• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Saç Bakım

Restorex kulananlardan yorum bekliyorum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
Merhaba kızlar daha bu gun yeni başladıgım sinameki kürü ve restorex şampuan var. Aranızda restorex sarmaşık özlü şampuanı kullanan varsa ve faydalarını lütfen yazarmısınızz :)
Restorex kulananlardan yorum bekliyorum?
Şampuan Soruları Şampuan Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• kırmızışirine
    kırmızışirine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Yumuşacık oluyor saçların bunun yanında uzatıyor hızlı bir şekilde saç kremi kullanmana gerek bile kalmıyor yumuşacık :)

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• YokkiSonrası
    YokkiSonrası Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 71%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 565 cevap paylaştı.

Saçları temizlemesi, verdiği yumuşaklık güzel. Ben saç dökülmeme belki bir faydası dokunur diye aldım ama olmadı :)

1
    1 Yorumla
    • bunickonaltıharf
      bunickonaltıharf
      +1 yıl

sabamed kullan

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

1

Cevap

• DenizzDmr
    DenizzDmr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl

Boyadan dolayı yıpranmış, kısa kestirilmiş ve artık uzamayan saçlara sahiptim. Restorex kullanmaya başladım. Hem şampuanı hem saç maskesi, bakım kremi yağı vs derken şu an saçımın uzamasıyla başa çıkamaz hale geldim :) Kuaföre para yetiştiremiyorum şu an. Eskiden biraz daha uzasın diye nadiren kuaföre giderdim şu an neredeyse her ay uğruyorum. Beklenenin yanında bir de beklenmeyen etkileri var bu şekilde. Yani bu kadar uygun fiyatlı bir Şampuan markasının bu denli büyük etkiler yaratacağını düşünmüyordum.

1
    0 Yorumla
  • KurtDamla
    KurtDamla Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Restorex kendisi küçük etkisi büyük bir arkadaş resmen faydalarını saymakla bitiremem ki :) Ben saçımı sağlıklı sanıyordum Restorex kullanmaya başlamadan önce. Meğerse benim saçım hem yavaş uzuyormuş, hem de dökülüyormuş. Evde günlük toplamaya başladığım saç miktarı azalmaya başladığında saçımın aslında döküldüğünü anladım :) İndirim kovaladığım bir dönem ucuz diye almıştım Restorex şampuanı ama iyi ki de almışım. Genel olarak yanlış seçimlerle dolu olan hayatımda yaptığım nadir doğru seçimlerden birisi olabilir :) Kullanmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim :)

0
    1 Yorumla
    • duruaydemirr_
      duruaydemirr_
      +1 yıl

nasıl kullanılıyor bu şampuan? saçımızı ıslattıktan sonra şampuanlar köpürtüp yıkıyor muyuz yoksa bekletiyor muyuz?

Yorumla
  • Aleyna74
    Aleyna74 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Ben Restorex i aldığımda pek umudum yoktu açıkçası. Tamamen şampuan olsun, saçı da öldürmesin mantığıyla almıştım. Fiyatı da genel olarak uygun olduğu için çok ümitli değildim açıkçası. Hani pahalı ürün kalitelidir algısı var ya hepimizde ondan dolayı. Bir kaç ay düzenli olarak kullandım. Yani hiç beklemediğim bir sonuç aldım ama. Saçlarımın uzama hızında gözle görülür bir artış oldu ve çok kısa süre içerisinde oldu. Yani böyle biraz sönük gibilerdi de mesela, artık daha bir canlı geliyorlar gözüme ne yalan söyleyeyim. Bu fiyata bu performansı beklemiyordum açıkçası ama bayağı bir faydasını gördüm diyebilirim :)

3
    0 Yorumla
  • AsyaBarlas
    AsyaBarlas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Bana eczacı bir arkadaşım önermişti Restorex markasını. Saç dökülmelerimden bıktığımı ve saç uzatmak için neler yaptığımı bilen bir arkadaşım kendisi :D Bitkisel, dökülmelere ve saç uzamasına kesinlikle yardımcı olan bir ürün dedi tutuşturdu elime. Saçlarımı hep omuzlarımda kullandım fakat hem güzel şekil alması için hem de artık bir değişiklik olması adına uzamasını istiyordum. 5 ay önce falan kullanmaya başladım şu an sonuçlarından oldukça memnunum. Saçlarım normalden daha hızlı uzuyor ve saçlarımı yumuşacık yapıyor bu şampuan. Yaza kalmadan saçlarım istediğim uzunluğu geçip gidecek gibi duruyor :) Tavsiye ederim :)

2
    1 Yorumla
    • nazlisaqlam
      nazlisaqlam
      +1 yıl

Boyalı saçlara zarar veriyor mu? Döküldüğünü sölüyolar

Yorumla
  • AleynaÇakır2
    AleynaÇakır2 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Faydaları mı? Say say bitmez ki :) Ya Restorex sarmaşık özlü şampuan benim bu güne kadar kullandığın en iyi şampuanlardan birisi sanırım. Bağlandım kaldım resmen :) Ben saçlarım uzamıyor diye kullanmak istemiştim aslında ama saçlarımı uzatmakla kalmadı besledi ve güçlendirdi. Saç dökülmemi bile kesti yani. Daha ne isteyebiliriz ki bir şampuandan zaten :) Mükemmler bir ürün hem uygun fiyatlı hem de performans açısından başarılı bir ürün.

