Diyelim ki misafirlerdi , tatildi , ask acisiydi , sınav stresiydi derken kacamaklar üst üste geldi ve kilo aldınız yattı balık yan gider diyip diyeti tamamen bozmayin 😀😀😀 Bakalım neler yapabilirmişizz 😀😀😀 Çok güzel diyetinizin varken cesitli sebeplerden bozmus olabilirsiniz diyet bozulsun moral bozulmasın diyoruz ! 😀 Bir diyetisyen olarak ben de son zamanlarda biraz homini gıtlak beslenmeye baslamıs olabilirim ve. sonuc olarak haftada 3 kg aldim 😂 Ama simdi geri verme zamanı 😀😀😀 Peki ne yapacagiz ! ? 1) kilo aldım diyerek ölüm diyetine girmeyin ! Kisa surede alinan. kilolar kisa surede geri verilir eski beslenme duzeninize dönun 😁 2) Sürekli tartilip gram hesaplamayin ! Bu moral bozucu ve sevk kirici olabiliyor onun yerine haftada 1 kez tartilin 😀😀 3 ) Öğün atlayinca zayiflarim sanmayin ! Tam tersi vucut koruma mekanizmasi olusturur ve o 1 - 2 kilocugu veremezsiniz :) Veeee son olarak Bol bol su için 🍹🍹🍹🍹 Sağlıkla kalın 🤗🤗🤗
Diyette kaçamak yaptıktan sonra moraliniz bozuluyormu? 😀😀 ?
Oyle oldugu zaman bir elmanin ustune tarcin at ye bastirir :) Veya 2 parca bitter cikolata ye bisey olmaz :) Ben diyetisyen oldugum halde kilo aliyorum takma fazla veriliyor geri😅
Valla biktim bu sporculardan 😂 Spor yapin zaten iyi bir seyde mesele sadece kilo almamak degil ki Vucudumuzun ihtiyaci oldugu besinleri karsilamak fazlasini almamak 😀
En İyi Cevaplar