Hayır çünkü umursamam. Kimse ile bir yarış içinde değilim, kimseye takık, dökük yıkık değilim. Özellikle de hiç tanımadığım, az tanıdığım insanlar bana laf edince cevap bile vermem kafama asla takmam. Çok aşırı üstüme gelinmesi lazım o zaman da şalter atar benim gözüm en sevdiğim insanları bile görmez. Ki ben kimseden çekinmem ağzım da pistir karakterim de. Kimseden de saklamam üstüme çok gelinince pisleşiyorum ben. Diğer türlü ise iç rahatımı bozamam benim hayatım çok değerli çünkü. Vaktim, sahip olduklarım, ağzımdan çıkacak cümleler bile çok değerli o yüzden hiç bozmam rahatamı kafam hep sağlam. İzlediği dizi bitti diye, arkadaşı eşi dostu trip attı şunu bunu dedi diye, ıyk vıyk oldu etti diye hemen düşen insanlar var ben onlardan değilim. Psikoloji insanı zirveye de çıkarır, dibe de batırır. Ben horozum polemiğe girmem. Her zamankinden daha iyiyim.
Evet düştü mesela şu an, online ders bir türlü bitemedi, beynimi hissetmiyorum mdkskdoekdos. Durumdan duruma göre değişir, büyüklüğü, küçüklüğü kime göre? : ) Ama izin vermemeye çalışıyorum, uğraşıyorum en azından...
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ah.. bana ders deme kuzu, içim bi hoş oluyor jsdhjs