Annemi, dedemi akciğer kanserinden, halamı meme kanserinden kaybettim, abim dördüncü evre akciğer kanseri hastası.. Tüm kanser hastalarina acil şifalar diliyorum..
Cevabın nedir?
+1 yılÖlmüşlerinize Allah'tan rahmet hastanıza şifalar diliyorum. Bende Akciğer kanseri idim şükürler olsun atlattım.
Dondurulmuş Limon Kemoterapiden Daha Etkili…
Donmuş limon Kansere karşı çok etkili; Dondurulmuş ve rendelenmiş limon kanser hücrelerini öldürmesiyle öne çıkmaktadır.
Bu açıdan kemoterapiden daha fazla etkili olduğu söylenmektedir. Bu şekilde söylenmesinin sebebi ise limon özünün sentetik versiyonunu üretmeye çalışan laboratuvarların olduğu bilinmesidir.
Bu sayede yüksek kazançlar elde edeceklerdir.
Dondurulmuş limon sayesinde limonu kabuğuyla birlikte hiç bir şekilde ziyan etmeden kullanmış olursunuz.
Bu sayede limonun içerisinde bulunan tüm vitaminlerden faydalanmış olacaksınız
Hazırlanışı: Donmuş limon elde etmek için öncelikle limonu güzelce yıkayalım. Ardından buzdolabına buzluğa koyalım ve 1 gün bekletelim. 1 gün sonrasında limonu kabuğuyla birlikte rendeleyelim. Salata ya da yemekle ya da sade olarak tüketelim
Bu tarifi de uygulayabilirsiniz.
Bu Karışımın Faydaları
* Kan damarlarını temizler
* Kalbe şifa
* Karaciğer ve Böbrekleri temizler
* Bağışıklık sistemini güçlendirir
* Beyin Fonksiyonunu ve Belleği geliştirir
* Kalp krizini önler
* Tüm kanser çeşitleri için en iyi çare
Malzemeler :
15 Adet Taze Organik Limon
12 Baş Taze Sarımsak
1 Kg Bal
400 gr Buğday
400 gr Taze ceviz
Filizlenmiş Buğdayın oluşturulması :
400 gr Buğdayı bir cam kaba koyun üzerini su ile doldurun. tercihen gece bunu yapın. sabaha kadar beklesin
10 – 12 saat
Sabah suyu süzün ve buğdayları yıkayın ve su kalmasın diye tekrar süzgeçten süzün sonra süzülmüş buğdayları cam kaba koyun 24 saat bekletin. 24 saat sonra buğdaylar üzerinde 1 – 2 mm uzunluğunda filizler oluşacaktır.
( filizlenmiş buğday olacak )136 Yorumla- +1 yıl
Karışımın hazırlanması :
Filizlenmiş Buğdayları, Ceviz ve temizlenmiş Sarımsakları iyice ezin ve karıştırın.
Sonra Kabuğu ile beraber 5 Limonu ezin ve karıştırın. Diğer 10 Limonun sadece suyunu karıştırın.
Bal ekleyin ve tahta kaşıkla karıştırın. Cam kavanoza dökün. ve Buzdolabında 3 gün bekletin.
Buzdolabında 3 gün bekledikten sonra tüketmeye başlayın.
Uygulama :
Bu mucizevi ilaç her yemekten önce ve yatmadan 30 dakika önce
alınır. ( Günde 4 defa )
Eğer Kanser tedavisi için kullanılacaksa her 2 saatte 1 – 2 yemek kaşığı
alınacaktır.
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun , limonu denemedim ama buğday çimi suyunu denemistim annemde
- +1 yıl
Kaybedecek bir şeyimiz yok o nedenle denemekte fayda var
Soran+1 yılBencede... Siz ameliyat oldunuz mu
- +1 yıl
Evet sağ akciğerimden lop alındı sol akciğerimden kemoterapi oldum. İşin gerçeği hiç kafama takmadım moralim hiç ama hiç bozmadım Allah verdi Allah alacak beni dedim kaderime bıraktım. Şükürler olsun şimdi iyiyim.
Soran+1 yılAmeliyat olmanız erken evre olduğunu gösterir günümüzde erken teşhis çok önemli çok şükür sizinki erken yakalanmis tekrar çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Çok teşkkür ederim evet erken teşhisti. Sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun çok sağolun
- +1 yıl
Şimdi aklıma geldi şunu da uygulayınız.
Çörek otu Bal Karışımı Nasıl Hazırlanır?
