Saçlarımın bir an önce sağlıklı uzamasını istiyorum. Bildiğiniz kullandığınız en iyi hızlı saç uzatan şampuan isimleri ve markaları nelerdir? Saçlarınızda nasıl değişimler meydana geldi. Bilgi verir misiniz saçları hızlı uzatan şampuanlar hakkında?en iyi saç uzatan şampuan markalarıSizin deneyimlediğiniz en iyi saç uzatan şampuan hangisi? En iyi saç uzatan şampuan markası?
Merhaba 💖💖 Sağlıklı saç uzatmanın birinci kuralı sağlıklı beslenmeden geçer. Büyük bir bölümü proteinden oluşan saçları sağlıklı uzaması için dengeli beslenme, protein ve vitamin alımı çok önemlidir. Bunlara ek olarak, yıpranmayı önleyici ve canlandırıcı saç bakım ürünleri kullanmak, saçlarınızda oluşan hasarı önleyerek, saçlarınızın sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Örneğin, Elidor Saç Bakım Yağları, doğal yağ içeren benzersiz formülleri sayesinde saçı saçları ağırlaştırmadan besler ve nemlendirir. Saçın ihtiyacı olan bakımı yaparak, saçı gün boyunca koruma sağlar. Saça derinlemesine nüfuz ederek güçlendirir. Saça parlaklık ve canlılık kazandırır.
Saçlarımız yıpranıyor ya da değişim isteği içerisine girdiğimiz için kestiriyoruz. Bu noktada hızlı saç uzatan şampuanlar devreye giriyor ve işimizi kolaylaştırıyor. Saçlarımız sağlıklı ve hızlıca uzasın diye en iyi saç uzatan şampuan isimlerini sayacağım.
Hızlı saç uzatan şampuan isimleri nelerdir?
Öncelikle hızlı saç uzatan şampuan isimleri ve markalarının listesini çıkarmak sonrasında da özelliklerini yazmak istiyorum.
Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Hızlı Uzatan Şampuan
Clear Güçlü Uzayan Saçlar Şampuan
Revox At Kuyruğu Saç Uzatan Şampuan
Restorex Sağlıklı Uzama Etkili Şampuan
Biblos Yay Bio Soft Hızlı Saç Uzatan Tuzsuz At Kuyruğu Şampuanı
Saç uzatan şampuan kullananlar neler söylüyor?
Isı kullanımı, günlük yıpratıcı etkiler, yanlış bakım gibi sebepler saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını engelliyor ve saçları yıpratıyor. Saçları hızlıca uzatmak için öncelikle engel olan nedenlerden uzak durmamız gerekiyor.
Saçlar neden hızlı uzamaz?
Aşırı ısıya maruz bırakılan saçlar yıpranır ve bir süre sonra doğal yapısını kaybeder, uzaması durur.
Çok sıcak su ile yıkamak da saçları yıpratan, uzamasına engel olan nedenlerden birisidir.
Kimyasal ürünler saçların uzamasını engelliyor! Özellikle oryal ile açılan saçların uzaması yavaşlıyor.
Düzenli ve sağlıklı beslenmemek saç sağlığını ve uzama hızını da olumsuz bir şekilde etkiliyor.
Saçları hızlı uzatmak için doğal yağlardan destek almalı, bakımını aksatmamalı ve doğru ürünleri tercih etmeliyiz.
Saçları Hızlı Uzatan Şampuan Markaları ve İsimleri Hangileri?
1. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Hızlı Uzatan Şampuan
Hızlı saç uzatan şampuan
Saç uzatan şampuanlar arasında en etkili olanı diyebilirim :) Saçlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu biotini içeriğinde barındırıyor. Bu sayede saçların hızlı uzamasını sağlıyor ve sağlıklı görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.
İçeriğinde bulunan bambu özleri sayesinde saçların sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar. Saç derisini besleyerek dökülmelerin önüne geçen, hızlı saç uzatan şampuandır.
