bu arada hepinize teşekkür ederim. :(
Karnım ağrıyor dayanamıyorum :(
bu arada hepinize teşekkür ederim. :(
Öncelik ile karnınız mı yoksa mideniz mi ağrıyor bunu bilmeniz gerekiyor ara sıra bıçak saplanıyor gibi hissediyor musunuz ? Kolonoskopi denilen yöntem ile baktırmanız gerekebilir ama öncelikle gastroenteroloji uzmanına görünmeniz gerekiyor. kanser olma olasılığı yok kanser okadar çok ağrımaz ..
Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor en iyisi doktora gitmek :) Şu anda internetten araştırmak yerine bir hastanenin acil servisine gidebilirsiniz. Oradaki doktor belki o alanın uzmanı kadar yardımcı olamaz ama buradaki yorum yapanlardan daha iyi yönlendirecekleri konusunda garanti veriyorum
Regl dönemin mi?
İftarda yemeğini mi fazla kaçırdın?
Yediğin bir şey dokunmuş olabilir.
Birşey stres yaptıysan olabilir.
Apandist olabilir.
Masaj yap karnına ağrı kesici icmişsin geçmezse acile git ciddi bişey olabilir allah korusun. Çok gecmiş olsunnn
apandist olablr mi blmyrm ama dger 3 sorun için evet:(
Biraz masaj yap karnına hafif bastırarak ağrı kesici anca etkisini gösterir zaten. Umarım geçer
Sıcak su torbası karındaki ağrıyı artırırmış eğer iltihap varsa, karnı serin ayaklarını sıcak tutman lazım,onu ayaklarına koy hemen.
geçmiş olsun,
teşekkürler
Cevap
16Cevap
SICAK SUYA BİR KAŞIK PEKMEZ AT İÇ AMA SICAK SICAK İÇ. PEKMEZ YOKSA ÇOK TATLI SICAK SU İÇ.AMA SICAK İÇMEN ÖNEMLİ.GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA.
çok teşekkürler:(
:( bide ayaklarını sıcak tut çorabını giy sıcak su torbasını ayaklarının altına koy.
ah canım benim aynı şeyler her ay bende de oluyor hastahaneye gidip iğne vurdurmadan geçmiyor kalcadan vuruyorlar iğne biraz ağrı yapıyor ama karnımın ağrısından iyidir :(
ağrı kesiciler de geçirmiyor çok zor yaa :/((:(:((
çok teşekkr ederim:(
Benim karnım ağrıyınca sıcak su torbası koyuyorum geçiriyo. veya bak karnını ov yani masaj yap böyle sonra sıcak su torbasını koy yine . Bu arada geçmiş olsun .
teşekkür ederim:(
Karın ağrısı varsa ve arttıysa miden de bulanıyorsa ve karın ağrın sağ tarafta ise apandisit olma ihtimalin var. Ağrı sağ tarafta ise hemen acile gidin.
Karın bölgesi ağrılarında bir daha lütfen sıcak uygulama yapmayınız.
Şimdi iyi olduğunuzu umarım. Geçmiş olsun.
Erkek arkadaşına haber verene kadar taksi çağırsaydında acile gitseydin alemsiniz ya
özellikle haber verdiğimi nerden biliyorsun ?
erkek arkadaşın netten araştırdığına göre haber vermişsin kızım zıçsanız haber veriyonuz özel mözel yok
Regl ağrısıdır. ya da üşümüşsündür.
bir tutam rezene, bir tutam papatya alıyorsun kaynatıp içiyorsun. karnına da sıcak su torbası.. oldu bitti.
e acile git belkide bisi yedin zehirlendin ? neden kivraniyorsun 2-3 saatdir saglikla saka olmaz
Tam olarak neresi ağrıyor tarif edebilir misin? Ayrıca adet sancısıda olabilir. Öyle bir şeyse mutlaka acile git.
Rezene çayının iiyi geldiğini duydum, sadece duydum ama yararmı yaramaz mı bilemiyeceğim.
Acıle gıt ıstersen bu kadar sıddetlı olması normal mi sık sık olurmu yani?
sık oluyo daha önce gittim hiç birşey yok sıradan ağrı kesici verip yolladılar
geniş bir zamanda gastrolojiye, ordan birşey çıkmazsa kadın doğuma git. geçmiş olsun.
teşekkürkrler
göbek deliğinin oldugu kısımdan mı baslıyor agrın ?
gebelik mi yok artık !
arveles ic iyi gelir. Ne elem biseyse her seye iyi gelio.
Apandis olabilir ellerinde morarma filan varsa bendede aynısı olmusdu
kum ya da taş döküyor olabilirsin. buscopan varsa iyi gelir
Nane limon kaynat ve rennie hap alıp ağzında em ve GEÇMİŞ OLSUN :D
Cok gecmis olsun..
Acile gitme durumun yok mu?
şimdi babama söylesem sahur zamanı benim yüzümden sahur yapmadan yapmadan oruç tutar biliyorum. erkek arkadaşım ben götüreyim dedi ama gecenin bu saatinde endişelenir herkes :(
agrın sag tarafta mı toplanıyor
sol
cenin pozisyonu alıp yeşil çay iç, hep burdan öğrendim bunları teşekkürler kızlar<3
adet döneminmi sebebsizmi ?
Acile gitmelisin geçmiş olsun
teşekkürl
doktora gitmek iyi bir tavsiye olabilir :DD
Usutmussun, ya da regl olucaksin.
tyek tavsiyem doktora git olur
Regl ağrısı sanırım. Acile gitmelisin bence.
hemen kalk acile git apandist felan olmasın git
Mideni üşütmüş olabilirsin. Çok geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar