niye korkayimki sonucta doktorlar hemsireler bizleri tedavi etmek icin var hipoktrat yemni ediyorlar bunun icin bizi oldurmuyorlar bisey etmiyorlar. popon agriyinca korkacaksan niye gidion hastaneye yesillik olsun diemi ben acik lokal anesteziyle elimden ufakbir aneliyat oldum hic bir gram korkmadim. Ben cok seviyorumdoktorlari hensireleri anandan babamdan daha saygim var onlara. hatta nasip olursa doktorla evllik yapmayicok isterim
Saydıklarınızdan korkmam ama hastaneye adım attığımda kendimi baskı altında hissediyorum, ister istemez geriliyorum. Bir de garip bir kokusu var, bir hocamın patoloji kokusu diye dalga geçtiği o koku 😁
Yazdıklarınızın hiçbirinden korkmam. Sanırım ameliyat hariç. Onda da hiç ameliyat olmadığımdan galiba. Ama her daim sağlığım değerli ve önemlidir. Tedavi adına ne gerekiyor ve isteniyorsa uygular ve yapılmasına izin veririm. (İğne, kan tahlili, kültür örneği vs)
Hastaneye gitmekten korkmam ki ayda 2 defa düzenli olarak gidiyorum ama gel gör kan alınırken bir aglamadigim kalıyor çok geriliyorum kan alma koltuğuna oturunca değişik hallere giriyorum
Hastaneleri severim Ama iğneden çok korkarım Öyle böyle değil Buna rağmen 2-3 ayda bir kontrole götürür beni bizimkiler hastanedeki o iğne için kolumu tutan anneme yardım eden hemşirelerle kanka oldum mslxlsösmdö
Muayene hariç hepsinden korkuyorum hatta küçükken kan alacaklardı kaçmıştım oradan ve hastanede gidip tuvalete girmiştim yaklaşık yarım saat çıkmamıştım ve ağlamıştım 😂
Yapılan işlemlerle ilgisi yok, hastane ortamı başlı başına beni huzursuz ediyor. Gitmem için çok uzun bir hastalık süreci yaşayıp, bir türlü toparlanamıyor olmam falan gerek..
muayeneden değil ama işin içine iğne/bıçak filan girdi mi tırsıyorum işte.. :/ zaten hastanenin o kokusu bile beni benden alıyor, sağlıklı girsem hasta çıkarım :/
Nedense o konuda biraz psikopatım ameliyat oldum. Ve ameliyata girmeden önce videoları izledim başıma gelecekleri bile bile yaptırdım 😊 Hastaneden niye korkayım ki
Hangi polikliniğe gittiğime göre değişir. Örneğin; cildiyeye gönül rahatlığıyla gidebilirken, dahiliye ve nörolojiye gitmekten yana hep sıkıntı yaşarım.
Hayir korkmam hatta damar yolumda cok zor bulunur dikis diker gibi damar ararlar. Ama soyle bisi varki hastaneye gitmeyi sevmiyorum coook zorlanmadikca kolay kolay gitmem 😕😕😕
En İyi Cevaplar