1
    0 Yorumla
  • özlemkanlı
    özlemkanlı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Bir kaç sene evvel Restorex sarmaşık özlü şampuanı denemek için almıştım. Etkilerini şu şekilde sıralayabilirim sizin için; Saçlarımda rahatsız edici derecede bir dökülme yoktu fakat bu dökülmeyi kesti, saçlarımı normal uzama hızına göre kat ve kat hızlandırdı ve saçlarıma inanılmaz derecede yumuşaklık kattı. Saçlarım şu an gerçekten çok kolay taranıyor ve yumuşacık kalıyor bunun yanında güzelce uzadı da. Kullanmaya başladığım günden beri bağımlısı oldum diyebilirim :) Fiyatı da gayet uygun bir ürün olduğu için fiyat performans olarak, benim tam puan verebileceğim bir üründür kendisi :) Düzenli kullanım sağlarsanız etkisini mutlaka göreceksinizdir :)

1
    0 Yorumla
  • kader7676
    kader7676 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Böyle bi şey olabilir mi yaa kızlar bildiginiz butun sampuanlari unutun inanılmaz saçlarım yanmıştı açıcı çok kullandığım için. Restorex kullanmaya başladığımdan beri inanılmaz bi şekilde hızlı uzattı eğer böyle bi isteğiniz varsa hiç düşünmeden alın derim.

4
    1 Yorumla
    • nazlisaqlam
      nazlisaqlam
      +1 yıl

Boyalı saçlar için döktüğünü söylüyolar kremiyle kullanın falan diyolar doğru mu sence döktü mü senin saçlarını? Çok kararsızım saçım çok yanık hep koptu neredeyse saçım kalmadı boyalı oldugu için zarar vermediğinden emin olmam lazım sence kullanmalı mıyım?

Yorumla
  • Tuba5441
    Tuba5441 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Restorex’i karantinanın başından beri kullanıyorum neredeyse bir sene olmuş. Aile evime döndüğümde annem bu markayı kullanıyordu, başka bir şampuan almaya üşenip ben de restorex kullanmaya başladım. Ne işe yaradığı hakkında hiçbir fikrim yoktu ta ki saçlarım garip bir şekilde hızla uzayana kadar :))

2
    0 Yorumla
  • DuruÖzgün
    DuruÖzgün Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben kullanıyorumm, rastgele aldığım fakat şans eseri güzel çıkan nadir şeylerdendir Restorex benim için. Kullanmaya başladıktan bir süre sonra o kadar memnun kaldım ki markadan gidip diğer bakım ürünlerinden de aldım kendime. Saç maskesi ve spreyini yani. Böyle üçünü birden kullanıyorum şu an, saçlarım inanılmaz yumuşacık ve parlak oluyorlar duştan sonra ve inanılmaz güzel de kokuyorlar. Tabii daha hızı uzuyor olması da cabası. Ben çok memnunum şu an Restorex kullanıyor olmaktan :)

2
    0 Yorumla
  • handeyılmazz
    handeyılmazz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Restorex şampuanın içine çok da bir şey eklemene gerek yok aslında. Tek başına da oldukça etkili ve işini yapan bir ürün, ben uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Gerek fiyatı gerek faydası olarak daha iyi bir şampuan kullandığım olmamıştı. Herkese tavsiye ederim, bence böyle bir ürün mutlaka denemeli.

2
    0 Yorumla
  • kroşe
    kroşe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Sen de benim gibi bir kuaför faciası yaşadıysan veya bir şekilde saçının uzaması gerekiyorsa, Restorex’ten başka bir şampuana göz ucuyla bile bakmaman gerektiğini garanti edebilirim. İçindeki Niacinamidin maddesi ve diğer sağlıklı vitamin-yağlar sayesinde saç çok hızlı bir şekilde beslenip uzuyor. Normal uzama hızının en azından birkaç katı hızı hesaba katabilirsin, tabii düzenli kullanırsan.

