Cilt Bakım Bu lekeler geçer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Az önce siyah nokta sıktım bu şekilde kan topladı kaç güne geçer? Bu lekeler geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Geçer şekeri azaltın ve ilaç kullanın 0 0 Yorumla
Hzlhsn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl The purestin serumları ve günes kremi geçiriyor , ama ben daha senin gibi bilmediğim zamanlarda sarı kantaron yağı kullandım ve ciddi anlamda yüzümdeki lekeler gitti. 0 0 Yorumla
Denizdemiir Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Geçer garnier aleo vera garnier c vitamini ve fito krem kullan 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Geçer aynı sorun bende de vardi ilaç kullandım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi ilaç? Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Doktor yaziyor çiçeğim reçetesiz vermiyor zorratenin Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Geçiyor baksana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl Geçmiş az kalmış Yorumla
Daisyso1o Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Geçer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şu en öndeki siyah nokta sıktım kan topladı nasıl geçer Yorumla Daisyso1o +1 yıl Zamanla geçiyor. Salicylic acid içeren ürünler kullanabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geçer şekeri azaltın ve ilaç kullanın
The purestin serumları ve günes kremi geçiriyor , ama ben daha senin gibi bilmediğim zamanlarda sarı kantaron yağı kullandım ve ciddi anlamda yüzümdeki lekeler gitti.
Geçer garnier aleo vera garnier c vitamini ve fito krem kullan
Geçer aynı sorun bende de vardi ilaç kullandım
Hangi ilaç?
Doktor yaziyor çiçeğim reçetesiz vermiyor zorratenin
Geçiyor baksana
Nasıl
Geçmiş az kalmış
Geçer
Şu en öndeki siyah nokta sıktım kan topladı nasıl geçer
Zamanla geçiyor. Salicylic acid içeren ürünler kullanabilirsin