Bundan 4 ay önce kasinti şikayetim tam 1 ay surdu mevsimseldir dedim onemsemedim. Sonra geçti ara ara elimde bileklerimde oluyordu ama geçiyordu. son 1 haftadir anamdam emdigim sut burnumdan geldi kollarim avuç iclerim bazen ayak bileklerim bacaklarim sirtim çok kotu kasiniyor kabariyor kipkirmizi oluyor isin enteresan tarafi bazen bir yanma hissediyorum bakiyorum kasimadan kabarmis kizarmis. En çok ellerimde kollarimda var kasinti. Mahvoldum doktora gidicem tahlil felan yaptircam 1 haftadir geçer dedim ama geçmek bilmiyo. Korkuyorum alarji desem bu kadar uzun olur mu ne bu ya 😖😖
Ürtüker olmuşsun resimlerden ve tarifinden ürtüker döküyorsun halk arasında kurdeşende denir yakın zamanda aşırı sitres yaşadıysan sebebi olur ayrıca kendi kendine geçmez cildiye uzmanına gideceksiniz büyük bir ihtimalle baskılamak için 15 cc ampül diprospan iğnesi yapıp bu süreç içerisinde anti histamin ilaçlar vererek kontrol altına alıp atarax tabletlede sonuca gidecektir çok geçmiş olsun uzın bir tedavi süreci bekliyor sizi
2
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tam üstüne bastin son bir haftadir yoğun stres yasiyorum kendimde değilim desem yeridir. daha önce avuç içi ve elimin üstünde vardi hafif ama strese girdigim günden beri kasinti yuzume kadar sicradi. Çok tesekkur ederim cevabin icin
Panik yapacak birşey yok bilmediğşn birşey panik yaptırır bildiğşn yaptırmaz tedaviyiyi ihmal etme 6 aylık bir süreç var iyi kullan derim dr nin yapacağı tedaviyede söyledim sana sıkma canını bu hastalığı yok sayacaksın aklına takmıyacaksın çabuk geçer ozaman
Devlet hastahanesine gittim daha güvenli geliyor bana ama. pişman oldum bakti ne olduğunu bile söylemedi iki hap verip postaladi. Alerjikmis tozdan felan uzak durcakmisim. ben tahlil yapmasini bekledim ama berbat bir psikolojiyle ayrildim. Yarin özel bir hastahaneye gidicem tahlil istiycem. Yoksul yaşamaz diyorlardi da heh iste öyle olum derecesine gelince anca bakacaklar. kahretsin.
Özele görmedim zaten hic guvenmiyodum. Üniversite hastahanesine gittim dediğin polikilinige bir sürü tahlil yapti iki tanesi cikti yeni soru paylastim görürsün belki. Kasinti yok denecek kadar az dun 15 dk sağ kolum kasindi biraz kabardi sonra geçti gece rahatim hic sorunum yok ilaç kullanmiyorum. Ama bugün basliycam doktor xyzal verdi. 15 gün kullancam.
Cikicam. Ürtikere benziyor sanki oyleyese netten bakiyorum çok sıkınti yasayanlar varmis zorluyomus baya. İste kiymetimizi bilmiyoruz herşeyi dert ediyoruz sonuç böyle patliyo. Bundan sonra dünya yansin geçip karsina bir sigara da ben yakcam
Evet bundan 6 yil önce depresyon panik atak eşliğiyle bir rahatsizlik atlattim ilacsiz ilaç verdi Dr ama psikoterapiyle çok şükür atlattim ama etkileri ara ara cikiyo. o zaman da demişti doktorum dunyayi sen mi kurtaracaksin. Sokaktaki kediyi kotu durumda göreyim sabaha kadar uyuyamam aglarim. Heh iste gel böyle bir manyaklikla yasa iste
Sorma. o bende de var. sevkatli olmak cok guzel birsey kuzu. kiymeti cok bilinmese de. depresyon. turun major depresyon ise huylar arada. kendim biliyorum fitratta oldummu o duygusallik gitmiyor sadece halinin altina supurursun icinde kiyamet kopar iste. gecmis olsun guzel insan
En İyi Cevaplar