ya arkadaşlar sabah uyandığımda tuvalete gittim çok az kan vardı bende regl oluyorum zannettim ama sabahtan beri tık yok acaba noldu kızlığım falan mı gitti durduk yere
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yaşı 100 yapmıştım o yüzden 45 üstü gözüküyorum :d
Mevsimsel gecisler, kasıntı, tahris olma durumu mantar gibi durumlardan donem donem o sekilde olabilir endiselenme vajinana bi sey sokmaya calismadiysan ya da cinsel birliktelik yasamadiysan son zamanlarda korktugun gibi bi sey olmamistir
Anladım. Düzenli regl olamıyorsan belki stres gibi durum yüzünden olabilir. Belki de bir doktora görünmen gerekiyor olabilir. Düzenli regl olmadığın için bugün gelen kandan sonra yarın tamamen devam edebilir. Eğer yarın kan gelmezse bir doktordan randevu al derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aşkım sen uyurken gel elim şeyime kaç yolsa bkrym biliyorsn. s. s
askım açıklayabilirim😳🦍
aşkım noldu bende bilmiyorum
Mevsimsel gecisler, kasıntı, tahris olma durumu mantar gibi durumlardan donem donem o sekilde olabilir endiselenme vajinana bi sey sokmaya calismadiysan ya da cinsel birliktelik yasamadiysan son zamanlarda korktugun gibi bi sey olmamistir
ay tesekkur ederim ya korktum bende
Kızlığını bozacak bir şey yaşadın mı
hayır yaşamadım
Strestendir
ay umarim oyledir ya
Sıkma minnoş canını
Regl zamanın gelmiş miydi peki
düzenli olmuyorum ki bazen 2-3 ay sonra falan olduğum için onu hesaplayamıyorum maalesef
Anladım. Düzenli regl olamıyorsan belki stres gibi durum yüzünden olabilir. Belki de bir doktora görünmen gerekiyor olabilir. Düzenli regl olmadığın için bugün gelen kandan sonra yarın tamamen devam edebilir. Eğer yarın kan gelmezse bir doktordan randevu al derim
ay umarim kotu bir sey yoktur
Umarım yoktur sen içini rahat tut
Gitti zarın
Bir şey yaptın mı
yapmadım
bozulmuştur