az kanadı durdu yine
Başım yarıldı çok kan aktı diktirmedim geçer mi ?
az kanadı durdu yine
Bu sekilde olmaz ...
Birincisi acık yara başta olduğundan , ayaktaki yara gibi değildir , Beyne çok çabuk ulaşır mikrop kaparsa ..
İkincisi , iyileşir ama iki yaka bir araya gelmez , orası oyle kesik gibi sacsız kalır. Bunu engellemek icin pens attırman lazım , dikiş değil . Bu iki yakayı birbirine iter ve yara izi minimum olarak kapanır , saçının içinde belli olmaz
Jöle başlıbaşına sorun . Ne maddesi olduğu belli değil , nerde ne kadar kalmış o da belli değil ve bakteri yuvasının kendisi. Şunu niye kafanıza sürersiniz onu da hiç anlamak mümkün değil.Bir de saçına jöle süren değil ,jöleye batıranlar da var . Çok da komik duruyor .
Neyse .. Temizletmek ve kapattırmak zorundasın, acilin yolunu tut .
teşekkürler şimdlik geçti ama :/
evet sizi dediğiniz daha doğru :) dikiş attıramam saçımın orasının çıkmaması bana koyar
Yüce Tanrım akıl dağıtırken neden bazı kulların şemsiyelerini açmış.
Kafanda bir yarık, üç büyük kocaaaammmaaan bezin kan oluşu, yoğun ağrı ve sen derdinin dermanı için sağlık kuruluşları dururken internettesin.
Tanrı, kul, akıl ve şemsiye diyorum başka birşey demiyorum...
haklısın internet e bağlanmışız iyice
Kesinlikle doktora git. Enfeksiyon kapabilirsin, hatta belki altında başka şeyler de olabilir. Hem kafanın şekli bozulur, dikiş attır bence
Bi' arkadaşım vardı, kafası yarılmıştı. Doktora gitmedi, öldü. o.o
mutlu son
o'nun biri büyük o.O
Sen yazdığın için öyle o.o Bak şimdi sevimli oldu mu? :/
oyhşş o_O
Cevap
20Cevap
geçer ama uzun sürer ve mikrop kapar diktir bir an önce
ya polis falan çağırırlar şimdi boşver geçerse sorun yok :/
hastaneye gitmen gerekir arkadaşım kafa travması bu bir gün sonra bile nöbet geçirip felç olabilir ya da ölebilirsin o yüzden müşade altında kalman gerekir
Kardeş kendi kendine geçireceksen, orayı sürekli steril tut. Kan akmasından başına bişey gelmez ama iltihaptan başına bişey gelir. Dikkat et yani. Sonra Beyin Kan bariyerine zarar verir iltihap falan.
şimdiye kadar bilincini kaybetmediğine göre hiç bişey olmaz. hastane köşelerine gidipte para tuzaklarına düşme.
delimsn sen nie adamı böyle yönlendiriyosn
Nasıl oldu olay geçmiş olsun bence hamen acile git derim beyin bu şakaya gelmez yoksa beynindeki bilgiler silinir bak
kafa travması geçirme ihtimalin var acilen hastaneye gitmen ve bir iki gün kadar müşade altında kalman gerekir
Elbette doktora git. Eğer saçlarının olduğu yerden yarıldıysa ve oraya dikiş atılmazsa, orada saç çıkmaz haberin olsun.
evet saçımın orda yarıldı :(
Yürü artık doktora gevezelik yapma daha fazla.
Açıkçası soruya inanmıyorum yarık kafayla o can acısıyla gel de buraya kafam yarıldı diktireyim mi diye sor çok ilginç,yok sen diktirme kemik gibi deri de kaynar geçer kendiliğinden hay Allah'ım.
inanmıyorsan yorum yapma o zaman
Yorumumu esirgemem ben.
köstek olmaya gelmişsin buraya
He he
pardon pardon özür dilerim yahu :) ben başkasına yorum yapıyorum sanmışım özür dilerim :)
Bu soruyu yazana kadar pc başından kalkıp bir hastaneye gidebilir din burası doktor sitesi değil sonuçta
Ben de haziran ayında skate'den düştüm kafam yarıldı ama diktirmedim. Arkadaşımın söylediğine göre kafamda üç yarık izi varmış. Hala da ağrısı tam geçmemiş ve saç da çıkmıyor. Bu normal mi?
delimsn oglum sen basındaki kanama gecms olablr ama ic kanaman olabilir hemen git hastaneye. bu kafa yani boru degl
benim 2-3 defa kafam yarılmıştı sırf iz kalmasın diye diktirmedim ama hala yaşıyorum :)
kafa yarıkları dikilmiyor artık.zımbalanıyor.git zımbalattır acımıyor merak etme
Saçların çıktı mı bende yarıldı gitmedim doktora bekliyorum kan az bi aktı şimdi durdu şükür iyiyim şu an da sağlığım gitmesem sıkıntı olur mu
Okurken bile bir garip oldum. Akacak kan damarda durmazmış.
biliyomusun hiç inandırıcı değilsin başın yarıldı ve sen oturup buraya bu soruyu mu yazdın ?
inanmıyorsan kaybol ! evet 1 saattir yatıyorum az kendime geldim
:( Beynin havaya karışıp yok olabilir.
bir sabahçı kahvesinde
kafa var mısende başına birşey olsun
demekki varmış
Doktora gitmelisin bence
Sen şuan resmen intihar ettiğinin farkında mısın?
bilmiyorum :(
Hastaneye gitsene yaw soru sorcana
beyin kanaması felan olmasın sonra
kafan yarıkken de çok seksisin
kafanda yarık yokkende seksisin
yinede bir git
profil resmin çok hoş tatlım ;)))
doktora git bir ne olur ne olmaz
Bir an önce git
boğazına turnike yap
Geçer gülüm geçer.
Çıkar yavrum çıkar.