3. Revox At Kuyruğu Saç Uzatan Şampuan
Hızlı saç uzatan şampuan isimleri
Hızlı saç uzatan şampuan markaları arasındadır. Bitkisel oluşuyla dikkat çekiyor. Saç derisindeki besin eksikliklerini gidererek hızlı saç uzatma sağlıyor. Kullanıcı yorumları için: Revox At Kuyruğu Şampuan?
4. Restorex Sağlıklı Uzama Etkili Şampuan
hızlı saç uzatan şampuan
Restorex saç uzatıyor mu sorusuna Restorex saç uzatan şampuan kullananların cevabı evet oluyor. Düzenli kullanımda saçlarının uzama hızının normale döndüğünü ifade ediyorlar. En iyi saç uzatan şampuanlar listemde bu yüzden yer verdim. Kullanıcı yorumları için:Restorex kulananlardan yorum bekliyorum?
5. Biblos Yay Bio Soft Hızlı Saç Uzatan Tuzsuz At Kuyruğu Şampuanı
Saç uzatan şampuan
Saç uzatıcı şampuan olarak bilinen Biblos, bitkisel içeriği sayesinde saçların ihtiyacı olan nemi ve besini kazandırarak dökülmelerin önüne geçer. Saçların hızlı uzamasını sağlayan şampuanlar arasındadır.
Hızlı saç uzatan şampuanların yanı sıra doğal kürler de saçların uzamasından etkili rol oynamaktadır. Videoda da görebileceğiniz gibi bazı bitkilerin saç uzatma etkili olduğu kanıtlanmıştır.
Ben saçlarımı her gün düzleştiririm yada maşa yaparım. Uçları çok kırıktı. Sonra Elidor'un turuncu saç bakım şampuanlarını aldım. İkili oluyor yani şampuan ve saç kremi olarak bir seri halinde satılıyor. Duştan önce hakiki zeytin yağı sürüyorum 1 saat duruyor saçlarımda, daha sonra elidor'la yıkıyorum saçlarımda fark edilir bir uzama oldu ve saç kırıkları da düzeldi. Yaptığın zeytinyağı maskesine yumurta da ekleyebilirsin.
Elidor'un yeni çıkarmış olduğu saç uzatma amaçlı serisini tavsiye ederim. En hızlı saç uzatan şampuan serisine sahip olduğunu söyleyebilirim bu yeşil serinin. İçerisinde çam terebentin var ve bu da saçın sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor. Bir ayda 6 cm'lik bir saç uzaması yaşadım.
Sarımsak öZlü şampuan kullan. Soğan kürünü denedim. Soğanı kaynatırken içine sarımsakta at. İşe yarar birçok yöntem biliyorum ama üşendim yazmaya. Soğanla yumurtayla vs uğraşmak istemiyorsan resimdeki kremi kullan etkisi muhteşem.
2
5 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Sarımsak özlü sampuanda onerdiginiz bı marka var mı
@KumralcElif duşa girdiğimde sacımı ıslatmadan şampuanlıyorum.. iyice yedirdikten sonra ıslatıyorum. Sonra normal şekilde yıkıyorum sacımı kalmıyor birşey.
Saçların uzaması için saçı kurularken fön makinesi kullanmayın. Havlu ile kurulayın. Çok ovmadan hafif nemli bırakın. Çok ovunca saçlar kırılır. Tabii bunu söyledim ama kış aylarındayız. Saçınız nemli iken hemen sokağa çıkmayın. Sinüzit olmayın. Arada bir doğal zeytin yağı ile ovalayın. Birkaç saat sarılı kalsın. Sonra yıkayın. Bu da etkili olacaktır. Annelerimiz kına ve zeytin yağını karıştırarak sürerlerdi. Saçı besler.
Saçı ne kadar çok yıkarsak o kadar uzar yanlış bir düşünce. Saç her yıkandığında saç köklerine ve saça iyi gelen vücudumuzdaki doğal yağlar oradan akar gider ve yapay bir seleksiyon oluşur kafamızda. Onun yerine saçınızı olabildiğince az yıkayın (2-3 günde bir en ideali) böylece saçınız daha uzun sürede yağlanır aynı zamanda uzama süresini de kendi vücut sıvılarınız zaten arttırmış olur.
