Saç Dökülmesine Karşı Kür Tarifi: 1 yemek kaşığı hint yağı 1 yemek kaşığı badem yağı 1 yemek kaşığı maya 1 yemek kaşığı ılık su
Kür tarifi için 1 yemek kaşığı mayanın içerisine 1 yemek kaşığı ılık Su ilave edelim. Karışımımızın içerisine 1 yemek kaşığı badem yağı ve 1 yemek kaşığı hint yağı ekleyelim. Maskemizi saç köklerine masaj yardımı ile iyice yedirelim ve 15 Dakika boyunca bekleyelim
Dökülen Saçlar İçin Bakım Maskesi 1 adet yumurta 1 yemek kaşığı ezilmiş ıspanak 1 yemek kaşığı bal 1 yemek kaşığı badem yağı 1 yemek kaşığı kişniş
Dökülen saçlara kesin çözüm üretmek isteyenlerdenseniz mucizevi bakım maskesini uygulamaya alabilirsiniz. Maske yapımı için önerilen tüm malzemeleri geniş bir kap da harmanlayalım Hazırladığımız maskeyi saç diplerine masaj aracılığı ile iyice yedirelim ve 15 Dakika boyunca bekleyelim. Uygulamaya alacağınız bu özel saç bakım maskesi saç kırıklarının giderilmesi adına da oldukça idealdir
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yazman olduguna gore okuma kabiliyetinde vardir galiba. Oku.
Eğer bisey bulabilseydim zaten burda zaman harcamazdim sedef hastalığı icin diyor sac dökülmesiyle ilgili hic bisey yazmiyor ve nasil kullanacağımı da yazmiyor
Görüyorum ki anlama kıtlığı cekiyorsun yazık ama beni burda meşgul etme sana açıklama yapmaktan gına geldi simdi lütfen usulca burayı terkettttttttttttt
En İyi Cevaplar