200 gram çörek otu ile 1 kilogram kadar doğal süzme balı bir kaba koyarak karıştırın. Üzerini tülbent ile örtün. 3 gün yani 36 saat boyunca bu şekilde bekletin. Daha sonra elde edilen bu macundan günde 3 defa olmak üzere 1 tatlı kaşığı aç karnına tüketsin
Soran+1 yılTamam abime denettirecem dediğiniz gibi kaybedecek bir şeyimiz yok
Soran+1 yılBu arada şeker yasak diyorlar bal zaten şeker değil mı nasıl olucak
- +1 yıl
Allah'tan umut kesilmez. Bizler gerekeni yapalım gerisi Takdir'i İlahi
- +1 yıl
Hakiki balda şeker yoktur tatlıdır.
Soran+1 yılBirde hastane ve doktor seçimi çok önemli biz annemde yanlış hastane tercihi yaptık maalesef hep oyaladilar 50 kg kadına çok yüksek dozda kemo verilmis
Soran+1 yılİsim vermek istemiyorum herkesçe bilinen İst daki göğüs hastalıkları hastanesi dünyanın en aşağılık hastanesidir
- +1 yıl
Maalesef haklısınız bazen telaştan acelecilik yanlış seçimlere mahal verebiliyor
- +1 yıl
Ben Trabzon Farabi (Tıp Fakültesi) hastanesinde oldum.
- +1 yıl
Çok iyi bir Prof. var burda imkanınız varsa tavsiye ederim. Şu anda ismi aklıma gelmedi. İsterseniz ismini yarın alıp size veririrm
Soran+1 yılKim ne derse desin özel hastaneler daha çok ilgili diye düşünüyorum annemi özel hastane konusunda ikna edemedim imkanımız olmasına rağmen devlet hastanesini tercih etti ancak yanlış bir tercihti koca hastanede sadece üç onkolog va
r insanlar saatlerce sıra bekliyorlar gereksiz film, mr vs için günlerce sıra bekletiyorlar sonucu almak için ayrıca bekliyorsunuz biz çok çektik çok bildiğiniz gibi degil- +1 yıl
Çile sıkıntı ve üzüntü çekme konusunda size hak veriyorum. KTÜ Farabi hastanesi ve Üniversite hastaneleri de özel dir. Artı araştırma hastaneleridir. Ben 2002 de beyin kanaması olduğumda yine Farabide ameliyat oldum beni ameliyat eden doktorum ondan bir zaman sonra Özel hastaneye geçti 1 yıl aklamadı yine geri döndü nedeni ise özel hastaneler bilindiği gibi çok özen göstermiyorlar kendi anlatımı bu idi
Soran+1 yılOlabilir abim için artık herşeyi deniyoruz
- +1 yıl
Bende dua ediyorum inşallah Allah şifasını verir. Moralini kesinlikle ihmal etmeyin kendi başına bırakıp düşüncelere dalmasına müsaade etmeyiniz
Soran+1 yılKanser gibi ciddi bir hastalıkta bir gün bile önemliyken devlet hastanesi günlerce bir film için bekletti bizi , kan almak için gene bekledik , ilginçtir özel hastane oranın hastası olmadığımız için anneme kan vermedi, doktor hanım hep konferanstaydi, hep tedavi gecikti anlatsam cektiklerimizi sayfalar yetmez, annecim bekleye bekleye vefat etti..
- +1 yıl
Allah rahmet etsin. Devlet hastaneleri konusunda haklısınız. Allah hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin
Soran+1 yılÖyle tabii hayırlısı olsun
- +1 yıl
Yardımcı olabileceğim sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Soran+1 yılSağolun Allah büyük ama abimin durumu çok ağır çünkü hemen her organda metastaz var genede mideden ameliyat edelim dediler kabul etmedi bu haldeyken sigara ve alkol kullanıyor inat edercesine
- +1 yıl
Bende hala sigara içiyorum. Sigara nın kanser yaptığına ben inanmıyorum sadece bünye zayıf düşünce tetikleme yapıyor. Ben eğitimciyim gözlemlerime göre özellikle şahit oldum her kim sigarayı bıraktı ise (Yok denilecek kadar istisna hariç) kanser hastalığı baş gösterdi o kişide. Ancak alkol tehlikeli özellikle mayalı olandan içiyorsa. Yani bira votka şarap türü. Rakı nın o kadar fazla tehlikesi yoktur o da karnı tok olarak keyif verecek derecede içerse fazlası tabiki zararlı
- +1 yıl
Sigaranın en tehlikeli yönü koah hastalığına yakalatmasıdır.
Soran+1 yılSigara en büyük etken değilmiş doktorun söylediğine göre de tetikleyiciymis rakıyı fazla içiyor
Soran+1 yılEvet koah ta çok ciddi bir hastalik
- +1 yıl
Bende aynı yorumu yazdım size rakıyı muhabbet tarzında tok karnına içerse çok zarar olmaz ancak kanı sulandırdığı için kanama anında tehlikeli olabilir
Soran+1 yılBakalım herşeyin hayırlısı olsun yorumlariniz için çok teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah'a emanet olunuz. İyi geceler Allah rahatlık versin. Hastalarımıza da şifa
Soran+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKanser konusunda epey bilgi sahibisin.
