Korku demeyeyim ama hastanelerde aşırı bunalıyorum, bir an önce terketmek istiyorum. Kendi isteğimle kolay kolay gitmem.

Korku demeyeyim ama hastanelerde aşırı bunalıyorum, bir an önce terketmek istiyorum. Kendi isteğimle kolay kolay gitmem.
Çünkü hastane hasta ve hastalık çağrışımı yapıyor, hastalık ise insan bünyesine ve ruhuna hem üzüntü hem korku hem bunaltı veriyor.. Ve gerçekten sağlam olarak giden bile keyifsiz olarak çıkıyor ordan. Aslında tam şükürlük yerler, şikayet ettiğimiz ne varsa, mızmızlandığımız şeylere bakıp her halimize binlerce kez şükürler etmek gerek.
Genel olarak gitmek istemiyorum. Aşırı sıkılıyor ve terliyorum hastane ortamlarında. Daha önce hastanede çalışmıştım. Gece nöbetleri dahi tutmuştum. Ama geçen aylarda kaza yaptım sanırım bileğim incindi, buna rağmen gitmedim.
Hastanede çalışmış biri olarak bence artık bunu aşman gerekir. Şöyle düşün hastane en güvenli yer aslında, ya olmasaydı derdimize bir çare nihayetinde.. Bu tamamen algımız ile ilgili bir durum. Giderek bunu yen
Korku değil aslında ama aşırı geriliyorum
Lazer epilasyona giderken de öyleyim
İğrenç hissediyorum bunaltıyorlar beni
Ama en son hastaneye yüzüm için gittiğimde sanki düğüne gider gibi gittim☺️uzun zamandır istediğim bir şeydi çünkü. Doktorun bana verdiği hapları şeker gibi yutuyorum🤭🤭
korkmak değilde devlet hastanesi doktorları seni adam akıllı dinlemeden 5 dk içinde odadan gönderiyor kan testine ne bilim röntgene falan ve bir şey sorduğunda söylediğinde azarlar gibi konuşması beni çileden çıkarıyor onun için kendinize iyi bakın hasta olmayın hastanelerin durumları perişan halde
Aynı hissi yaşıyorum ama hastanede çalışıyorum:) Bu hissi 7/24 + nöbetlerle sürekli yaşadığını düşün:)
Geçmişte hastanede çalışmıştım reis. Anlıyorum seni
Cevap
12Cevap
Hayır korkmam ama nefret ediyorum hastaneden. daha bugün gittim
Geçmiş olsun reis
Eyvallah reis
Hayır genelde özele giderim gadası
Korkmam ama mecbur kalmadıkça da gitmem. Boğucu bir havası var, sevmiyorum.
İçim bunaliyor ruhum sıkılıyor birisi beni o koridorlarda boğuyor gibi oluyorum fobim gibi. Allah düşürmesin
Amin inşallah
Hastaneye gitmekten korkmuyorum da daraliyorum ya hastanenin içine girince o hastalar vs felan özellikle mesela lavaboya gittiğin zaman o lavobonun kokusu felan yok yani ciksss anaaam sağlam gidip hasta olarak çıkacağım diye çok korkuyorum.
Off ben çok alıştım. 2. Evim gibi. Çok rahatımdir. Sıkılmamda hiç. Maşallah bütün hastane çalışanlarıyla bir aile gibi oldum😂
Hayir da hastalik hastasi degilse kimsenin hosuna gitmez zaten. Zevk alarak giden varsa da bi psikologa falan görünsün bence.
Korkmam ama labirent gibi şimdiki hastaneler. Mümkün mertebe evde iyileşmeye çalışıyorum.
Tam tersine hastaneye gitmeyi çok seviyorum. Ciddiyim yani.
Hayır artık hastanede olacak kalan hayatım inşallah. En büyük hayalimdi
Hayatım orası. Ve emekli olana kadar da ömrümün yarısı orada geçecek 😂
Korkmuyorum ama pek iç açıcı bi yer degil sadece morgdan korkarım
Hasta olup, kim seve seve gider ki hastaneye zaten? Korkma durumu olmaz ama istemem, mutlu olmam yani. Gergin, ağrılı bir hale bürünürüm hasta olduğum için.
Henüz o yaşlarda değilim
Yaşımı var o işin ki?
Yarın gidicem
Geçmiş olsun reis
Şey bal porsuğu 😂
Tabi ki acaba ciddi bir durum var mı diye kafamı kurcalar
O meymenetsiz sekreterler bunaltıyo sadece
Hayır her gün gidiyorum 😂
Hayatım orada geçiyor neden öyle diyorsun ki :)
Korkutmaz bizleri musalla taşı
Korkmak değil çıkmak zor oluyor 💵💸
Korkmam korkacak bir şey yok sadece içim daralır.
korkmam ama hiç sevmem
Bi b. k çıkar diye duymaktan korkuyorum ben ya 😏
Eee insansın ki... illa cikacak
Hayır sevmiyorum sadece
Yoo öleceğim bir gum ha erken ha gec.
Korkmam ya alışık olduğum içinde olabilir
Hayır sadece dişci beni ürkütüyor
Korkmam gitmek gerekiyorsa giderim.
Her kan alındığında bayılıyorum ne sevmesi😂😂
Bu ara evet korkuyorum
Hayır çok şükür korkacağım bir durumum olmadı
Tek korkum umursamaz bir teşhis konması