İyi akşamlar herkese, yukarıda yazdığım gibi sizce saçı uzatır mı? İnternette araştırdım da çoğu yerde uzatıyor yazıyor ama yine de size sorayım dedim. Bir de deneyen olmuş mu aranızda? :) 1 yıl 6 aya falan ne kadar uzar acaba :)Soğuk su saçları uzatır mı?
Saçlarımız en değerli aksesuarımız :) Ne sebeple olursa olsun her kestirdiğimizde pişmanlık duyarız ve saçları hızlıca uzatmanın yollarını arar dururuz. Soğuk su saçı uzatır mı sorusu da saçlarının çabucak uzamasını isteyenlerin merak ettiği konulardan biridir.
Soğuk su ile saç yıkamak saçı uzatır mı?
Soğuk su saçları uzatır mı konusuna geçmeden önce, sıcak suyun saçlarımıza verdiği zararlardan bahsetmek istiyorum. Saçları fazla sıcak su ile yıkamak çabucak kurumaya sebebiyet verir ve saçların yapısını değiştirebilir. Saçlarımızı sağlıklı bir şekilde uzatmak istiyorsak, önceliğimiz sıcak sudan uzak durmaktır :)
Soğuk su saçları uzatır mı?
Soğuk suyla saç uzatma
Soğuk su ile saç uzatma konusuna gelince; soğuk su saçlarımız için faydalıdır. Özellikle saç diplerine soğuk su tutarak masaj yapmak kan akışını hızlandırarak saçların daha hızlı uzamasına destek olacaktır. Her yıkamada olmasa bile, haftada 1-2 defa soğuk su ile saç diplerinize masaj yapmayı düşünebilirsiniz. Hızlı saç uzatma yöntemleri için:Saçlarım nasıl çabuk uzar?
Soğuk su saçı uzatır mı? Erkeklerde de işe yarıyor mu?
Soğuk su saçı uzatır mı? Erkek
Evet kesinlikle, saçlarını uzatmak isteyen erkekler de aynı uygulamayı her hafta tekrarlayabilir. Aynı şekilde her yıkamada yapmıyorsanız bile, tercihiniz ılık sudan yana olmalıdır.
Saçlar neden hızlı uzamaz?
Sürekli saçlarınızı boyatıyor, özellikle oryalle yapılacak açık renkler tercih ediyorsanız saçlarınızın uzaması yavaşlayabilir.
Aşırı ısı kullanımı saçları kurutur, dökülmelere yol açar ve uzamasının durmasına sebep olur.
Vitamin eksikliği de saçların uzama hızını etkileyen faktörler arasındadır.
Aşırı stres yapmak ve düzgün beslenmemek saçların uzama hızını etkiler.
Saçların ihtiyacı olan nemi karşılamamak da uzamasının yavaşlamasına neden olur.
Saç tipinize uygun olmayan bakım ürünleri saçlarınızın uzama hızına etki eder.
sağol canım. bana da annem aldı da onu , bemiks ampulü, badem yağını ben de başlıcam kür yapmaya. Evet şampuanın içine koymak da işe yarıyomuş. Tekrar teşekkürler ^^
Bir çok kişide duydum bunu.Şimdi araştırdımda nette bazı forumlarda uzadığını iddia edenler var.Soğuk su hücreleri uyandırıyormuş ve kan dolaşımını hızlandırıyormuş.Hergün soğuk suyla yıkamaktan bahsedenler var ama bu saçın tipini bozar.2 günde bir bunu yapsak bir şey elde edebilirmiyiz veya sıcak sudan soğuk suya sokup şok etkisi yaratsak? Yıkarkende masaj yapsak saç diplerine? Faydası olurmu? Deneyenler varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen..
2tane havucu rendele ,sonra hashla 3bardak suda.sacini yikadiktan sonra ,en son bu havuc suyunu saclarina dok ama sonra sacini yikama .evde falan oldugunda yaparsin oda iyi uzatiyo saclari
Ben de simdi internette bunu uygulayanlarin yorumlarini okuyordum gercekten uzatiyormus. Hem bununuygulamali hemde sampuanin icine camterebentin koymali daha iyi uzar.
En İyi Cevaplar