Gözcevremde böyle bir kırışıklık yoktu dün sabah uyandım ve görünce şok oldum araştırdım yatış pozisyonuyla alakalıymış aynı pozisyonda uzun süre yatınca yastık deride kat yapabiliyomuş buz kompresi uygulayın falan yazıyodu sizce geçer mi yoksa kalıcı mı sanki 45 yaşında gibi bune 😭
Kendi yöntemleriniz aracılığı ile hazırlayacağınız yüz gençleştiren maske tarifleri, cildinizin sarkmasını önceleyecek ve sağlıklı görünümün ön plana çıkmasını destekleyecektir.
yüz gençleştiren maske tariflerini uygulamaya alabilirsiniz.
Yüz Gençleştiren Mucizevi Maske Tarifi 1 yemek kaşığı bal 1 fincan yoğurt 1 adet greyfurt suyu
1 adet greyfurtun suyunu sıkın ve içerisine 1 fincan yoğurt, 1 yemek kaşığı Bal ilave edin. Hazırladığınız karışımız cildinize masaj yaparak sürün ve 20 Dakika bekleyin.
Yüz gençleştiren maske tarifini haftada 2 defa olmak üzere düzenli bir şekilde uygulayın.
Yüz Gençleştiren Maske Tarifi 1 adet havuç Yarım çay bardağı süt Bir tutam maydanoz
Cilt üzerindeki tüm çizgilerin geri plana alınmasını sağlayacak
Yüz gençleştiren maske tarifi için bir tutam maydanozu Su ile kaynatarak demleyin. Maydanoz suyunun içerisine yarım çay bardağı süt ve bir adet havuç püresi ilave edin Hazırladığınız karışımı cildinize masaj aracılığı ile sürün ve 20 dakika boyunca bekleyin.
maske aynı zaman da cilt üzerinde oluşan lekelerin de yok olmasını destekleyecektir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdilik sadece hakiki zeytinyağı sürdüm buz kompreside yapicam maden suyundan
Uykuyu haddinden fazla kaçırdığımızda, uykusuzken, veya uykudan yeni kalktığımızda gözler ve göz çevremiz buna tepki verir. Bazen şişer balon gibi, şişip inen torbacıklar böyle büzüşür, kırışık durur. Bazen yatış pozisyonundan. Uykusuzken içe göçebilir, kararır.
gözün dinlenmesiyle alakalı bir durum... ucu bilyeli göz bakım ürünleri var ama marka hatırlayamıyorum şimdi.. la roche posay toleraine ultra contour var öyle bir nemlendirici alıp sürüp nazik bir biçimde de göz altını yukarı doğru gerdirebilirsin
En İyi Cevaplar