Sık sık kontole gidip önlem alıyor musun? Dikatli olmakta fayda var. Kanser seneler sonra anlaşılan bir hastalık.
İlk kanser hücresi oluştuktan 3 ay sonra bölünür. İki hücre haline gelir. 3 ay sonra iki hücre bölünerel 4 hücre oluşur. Bu şekilde devam eder. 7 sene sonunda toplu iğne büyüklüğüne erişir. Erken teşhis edilmesi bu nedenle zordur. Kadınların özellikle meme kanserine dikkat etmesi bilinçlenmesi imkan dahilinde sık sık kontole gitmesi önemli!13 Yorumla
Soran+1 yılKanserin önceden tespit edilmesi çok zor pet CT ile çıkıyor vücutta kanser taraması yapan çok özel bir alet ancak her doktor bunu istemiyor o nedenle teşhis geç konulabilir
Cevap sahibi+1 yılGelir için insanları tedavi eden doktorlar sık sık tarama istiyor. 4 ay önceki tarama ile yeni taramanın aynı olduğunu gördüğüm de oldu. Tarama yapmalarına rağmen aynı sonucu verip göndermekteler. BAşka hastanede tarattığımda ortaya çıkmıştı. İnsana değer veren işini sevdiği için yapan başarılı doktor bulmak maalesef çok zor. Amerikan hastanesinden acıbadem hastanesine kadar pek çok hastana ticarethane mantığıyla çalışıyor. Hastane değil ahlaklı insana değer veren doktor bulmaya çalışın. Maddi ve manevi zor durumda olduğunuz için size bol bol sabır diliyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Allah şifa versin inşaAllah. Bizim ailede de kalp hastaligi coktur. Bende de var. Allah butun hastalara sifa versin tez zamanda inşaAllah. Saglik olmayinca hicbirseyin onemi olmuyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılSizede geçmiş olsun, kesinlikle haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbine geçmiş olsun diğerleri için de başın sağolsun. Benim de teyzem meme kanseriydi ama çok şükür atlattı
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
+1 yılallah acil şifalar versin benim dayım annem kuzenim kanserden vefat etti ben 1 hafta önce aşırı öksuruyordum acile gittim doktor akciğer röntgeni çekti görünce rengi değişti farkettim bana 3 defa sordu sigara iciyormusun diye ben 12 senedir ağzıma değişmedim bişeymi var sorunca yok dedi sadece az bir enfeksiyon var dedi antibiyotik hap verdi geçmezse bir göğüs hastalıklarına görün dedi benim içime Kurt düştü ve korkuyorum öksürüğü biraz kesti ama yinede var doktora gitmeyede korkuyorum
121 Yorumla
Soran+1 yılBence doktora gitmekten cekinmeyin Allah korusun kötü birşey olsa bile erken teşhis çok önemli ayrıca kanser teşhisi için pet ct, biyopsi filan gerekiyor
- +1 yıl
bilmiyorum ya gidersem kötü haber alırım korkusu var son donemdede bayağı üzüldüm omu tetikledi bilmiyorum
- +1 yıl
yinede teşekkür ederim
Soran+1 yılKorkmak çözüm değil sizde kötü bir hastalık olduğunu anlattıklarından dolayı düşünmüyorum çünkü doktorlar filmde kitle varsa görüp ileri tetkik istiyorlar direk onkolojiye yönlendiriyorlar bu arada stres ve üzüntü kanseri tetikleyen unsurlardır, herşeyi kafaya çok takmamak lazım ayrıca rutin kanser taramalarini yaptırmanizda fayda var, yakınlarınız için başınız sagolsun
- +1 yıl
teşekkür ederim iyiki varsınız giderim birkaç güne randevu alacam
Soran+1 yılRica ederim:)
- +1 yıl
evlimisin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bende
- +1 yıl
çocuk varmı?
Soran+1 yılHayır yom
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Neden kaç yıllık evlisin?
- +1 yıl
38 yaştan sonra biraz zor tuturursunuz
Soran+1 yılTutunursunuz derken?
- +1 yıl
çocuk zor olur diyorum
Soran+1 yılO sizin fikriniz
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
ilişki durumunuz nasıl?
