Doktor bu ilacı verdi ActiPecia bir bakar mısınız rica etsem saç dökülmesi durdurma amacıyla? ?

Bugün cildiye doktoruna gittim sol ve ön tarafta ki hafif açılma yüzünden. Ama sağda hiç bir şey yoktu saçlarım olduğu gibi duruyordu. Doktor gene de bana erkek tipi saç dökülme dedi ve durdurmak için ActiPecia isimli spreyi verdi 6 ay hiç bırakmadan günde 2 kez 5 kez sıkmak şartıyla bunu kullanacaksın dedi durması için. Sizce gerçekten işe yarar mı? Kullanan var mı daha önce? Gerçekten hayatta en korktuğum 5 şey listesi yapmıştım birisi başıma geliyor maalesef o kadar moralim bozuk ki tüm yaşam kalitem bir anda sıfırlandı. En değerli kişilerin bugün hep kalbini kırdım kimse beni tanıyamadı bugün. Rica ediyorum yardım edin çok dua ederim insanlık için.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün cildiye doktoruna gittim sol ve ön tarafta ki hafif açılma yüzünden. Ama sağda hiç bir şey yoktu saçlarım olduğu gibi duruyordu. Doktor gene de bana erkek tipi saç dökülme dedi ve durdurmak için ActiPecia isimli spreyi verdi 6 ay hiç bırakmadan günde 2 kez 5 kez sıkmak şartıyla bunu kullanacaksın dedi durması için. Sizce gerçekten işe yarar mı? Kullanan var mı daha önce?
Doktor bu ilacı verdi ActiPecia bir bakar mısınız rica etsem saç dökülmesi durdurma amacıyla? ?