Sen yanlış düşünüyorsun kuaför olarak yorumunuzu gördüm yorumunuza cevap vermek için kayıt oluşturdum Saçlarınızı çok sık yıkarsanız saçınızın uzamasında önemli bir rol oynarsanız yani saçı sık yıkamak saçı uzatır fakat şunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor Eğer her gün saçlarımızı yıkarsak, saç diplerinde olması gereken yağ dengesi bozulması sonucu saçlarda; kuruluk, dökülme, kepek, mantar gibi bir çok etkene yol açacaktır.
Saçın uzaması için sade şampuan yeterli değildir. Beslenme ve saçı besleyen yağlar daha önemli özellikle Hindistan cevizi yağı ve acı badem yağı saçlara iyi gelir. Hintli kadınların saçı neden hem çok gür hem kapkara hemde kalın tellidir bilir misin? Duştan sonra yağlarlar. ;)
Saç uzatmak için ev yapımı çarelerden faydalanmak isteyenlere ideal bir alternatif. Saçlarınızı oldukça hızlı büyütecek.. İçindekiler: Yarım muz 1 çorba kaşığı bal 1 yumurtanın sarısı
Hazırlama ve Kullanma: Öncelikle homojen bir karışım elde edilinceye kadar tüm malzemeleri bir blendır içine koyup karıştırın. Bu karışımı küçük bir kabın içine dökün ve parmak uçlarınızı kullanarak karışımı saçınıza ve kafa derinize masaj yapın. Sürdükten sonra 2 saat kadar bekletin. Daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz. Haftada 2 kez tekrarlayın. Bu doğal ev yapımı yöntemi saç çıkarma ve hızlı uzatmak için kullanabilirsiniz.
bir turbu (tercihen siyah) rendeleyip 3-4 bardak suyla kaynatıyorsun 20 dakika kadar . ılıklaştıktan sonra süzüp posasından ayırıyorsun . kalan suya bir bardak zeytinyağı ve bir yumurta sarısını iyice karıştırıp saçlarına uyguluyorsun . jelatinle kapatıp 2 saat bekledikten sonra ılık suyla yıkıyorsun . haftada 2 kere uygulanabiliyor. gayet başarılı ve pahalı olmayan bir yöntem tek kötü yanı turp kaynarken felaket kokuyor :)
birde saçlarını sıcak suyla yıkamasın arkadasın her zaman ılık su tercih etsin onun da çok etkisi var
Öyle birşey yok maalesef. Vücuda dıştan değil içten destek vereceksin herşey o hücrelerde bitiyor. Dıştan krem sürmek ya da başka şeyler kullanmak yerine saçı besleyen şeyler tüket mesela taze fasulye çünkü saç sağlığı için gerekli bir madde olan silikon sadece onda var vücudunu içten onar ki saçların uzasın Dıştan kimyasallarla olacak bir şey değil çünkü bu
Sampuan sac uzatmaz canım . Saçi uzatan yedigin besinlerdir. Hava degisimidir. Once guzel beslen. Su ic. Badem ye. Sonra yağ karisimi halleder gerisini. Tarifinu istersen sor ozelden yazarm
Kullandığınız büyük boy şampuanın içine 20-25 damla kadar aktardan aldığınız çam terebentin katın 2 günde bir yıkayın saçlar parlak ve çok hızlı uzuyor..
