Konuşurken Ses Titremesinı, Kısılmasını ve Ses Düğümlenmesini Nasıl yenebilirim?

Arkadaşlar selamlar hepinize, bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum; yaklaşık bir sene önce başladı. Okul açılmadan bir hafta önce 2015, de sanırım. bu durum şu ki; bağırırken sesim titriyordu sanki ben bağırırken birisi boğazımı sıkıyormuş gibi. Lakin konuşurken pek sıkıntı çekmedim ilk başlarda. Sadece sınıfa kendimi tanıtırken biraz titredi ama okulun ortalarında yok oldu denilecek kadar azaldı. Ailem pek dikkate almadı bu şikayetimi. Bu sene ise okulun başlarında nerdeyse HİÇ titremedi sesim veya konuşmakta güçlük çekmedim. Ha şunu da belirteyim; normalde insan içinde konuşmaktan çekinen, heyecanlanan veya utanan biri değilim. Hani öyle olsa bir şekilde alıştırırdım kendimi ama şimdi sesim titrer mi acaba diye düşündükçe konuşurken nerdeyse mal oluyorum ve sesim CİDDİ anlamda fazlasıyla titriyor. Eskiden fazlasıyla güzel şarkı söylerdim şimdi SÖYLEYEMİYORUM DELİRCEM. Konuşmayı gerçekten çok seviyorum ama şu ses titremesi mevzusu yüzünden nerdeyse bunalıma gircem. 2 hafta içinde iki ayrı doktora gittik biri saçma sapan ilaçlar verdi biri ise psikolojik olduğunu söyledi. (psikolojik derken yani hep sesim titreyecek gibi düşünüyorum ve doğal olarak titriyor sesim.) Ki bence de psikolojiik bir durum ve atlatamıyorum arkadaşlar :/ kendi kendime konuşurken bile titriyor sesim yok mu bunun bir çaresi unutmam lazım nasıl rahatlayacağım ben? bir YouTube kanalım var ve konuşmadan nasıl video çekeceğim? Ciddi anlamda rahatsız ediyor bu durum beni. Yorumlarınızı/önerilerinizi bekliyorum teşekkürler <3
Konuşurken Ses Titremesinı, Kısılmasını ve Ses Düğümlenmesini Nasıl yenebilirim?