Soran+1 yılBen burda kocamla ilişki durumumu konuşmak için yazmıyorum kanser hastası olan yakinlarla geçirilen zorlu süreci paylaşmak istedim
- +1 yıl
peki nasıl oldu konu buraya geldi k. bakma
kemoterapi aldırma kesinlikle. daha uzun yaşar ve ızdırapsız geçirir. kemoterapi zehirdir
25 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef doktorları dinledik annem kemoterapi aldı hiçbir faydasını gormedi keşke almasaydim dedi çok fazla yan etkisi var ağrıları da artmisti
Soran+1 yılTicaret kapısı yapmışlar bende sonradan anladım iş işten gecti
Soran+1 yılAmin çok sagolun
Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Rahmetli anacığım akciğer kanserinden gitti. Abinize acil şifalar diliyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin bende canım annemi ve dedemi bu hastalıktan kaybettim şimdide abim maalesef terminal dönemde.. Teşekkür ederim
Soran+1 yılTabi ne gerekiyorsa yapıyoruz mücadele edilmesi gereken bir sürecteyiz, abimin akciğerinde, karaciğerinde, kemiklerinde ve midesinde var genede Allah'tan ümit kesilmez
Soran+1 yılAnnemin de akciğerden omurga ve omurilige sicramisti maalesef
Allah bu durumdaki herkesin yardimcisi olsun rn cok korktugum seylerden biri. aslinda bu durumda sende risk tasiyorsun kontrollerini yaptırıyor musun
13 Yorumla
Soran+1 yılKanserin önceden tespit edilmesi çok zor akciğer filmi cektiriyorum mamografi filan... Çok korkuyorum
Soran+1 yılİnşallah.. Teşekkür ederim çok sağolun, kader tabii herşey
+1 yılAmin Allah cümlesine şifa versin vefat edenlere de rahmet eylesin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Benim de annem kanser. 6 kür kemoterapi aldı. 7. De son olacak Allah’ın izniyle. Tedavisi olumlu sonuçlandı ama kendisi vücut olarak kötü maalesef. Toparlanmakta zorlanıyor. İnşallah tüm hastalar şifa bulur🙏🏻
00 YorumlaAllah şifa versin. Evet vardı :(
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılAbin son evreye gelmiş kemoterapi alıyormu
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet hala alıyor açıkçası kemoterapi yararlı mı zararlı mı anlamadım annemde sadece üç kere kemoterapi aldı gitgide kötüleşti ve vefat etti
- +1 yıl
Kemoterapi kanseri düzeltebildiği gibi aynı zamanda vücuda çok zararlı etkileri var sana bir önerim var bak benim dayım doktor Canan karatayın asistanıydı alternatif tıp ile yıllardır kanser hastalarını iyileştiriyor istersen bir görüş derim istanbuldaysan
Soran+1 yılAbim için görüşmek isterim kendisi terminal dönemde ama vicdanen herşeyi yapmak istiyoruz nasıl ulasabilirim
- +1 yıl
Dayım İstanbul mecidiyeköyde çalışıyor ayrıca çalıştığı özel hastaneler var İstanbul'da ben sana direk numarasını veriyim istersen kendin herşeyi konuşursun
Soran+1 yılNumarasını ver lutfen
- +1 yıl
Tamam atıyorum özelden
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica ettim ama mesajların kapalı sen bana mesaj atabilirsin
- +1 yıl
Bu üyeye mesaj gönderemezsin diyor ayarlarından bakabilirmisin mesaj alımı herkese kapalı sanırım
- +1 yıl
Sanırım takip etmen lazım seninde beni
- +1 yıl
bana da verir misin numarasını yeğenim ikinci kez kansere yakalandı. Çok kötü haldeyiz. Numarasını bana da verir misin instagram hesabım @hayallmeyal__ mesaj gönderemedm hesabı yeni açtığım için instagramdan uollayın veya başka yöntemler bilen gören varsa beni bilgilendirsin instagramdan lütfen rica ediyorm 🙏
Allah vermesin. Sana sabır versin..
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
+1 yılArkadaşım göz kanseri
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun
- +1 yıl
Saolasin
Soran+1 yılKemoterapi alıyor mu
- +1 yıl
şu an almiyor
+1 yılBizde yok çok şükür... Amin...
11 Yorumla- +1 yıl
altıngül sakıncası yoksa takip atarmısın bana... ?
+1 yılDedem
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun.. Çok zor bir hastalik
- +1 yıl
Evet çok saol
+1 yılAllah şifa versin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılGecmis olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
Kaybettik..
18 Yorumla
Soran+1 yılBaşınız sağolsun
Soran+1 yılAnneme akciğer kanseri teshisi konuldu 8 ay sonra kaybettim hergun mücadele ettik denemedigimiz şey kalmadı olmadi
Soran+1 yılSagolun
Soran+1 yılDevam ediyor ama abimi öyle gördükçe çok üzülüyorum elimden hiçbir şey gelmiyor oksijen makinesi aldık onu kullanıyor midesinede sıçramis.. Genede sagolun
Amin
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026