Evde Apranax buldum. Dis agrisi icin kullanmak uygun mudur?
Ya da onerebilecegiz agri kesici var mi?
Ya da onerebilecegiz agri kesici var mi?
cicili-bicili yazısını cibili cibli diye okudum ya ben :D Arnavut Şevket misali şak şak şak dıye şakıyacaktım ;:))
Şimdi gelelim Konuya.. Birincisi Eğer dişinde ağrı varsa %90 iltahap vardır enfeksiyon vardır..
bunun için Hemen Antibiyotiğe başlaman lazım.. ağrı kesici işe yaramıyacaktır ve miğdene zarar verir.. Agumentin 1000mg sabah akşam öneriyorum..
Ağrıların dindiğinde ve antibiyoriğin bittiğinde hiç vakit kaybetmeden doktora gitmelisin..
Ağrıyı çabuk keser. Bağımlılık yapabilir bir yerin ağrıdığında elin hemen apranax'a gider. Ağızda azda olsa eritilmemesi gereken haptır aksi takdirde beyin kanaması geçirme ihtimali yüksektir saygılar...
Apranax candır ama ben genelde regl ağrısı için kullanıyorum. Ama ağır bir ilaçtır herkes kullanmamalı onu. Bide çiğnediğin zaman falan beyin kanamasına yol açıyormuş. Dikkat et derim.
Cevap
18Cevap
iç iç ii gelir de avartardaki benim kız nere gitti yaa :(
Bu da fena değil. :)
yok yeee ben bebişimi istiyommm:( allam işallaa benimle eflenir o kıs dinimiz amin :)
asdfgh :) Apranax'ın çok ağır bir ağrı kesici olduğunu duydum, hatta bir ara kaldırılmış satıştan. İyi bir şey mi yapıyorum. Yoksa önerebileceğin daha iyi gelir dediğin bir ağrı kesici var mı?
kıs diş ağrısı da ağır bir ağrı sonuç olarak ama
advil
arveles
calpol
paranox
aspirin
aleve
seskamol
termacet
volpan
pacofen
aklıma bu kadar geldi:( reklam yapıyom diye silerlerse seni furacağum ha...
olmadı elinde ne var söyle onlardan seçeyim
Parol, aspirin ve apranax var işte. Ama sen uygun olanını söylersen eczaneden alırım yarın.
apranax ı iç daha güçlü mideye zararlı olabilir fakat uzun süre kullanmayacağın için bişi olmaz yok hemen dişçiye gidemem baya kullanmam gerek diyorsan eğer mide koruyucu diye tabir edilen üzerinde proton pompa inhibitörü yazan ilaçlardan varsa -ki önce bana bir haber ver emin olayım- iç öyle al apranaxı yoksa da parol salla
Apranax'ı ne kadar kullanmalıyız? Ona göre farklı bir şey alayım.
bide laz kizunu geri isteyrum yoksa saa iğne yapacağum hee
ağrın oldukça al ama en kesin çözüm dişçiye gitmek diş bu ihmal etme
Aslında annem için sordum. Diş yaptırdı fazla ağrısı var. Günde 2 kere falan kullanabileceğini söyledi eczacı doğru mu? Bir de iki farklı ağrı kesici kullansak? Örneğin; sabah apranax, akşam farklı bir ağrı kesici?
apranaxı kullansın günde 2 olur ama annen yaşı büyük eğer mide koruyucu ilaç varsa sabah aç karnına bir tane yutsa iyi olur da eczacıyı bırak da dişçi mi söyledi apranax alın diye?
Yok ya eczaneden almıştım. Korktum apranax'tan başka bir şey alayım en iyisi.
kormana gerek yok şimdi bir tane alsın yarın git arveles al daha ii olur
Tamam ondan alayım. Teşekkür ederim beyaz önlüklü. :)
yav nereyedur benum kiz? teşekkuri kabul etmeyrum hadi bakalum ...
Hadi öyle olsun. :)
uuuuyyy ahan da geldu benum ki da tavadaki hamsiler cibu oynayrum ha buraya :D
5 yıldız da verdim hani:D
:))
Minoset var o da iyi bir ağrı kesicidir. Apranax gerçekten kuvvetli bir ilaç diş ağrısına iyi gelir diye düşünüyorum istersen bir netten araştır..
dolorex..küçücük ama etkili majezik gibi falan zararlı değil..ameliyat olmuştum o dönem verdiler memnunum o zamandan beri dolorex kullanıyorum..
hayır değil. benim dişçim vermişti bana, prospektüsü okudum iltihap varsa kullanmayın diyor. ayrıca yan etkisi çok fazla. hap olarak majezik i tek geçerim kaliteli bayağı. çok ağrıyorsa acilde iğne yaptırabilirsin.
Diş ağrısı için Majezik öneriyorum... çok işime yaradı zamanında...
Her bulduğun ilacı içersen yakında tırt olursun. doktora danışmadan ilaç kullanma.
Diş ağrısına iyi gelir,iltihap varsa da alfoksil ile beraber kullanmalısın,
Ben dis ağrısı için alfoxil derim dis doktorum iltihapları kurutsun diye vermisti 2 dk sonra ağrı geçiyor.
tavsiye olarak majezik diyecektim tecrubeme dayanarak ama 4 saat olmus soruyu soralı dişinin ağrısı coktan gecmıstır herhalde :D
Apranax ağır bir ağrı kesicidir. Kullanmadan önce mutlaka mide koruyucu kullanmalısın. En bilinenlerinden birisi lansordur.
ıse yarayacak tek ılac odur özellıkle dıs agrılarında tavsıye ederım
apranax uygundur etkilidir de ama başka tavsiye istersen dişinol kullan etkilidir
Evet uygundur ama aç karna icmemen lazim onden bir seyler ye :)
zaten apranax diş ağrısı için bir ağrı kesicidir ama biraz kuvvetli çoğusunda yan etki yapar
hapı attık patladık fatmagüle rastladık fatma gülün suçu yok biz onu bihter sandık.
mide rahatsızlığın ve/veya gebelik yoksa tok karnına apranax kullanabilirsin. yeterlidir.
geçmiş olsun.
Sakin kullanmapiyasadan kaldirildi o alerjisi olanlari olume kadar goturuyo bir arkdasaimin nefes borusunu tikamisti
Sağlam bir ağırı kesici ama sana ağır gelebilir
cCc Parol cCc Bildiğim en iyisi budur.
kesinlikle apranaxxxxxxx
majezik anında kesiyo
Paracetamol iceren ilaclar kullan...
apranax? çok zor durumda değilsen kullanma bence..
tavsiye etmem bence bir doktora git
Majezik, 10 dakikaya keser ağrıyı
aciiill doktoraaaaa
oo bıre bır dişe
evet canım uygundur
Kullanabilirsin.
işine yarar kesn
en iysi o !
Apranax iyidir
Uyguun uygun
Arveles 25mg.
20'lik dişlerimi aldıklarında kullanmıştım ben de. Maşallahı var ilacın.
majezik ----
evet uygun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar