Sevmediğim adamla evlenmek üzerim elim kolum bağlı annemin sağlığı için yapıyorum kendimi yakıyorum dimi?

Hikayemi anlatmak için içimi dökmek için burayı seçtim evet Ben üniversite sondayken kaliteli bir mekanda işletme müdürünün arkadaşı olan bir adam taktı kafayı aslında ilk başlarda umursamadım herhangi bir beğenme dedim takmıyordum sonrası çok olay oldu çok anlatsam kelimeler yetmez ne oldu bitti bu adamla olmak nişanlanmak zorunda kaldım. Çoğu erkek böylemi? Çoğu insana böyle mi denk geliyor? O nadir olanlardan mıyım yoksa? Paranoyak belinde silah adamlarıyla gezen mafyamatik tipler!!! Ama annecimi canımın içi olan anamın her sağlık masrafını karşılıyor rahat ettiriyor. Bu şekilde ona bağlı kaldım evlenme teklifini kabul ettim. Aslında çok seviyor beni ( sevgi denirse ) üzerime titriyor ama onu istemediğimi bildiği sırf annem için yanında olduğumu bile bile razı…. Evde yanında tutuyor bazı geceler o öfkeli adam küçük çocuk gibi muhtaç gibi dizimde yatıyor sevmesende olur diyor sonuç da annen içinde olsa benlesin dedi bilmiyorum sonradan ne olur offf offf çok uzun çok öyle dökmek istedim işte
Sevmediğim adamla evlenmek üzerim elim kolum bağlı annemin sağlığı için yapıyorum kendimi yakıyorum dimi?