ÇOK KİLOLUYUM KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM?

Hayatım boyunca kendimi bildim bileli kilolu bir çocuktum, yaşıtlarıma göre hep kilom vardı ama küçükken takmıyodum aklım yetmiyodu. 20 yaşındayım. 3 yıl önce 90 kiloyken Şu an tam tamına 125 kiloyum. Aynaya baktığım zaman kendimden nefret ediyorum o kadar iradesiz ve güçsüzüm ki.. canım sıkıldığında mutsuz olduğumda yemek yiyorum ve yedikten sonra yine bir pismanlik. Ne yapmam lazım benim bilmiyorum, vücudumun heryeri yirtiklarla dolu. Annem babam surekli hakaret ediyor. Şişman kocakari öküz falan diye. 20 yaşında bir erkek olarak koyuyor. Hiçbir kız yüzüme bakmıyor. Artık kızları geçtim kendi arkadaşlarım bile beni yanında istemiyor. Evet tüm bunlar canımı yakıyor ama ben yine de Kilo vermek için cabalamiyorum. Allah belamı versin diycem ama işte kiloyu vermiş daha ne versin. Ne kendime ne insanlara bir yararım yok, yaşamak istemiyorum kendimden nefret ediyorum... nolucak böyle. ..
Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar. Bu soruyu sormamın üstünden aşagı yukarı 1 ay geçti. Soruyu sorduğum gün başladığım diyet ile şuana kadar tam 12 Kilo verdim ve diyeyim son hız devam ediyorum. 'Yapabilmem imkansız, asla başaramam' demeyin isteyince gerçekten oluyor. Teşekkür ederim.
ÇOK KİLOLUYUM KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM?