1 senelik ilişkim bitti narsist biriyle daha biteli 5 gün oldu gitti nefret ettiğim kuzenimle takipleşti kuzenimse biliyor onu ne kadar sevdiğimi Instagram dan takipleşmişler bu kadar karaktersizligi ne demeli cok öfkeliyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya bunlar niye hemen aramizin kötü olduğu kizlarla yakinlasiyolar bunu kullanıyorlar ya bu kadar assagilik bi şey görmedim gerçekten
Çünkü onun yalvarışlarını reddedim taa hataydan alanyaya geldi yalvarmaya daha iki gün oldu o bacım takip etmiş yani onun kaşının gözünün güzelliğinden değil beni kışkırtıyor o aptalı kullanıyor yazık aciyorum insanlar
İşte kışkırtmaya çalışırken sogutuyolar farkında değiller
Aslında bi cehennemden kurtuldum kafaya takacağım yerine iki oynamalıyim yaq
Narsist biri deyip halen dert etmen garip. Bitmiş gitmiş işte ne takıyon ne yaptığını kurtulmuşsun şükret
Ben o şerefsiz karakteri bozuk kuzenime sinirliyim
Ona da olmayacaksın. Yanlış insan yanlıştır. Kuzen de olsa yanlıştır ve bir insan yanlışsa sinirkenmene, canını sıkmana değmez 💐
Kesinlikle onların eline koz vermemeliyim onada acıyorum sirf beni tahrik etmek için o kizi ekledi
Bu takibi bırak herşeyden önce bitenin kimi takip edip etmediğinden haberin olmamalı 💐 canını da sıkma boş, gelip geçici mevzular bunlar. Sen doğru ol, doğruda kal
Ben mutluluğu hak ediyorum dimi
Orasını Allah bilir şimdi ben tanımadan etmeden neden sahte moraller vereyim sana 😊
Off ama ben cok saf ve temiz sevmiştim
Sen çok saf ve temiz sevmiştin veee bitti. Demek ki Allah Seni daha dönülmez yerlere gelmeden, daha büyük zararlar görmeden kurtardı. 💐 Üstelememek lazım çok böyle şeyleri bitmişse bitmesi gerekmiştir bugün böyle üzmese yarın daha derin üzecekti
Kesinlikle ilerde ağlayacağıma şimdi ağlarım demi
Karşımda deniz var ben cok dua ettim aslında çok şanslıyım çünkü bi beladan bu cehennemden kurtuldum belki bi sadaka vermeliyim
Bence ilerde ağlamaktan kurtulduğun için şu an mutlu olman lazım. Şimdi de ağlama, mesajı gör "o senin nasibin değil" nasibin olmayanın kavgasını gütmeye gerek yok. Teslimiyet iyidir 💐
Böyle düşün, sadaka geldiyse için sadaka ver 💐
Allah herkesi bildiği gibi yapsın baskada sözüm yok
😊 Peki o zaman. Bana müsade, iyi ol iyi kal doğru ol doğru kal. Hayırlı geceler 💐
bir şey olmaz bir şekilde unutulur gece gece bence düşünme bunu yeni insanlar bulursun elbet
Unutacağım yaaa emeğime yazık emek verdiğim adama bak hele
boş ver
Bunlarıda aşacağım
benim önceki sevgililerimden biri de narsistti. muhtemelen sana muhtaç değilim, başkasını bulurum kafasında kuzeninlw takipleşmiştir. böyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin
Evet kuzenimi bulmadı beni daha cok sömürmek için kışkırmak için o kızı kullanıyor iletişim kurmaya çalışıyor ben bunu görüp dellenip buna ulaşacağım diye ama ona bu fırsatı veremeyeceğim
Belki aranızdaki husumetleri kuzenine anlatıcak oradan bağlıcak kızı
İkisine de engeli bas ve hayatına devam et. Gece gece onları düşünmeyi bırak.
Aklımdan çıkmıştı bilerke yaptı sirf beni kışkırtmak için iletişim kurmak için
Tekrar unutabilirsin onu, kuzenini takip etmesini umursama.
En güzeli sessiz kalip umursamamk
Kesinlikle
En iyi intikam unutmaktir
Unutacağım sanada burdan söz
Bravo
Mahvet onu parçalarini köpeklere at
Allah belalarını versin o kuzeniminde zaten hep beni kıskanıyordu
Saçını başını yol onun kasıklarına tekme at
He oldu
Ya onu beğendiğinden değil tatile gittim ta hataydan alanyaya geldi yalvarmaya iki gun önce yalvardı bana beni tahrik ediyor bacım çocuğu
Ne diye tahrik ediyor bacın çocuğu
Psikolojik destek alamalisin
Evet almam gerekiyor ama bakalım
Ama pahalı gibi sanki 😄
Yani seans ücretleri değişiyor şehre göre evet
Hayırlısı olsun
Kendi kendimizin psikologu olacağız
Kuzenin yollu
Zaten öyle
Nerden ulaşabilirim ona
Üzdü