2
    0 Yorumla
  • pelingüçlü
    pelingüçlü Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Ben kullananlardan biriyim. Faydalarına gelince dökülmeleri bir bıçak gibi kesecek. Sonra mevcut saçı sağlamlaştıracak ve yepyeni sağlıklı saçlar çıkaracak. Bununla da kalmayacak saçı hızla uzatacak. E daha ne yapsın Restorex bir de kalksın korona ile mi savaşsın : ) Yeter de artar : ) Kokusu konusunda tereddüt yaşanıyor genellikle ama kokusu da gayet güzel gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • DRANDAVER
    DRANDAVER Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 65%
    +1 yıl

Kullanmaya bu hafta başlıcam işe yaradığını k duydum :)

1
    0 Yorumla
  • laurelwreath
    laurelwreath Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 64%
    +1 yıl

evet kullanıyorum çok işe yarıyor. Sadece krem ve yağ kullanman gerekecek. Biraz serleştirebiliyor.

2
    0 Yorumla
  • asyaoncelll
    asyaoncelll Takip Et
    +1 yıl

Sarımsak özlü şampuan hem dökülmelerini engelliyor hem de saçın daha hızlı uzamasına yardımcı oluyor. Kokusu falan da gayet güzel hiç sarımsak gibi değil. Çok memnun olduğum bir şampuandır. Faydasını da göreceksindir.

1
    0 Yorumla
  • izlemtos
    izlemtos Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Restorex gayet etkili bir şampuan. Genelde bir şey ucuz olunca dandiktir algısı var bizlerde, bende de vardı ne yalan söyleyeyim. Restorex yıktı diyebilirim bu algımı :)) Şimdi her yerde herkese bu şampuanı öneriyorum.

1
    0 Yorumla
  • rabisrabissrabis
    rabisrabissrabis Takip Et
    +1 yıl

Saç uzatma konusunda anamın babamın malı gibi övdüğüm marka restorextir. Hem saçlarımı besliyor hem de çok hızlı uzatıyor. Ev arkadaşımın önerisiyle kullandım ilk kez 1 bucuk sene önce. Hala da kullanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • AsyaDemir2
    AsyaDemir2 Takip Et
    +1 yıl

Duştan çıktıktan sonra saçlarım birbirine dolanırdı taramam çok zor olurdu. Şampuanımı Restorexle değiştirdiğimden beri çok rahat tarıyorum, saçlarım birbirine dolanmıyor açmak için ekstra bir çaba harcamama gerek kalmadı

1
    0 Yorumla
  • ftmgnl006
    ftmgnl006 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47
    +1 yıl

Restorex sarımsak olanı kullanıyorum. Dökülme konusunda son derece başarılı yaş itibari ile daha sık karşılaştığım bir konu idi fakat şuanda çok başarılı oldu. Özellikle sarımsaklı olanı..

1
    0 Yorumla
  • Duyguu011
    Duyguu011 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Sarmaşık özlüsünün kötü kokacağını düşünüyordum ama aksine süper kokuyor. Uzun zamandır bu ürünü kullanıyorum saçlarımı sağlıklı uzatabilen bir şampuan bulduğuma çok memnunum.

1
    0 Yorumla
  • mervos5400
    mervos5400 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Sarmaşık özlü olanını kullanıyorum saçlarım canlanıp hacimlendi diyebilirim. Bir de normale göre baya hızlı uzatıyor saçları, uzamasını istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim.

1
    0 Yorumla
  • bedisdumanli
    bedisdumanli Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Bu konuda kendini kanıtlamış bir şampuan Restorex. Biliyorsun saç konusu maalesef çok yalanlar söylenen bir sektör ama Restorex ne vadediyorsa onu yapan bir şampuan, şahsen öneriyorum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ben baya bir şampuan denedim hepsinden irili ufaklı verimler aldım ama aralarında en iyisi Restorex’ti, saç uzama hızını gözle görülür şekilde arttırıyor. Kullandıktan sonra tecrübelerini yaz mutlaka sen de, ben severek kullanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Ezgiig3
    Ezgiig3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kullandım ben güzel bir ürün saçları hızlı uzatıyor

1
    0 Yorumla
  • Gizembulutkara
    Gizembulutkara Takip Et
    +1 yıl

Hızlı uzama için restorex çok iyi bence ve şimdi restorex extra direnç şampuan da etkili ben sevdim

1
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Etkisi pek yok

2
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Restorex kulananlardan yorum bekliyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Restorex bakım gibi konularda nasıl alınır mı? 13 cevap verildi
Restorex şampuan? 4 cevap verildi
Restorex hızlı etki gösterir mi? 14 cevap verildi
Merhaba hangi bölüm onerirsiniz? 5 cevap verildi
Lütfen baktiranlar dönebilir mi? 7 cevap verildi
Tekrar yapılandırma yapılır mı? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