Diş hekiminden ölümüne korkan bir insanım. Ama dişim çürük olduğu için gitmeye mecbur kaldım. İnternetten araştırdım, çevreme danıştım. Herkes beni 'zaten uyuşacak, hissetmeyeceksin.' diye telkin ediyordu. Ama hiç böyle bir şey olmadı. Bata her şey güzeldi. Hatta iğneyi vururken hiç acı hissetmedim.
Sonra ağzımın bir kısmı uyuşurken, tam dişin çekileceği noktada uyuşma yoktu.
Diş hekimine söyledim. Uyuştuğunu söyledi inatla.
Peki dedim. 15 dakika sonra beni operasyona aldı. Sadece sesleri duyacağımı ama korkmamam gerektiğini söyledi.
Tabiki böyle olmadı! Sanki dişim hiç uyuşmamış gibi canım yanmaya başladı. Sağa sola döndürüyor, kendine doğru çekiyor. Her hareketini anlıyorum ve üstüne canım yanıyor. Sesler, baskı, acı derken dişi çektik. Hissettim diye bağırdım kadına.
'Tabiki hissedersin, dişin için antibiyotik kullanmıştın ama tamamen iltihap yok olmamış. Zaten diş son raddeye gelmiş, bu kadar kaçmasaydın hiç hissetmeden çektirirdin dişini. Dua et çok fazla hissetmedin.' gibi laflar ediyor bana.
Sonra tutturdu 20lik dişini çekicem diye. Yok mok desem de, onu da çekti. Sorunluymuş ameliyat gerektirebilirmiş ileride başın ağrımasın dedi. Onun acısı biraz daha azdı diyebilirim. Dayanılmayacak gibi değil ilkine göre. Sonra epey kanamam oldu ama bayılmadan dişçiden çıktım.
Benim kafama takılan hani bu iğne yapılınca hiçbir şey hissedilmiyordu.
HİÇBİR ŞEY HİSSETMEMEK Mİ? Bu cümleyi uyduran kim? Bal gibi de hissediyorsun. Ve hala ağrım var. Ağzımın içindeki boşlukta cabası!
Bu durum normal mi anlamıyorum? İyi bir dişçi sözde ama şüphe ettim bir defa!
Sonra ağzımın bir kısmı uyuşurken, tam dişin çekileceği noktada uyuşma yoktu.
Diş hekimine söyledim. Uyuştuğunu söyledi inatla.
Peki dedim. 15 dakika sonra beni operasyona aldı. Sadece sesleri duyacağımı ama korkmamam gerektiğini söyledi.
Tabiki böyle olmadı! Sanki dişim hiç uyuşmamış gibi canım yanmaya başladı. Sağa sola döndürüyor, kendine doğru çekiyor. Her hareketini anlıyorum ve üstüne canım yanıyor. Sesler, baskı, acı derken dişi çektik. Hissettim diye bağırdım kadına.
'Tabiki hissedersin, dişin için antibiyotik kullanmıştın ama tamamen iltihap yok olmamış. Zaten diş son raddeye gelmiş, bu kadar kaçmasaydın hiç hissetmeden çektirirdin dişini. Dua et çok fazla hissetmedin.' gibi laflar ediyor bana.
Sonra tutturdu 20lik dişini çekicem diye. Yok mok desem de, onu da çekti. Sorunluymuş ameliyat gerektirebilirmiş ileride başın ağrımasın dedi. Onun acısı biraz daha azdı diyebilirim. Dayanılmayacak gibi değil ilkine göre. Sonra epey kanamam oldu ama bayılmadan dişçiden çıktım.
Benim kafama takılan hani bu iğne yapılınca hiçbir şey hissedilmiyordu.
HİÇBİR ŞEY HİSSETMEMEK Mİ? Bu cümleyi uyduran kim? Bal gibi de hissediyorsun. Ve hala ağrım var. Ağzımın içindeki boşlukta cabası!
Bu durum normal mi anlamıyorum? İyi bir dişçi sözde ama şüphe ettim bir defa!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer