Vucut kutle indeksi burada devreye girer sahsen ben 1.75 im yillardir voleybol oynuyorum turnuvalarda kilom nasil 50 alti olsun gozunu seveyim 😀 Kaslarim zaten bir 35 e tamamlar falan 😂 Cidid olursak spor yapan kisilerde zor o is 😅
"Gün gelecek, bana zayıflatmadığım her insan için küfür edeceksiniz" nedir ya 😂?
"Normal" olmak en iyisi
Eig için sağol 😄
Aşırı değil, normal dümdüz olmak iyidir. Çünkü daha atiksin, hantal değilsin. Diğer türlüsü, göbeğinden önünü göremiyor, milim milim yürüyor. Yani sıkıntı o kadar kilo. Ha, boyuna oranla biraz fazlan olur, o kadarı pek etkilemez.
Cevap
3Cevap
hem görsel hem sağlık açısından zyıf olmak her zaman iyidir. giydiğiniz yakışır kendinizle daha barışık ve daha özgüvenli olursunuz. hemde özellikle karaciğerle ilgili rahatsızlıkları daha az yaşarsınız.
Sadece yedikleri şeylerden kilo almazlar genlerinde sismanlik varsa ne kadar bogazlarini tutsalarda şişman kalirlar.
bence degildir ya ideal kilon kacsa o kiloda olmalisin
1.76 cm 60 kiloyum
Bence zayifsin
ideal degil yani?
degil biraz almalisin bence tabi sen kendini mutlu hissediyosan sıkıntı yok
çok zayıf ve çok şişman olmak sağlıklı değildir. en iyisi ideal kilo
bazen diyorum bu kadın diplomayı nerden almış :/ ben bile daha çok şey biliyorum
Hayır, değil. Bence en iyisi balık etli olmak. Ama işte kilo alamıyorum. 😕
çok zayif olmak degildie
Canan hoca oyle demiyor🤔
😂😂
biraz yaratici ol teyze
😂😂
cok zayiflik iyi degil
1.76 boya 60 kilo iyi mi?
iyi tabiki
Cok zayifsin diyip duruyorlar. Kemik adama benzedin 😐
Ben 1.60'ım, 55 kiloyum. Sen benden 15 cm uzunsun, en az 65 olman gerek, çok zayıfsın bana göre.
Canan Karatay'a gore saglikliymisim ama
O kadın kaçık ya. :D Ona kalsa, hiçbir şey yiyemeyeceğiz. :D
gucum yerinde degilse baslarim zayiflamaya ben
Saglikliysan evet
Ruh sagligim bozuksa peki?
şişko olmak suç mu :/
Ben tombikligi seviyom
Çok zayıflıkta iyi değil
Hayır bir indeks var ona göre.
Degul ideal kilo sağlıklıdır
Nasıl beslenip zayıf kaldığına bağlı
Şişkoları sevmem