Bende kullanıyorum hatta gürleştirdi saçlarımı ama direk sürmeyin yoksa hazırkilerde gider :D
hayir hic bir sampuan sac uzatmaz cunki sampuanlarin hepsinin icinde kimyasal vardir sadece aromasi degisiktir. kurler yapabilirsin her banyo suyunun icine uzum sirkesi atarak ya da sarimsak zeytinyagi kuru yaparak
Dalin :D sana bir formül önericem ama tam araştırmadan yapma. Kuaförler bu formülü biliyor. Doğum kontrol hapını ezip şampuanına katarsan saçları aktifleştiriyor. diplerine uygulamayın diyenlerde var ¿ :)
0
2 Yorumla
Gizli Soran
Biliyorum bunu kuzenim kullandı kıllanma olmuş parmaklarında :)
Meraba Ben ilk hc hair care ürünüyle arkadasımın tavsiyesi üzerine tanıstım kullanmak istedim sürekli sarı kullanıdum sacımı sampuan yağ ve ovex die bakım kremi var toparladım sacımı artk oriel de daha az yıpranıyodu uzatma etkisi cok yüksek bir şişe bitince gözle görülür uzama oluyor şu an saçlarım doğal renginde en son pandemide kullandım iki aylık süreçte mükemmel uzadı artık frsatım yok iki hftada birkere sürüyorum yağı ama kullanamasamda dolabımda hep hc hair care mevcur
Restorex. İsmi biraz tirt ama ben uç yıla once aldim ve bir yıl kullanılan dim ve işin iyi yanı birakmama rağmenssaç alıştı o hızli uzamaya devam ediyor
"Horse tail" diye bir sampuan var, internette cesitleri mevcut. Ustunde at resmi var.. Tavsiye ederim. At kuyrugu bakim bitkisimi neymis bilmiyom tam.. 🙈 ben aldim, memnunum.
saç uzatan şampuanları pek tavsiye etmiyorum kullandığın herhangi şampuanla karbonat zeytinyağı ve limonu karıştırıp saçına uygula 5 dkya yakın beklet kafanda. 1 ay boyunca uygula bunu. işe yarıyor
Bence bioplas dandik. Benim tavsiyem dış ülke markaları araştırılıp Türkiye de olmayan ürünler tercih edilmeli. Çünkü ben bu ülkede işe yarayan şampuanı göremedim.
Elseve'in kepek önleyici şampuanını kullanabilirsin ayrıca yine elseve pro keratin de saçlarının uzamasını hızlandırır hatta bazı bayanlar bu ürünü dip boyasının çabuk gelmemesi için kullanmazlar :)
hızlı uzamasını istiyorsan, bademyağı yılanyağı gibi serumlar kullan. saçların için maskeler uygula. doğru şampuan seçimi yap. bir çok yöntem var kısacası, bunlar en etkilileri :)
Aslında şampuan değil de şampuandan sonra kullandığınız ürün çok önemli. kozmozen. com/kitoko-oil-argan-yagi-115ml bu ürünü kullanabilirsiniz fiyat olarak biraz fazla ama piyasa da ki argan yağlarından %500 daha argan yağı içeriyor zaten 115 ml 3 4 ay yetiyor denemelisiniz bence. 1 yıldır valgeçilmezim oldu benim.
at kılından bir şampuan var internetten bulabilirsin alman markası olabilir adını hatırlamıyorum bir de nişantaşında bir yer getiriyormuş o üründen diye duydum
Narlı şampuan var eczanelerde satılıyor. Gerçekten uzatıyo saçı. Ben dört aydır kullanıyorum. Saçlarım bayağı uzadı. Yalnız biraz pahalı 40-45 lira gibi bir şey
Şampuanlara güvenme bitkisel yağlar daha iyidir Argan yağı Badem yağı Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin Eğer illaki şampuan diyorsan ellidorun yeşil şampuanını tavsiye edebilirim
RESTOREX yazıcaktımda yazmaya üşendim oda olur ama saçları sert yapıyor diye duydum :D Badem yağına bephanten ampul ve bemiks kompoze ampul koyarsan kesin çözüm alabilirsin Haftada 2 kez ya da 1 kez saçına 40 dakika sürüp bekle
bence buraya intense keratin in keratin sampunaida eklenmeli hem saf doğal organik hemde hizli sac uzatma ve dökülmeye karşı etkili bir ürün trendyolda urun var inceleyebilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayır yok ama saçına zeytin yağı uygula ve hafta 2 defa hatta 1 defa yıka yağlı kalsın
var tatlım ben birde banyodan sonra ölçmüştüm 8cm fark var 3 ayda 3 4 cm uzar saç benim 8 uzamış;) devam ediyorum 48cm şuan ve boyamıyorum boyasız saçlarda daha etkili
Elidor Ne Diyor