Günlük 6-8 kilometre yürüyorum akşam ekmek yemiyorum. Sabah kahvaltıdan önce 1,5litre su içiyorum akşam 1 litre yemekten önce yemekten sonra 1 bardak su içiyorum.
Yürüyeli 1 hafta oldu..
Yürüyeli 1 hafta oldu..
6-8 kilometrede yakacagin kalori en fazla 250 Kalori, 100 gram ekmek yeyince bu kaloriyi aninda karsiliyorsun..
Kilo vermek bilincli yemekle baslar, sporun kilo vermeye cok az bir katkisi var..
Birde kahvaltiya kadar 1,5 Litre su, ne yapiyorsun sen? böbreklerinimi cürüteceksin..
Günlük eger cok terlemiyor, cok agri islerde calismiyorsan, 1,5-2,5 Liter arasi fazlasida zarar azida.. Bu su miktarini güne dagitacaksin, birden icmeyeceksin..
birden içmiyorum yemekten yarım saat önce içiyorum
kahvaltıdan önce bir bardak su içmen yeterli yürümeyle olmaz hafif tempo koşmalısın bu parklarda olan parkurlarda olmaz o iş sabah 1 litre süt 10 yumurta yiyip 6 km yol koşuyordum hafif tempo boyum 1.90 kilom 75 barfixte hala devam ediyorum birden yüklenme kwndine düşünürsen
Peki anladım teşekkürler
rica ederim
Bu kiz erkek mi 10 yumurta yesin 😂
kız erkek farkımı var dostum spor yapan yemeli protein için hareket ettikten düzenli spor yaptıktan sonra vücut eritir onu
Var ayni zamanda bu kiz sporcu değil yeni yeni spora baslayan biri
Çok gayretlisin maşallah. Ama suyu 1,5 L olarak tek seferde iciyorsan zararlı olabilir. Ara ara iç. Tek seferde yüklenme. Ekmek cavdar ekmeği ve tam buğday ekmeği tavsiye ederim. Ama az miktarda. Bir de günlük bir kase yoğurda bir çay kaşığı tarçın katip yiyebilirsin. Tatlı ihtiyacin varsa azaltır. Yeşil çay metabolizmayı hızlandırır. Her gün bir fincan iç bence. :)
Ayy bu bilgiler çok işime yaricak teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Metabolizma hizina bagli. Yogurt yemeni siddetle tavsiye ederim metabolizmayi hizlandirir. Ac karnina 1,5 lt su mu icilir 😊 gunluk 2lt ictiginden emin ol gerisi icecekler vs geliyor ztn. Onun disindaa kalori cok onemli ortalama 2500 kj yakiyorsan bunu 1500 den baslayip 1000 e cekebilirsin. Daha altina inersen fazlakas kaybina sebebiyet verirsin
Cevap
16Cevap
Elbette zayıflatır. Diyet yapmanada gerek yok aburcuburdan biraz uzak dur yemegide abartmadan normal ye kalıcı kilo bile verebilirsin.
akşam yemeğini kesmeye çalışıyorum azar azar
8 kilo verdim sonra durdu ne iniyor ne çıkıyor
Normaldir. Bütün kilo vermeye çalışan insanlar bundan şikayet ederler... sonrada ümidi bırakıp diyetide bırakırlar yine eskisi gibi homini gırtlak yemeye devam eder ve verdikleri kilonun 2 katı olarak kilo geri döner maalesef. Bu gibi durumlarda asla şaşmamalı pes etmemeli ve aynı düzen devam etmelidir. Tamam kısa zaman içinde kilo veremiyo olabilirsin (kısa zamandan kastım bu süre 2 aya kadar bile çıkabilir) ama uzun vadede 1 yıl gibi bir sürede inanılmaz kilo verirsin değişime kendin bile inanamazsın...:) üstelikte kalıcı da olur. Bütün insanların başaramamasının temel nedeni budur aslında: sabırsızlık.
Aynen ama pes etme taraftari değilim yaza kadar vericem 😄
yemekten yarim saat ince bir tutamda deeotu ye yalniz tempolu yurursen 6 kg verirsin
tempolu yürüyorum
zayıflarsın ama bunun yanında spor hareketleride yap daha fazla yardımcı olur. :)
Teşekkür ederim canım 🙂
önemli değil :) :) :)
ben günlük 12 km yürüyordum.. hiç bırakma bol hareket illaki fark ettiriyor.. yeşil çay da tavsiye ederim.
tavsiye için teşekkürler aktarda alınan yeşil çay mı yoksa formun çayları oluyor onlar mı?
sen memnunsan ondan alayım fotoğraf linki atabilirsin buraya koyar mısın? 🙂
Bolgesel zayiflama diye birsey yoktur. Çok. kiloluysan ortalama. kilo verirsin ama bence sadece yuruyerek kendini sınırlama bir spor salonuna yazıl en azindan yağ yakıp kas kutleni arttirirsin
çok kilolu değilim göbek ve yanlarım var onun dışında sorunum yok
Gobek ve yanlar ise şeker ve unlu şeyler kesinlikle kullanma. Eger ırsi ise kilo aldiginda direkt karın ve yanlara veyahut bel bolgene alabilirsin ama yuruyerek bir yere kadar bence
ırsi ama o bölge beni çok rahatsiz ediyor görüntü olarak şekerle aram yok. çay içmiyorum ama ekmeği komple cikarmam gerek
Sadece çayla bitmiyor maalesef :) hazir karbonhidratlari hayatindan cikarmaya calis. Ve bir anda herseyi. kesme vucudun alistigi durumdan bir anda mahrum. birakirsan bir sure sonra iradede yalan olur yavas yavas azalt
Günlük 5km ortalamam var pazarları hariç. Kısaca tempolu yapmıyorsan çok işe yaramaz.
Tempolu yürüyorum canlı şarkılar açınca daha hızlı yürüyorum
Ozaman iş görür
Ne kadar yürürsen yürü ekmeği azaltmazsan ve hamur işlerini bölgesel bile incelemezsin.
ekmeği azalttım
cikarmam gerek dimi
karbonhidratı kes protein ve sebze ye sadece. zayıflatır bölgesel olmaz tüm vucuttan gider
bunu da denerim 😊
Ben yürüyodum ilk 2 ay sanki zayıflamadm gibi sonra bir başladm zayıflamaya 10 ayda 20 kilo vermiştim
maşallah 😳
😂😂 önemli olan bırakmaman
zayiflarsin ama o 6-8 kilometreyi hizli yürümen gerekiyo yoksa bir faydasi dokunmaz
neden denemiyorsun ben oyle zayifladim yuruyusle kucumse basla bence
neden olmasın düzenli yaparsan
dikkat ediyorum yemeğe
Bölgesel çok önemli bence
Aynen öyle 😊
Bölgesel incelme diye bir şey olamaz
kilodan vermedim ama görüntü olarak zayifladigimi söyleyen arkadaşlarim çok
Ekmegi kesmen yeterli zaten bide yuruyus 1 ayda faydasini gorursun
Diyette yaparsanız zayıflarsınız
Diyet yapıyorum zaten
Egzersiz de yapın
onada başlim 🙂