronu arttiriyor buda vucudumda killanma tuylrnme problemi yapiyor gecrleri 0.50 mg kortizon almak zorundayim tedavisi buymuş dua ediyorum tümör ciksin cok şükür adetlerim yumurtlamam cinsel organlarim yerinde esas sorun evlenemem çünkü eger esimdede cekinik gen varsa bu sefer doğuracağım cocuk cift organla dogacak yani hastaligin klasik tiplisi olacak ve coook zor bir surec bizi bekliyor olacak cocugum ömür boyu ilaclar kullanacak kimsenin hayatini mahvetmek istemiyorum ama kendisi şu an askerde 13 Mart bekliyorum mr a girince ve son genetik sonuç gelince belli olucak hersey yasamak istemiyorum ya. Dalga gececekler ve uzun diyenler yazmasin lutfen internetten arastirabilirsiniz klasik kah ve geç baslangicli kah
Genetik Hastaligim olabilir ve bu vyuzden evlenemem ve bu yüzünden intihar etmek istiyorum?