Ben hiç korkmuyorum. Korkmak çok mantıksız. Geçen ameliyat olcam, bir 20 gün önce falan. Ameliyat öncesi kan alındı, hemşire iğneyi batırmadan önce derin nefes al vb. diyor, ne alcam ya :D Sonra 5-6 tüp kan aldı. Sormayacak mısın bu kadar çok kanı ne yapacağımızı? dedi güldü. Herkes soruyormuş, ben sormayınca bari kendim sorayım demiş :D Sonra serum takılacak, hemşireler diyor derin nefes al derin nefes al. :D Nefes almak hastanelerde yetiyor yani :P
Ben iğneden değil de damar yolu açılmasından acayip irrite oluyorum. Normalde kan verirken bile huylanırım, ameliyat olduğum zaman 24 saat takılı kaldı o lanet şey. Neden irrite oluyorum? Çünkü damarımı açık tutan bir şey hiç hoş değil 😄
ay şöyle damara sokmuyorlar mi valla canımdan can gidiyor hele sondaj çalışması yapan çaylak hemşirelere uyuz oluyorum benim derdim iğne değil damar ve iğne
İlkokul 1'de aşı olucaz. Tek tek çağırıyorlar ben 10 km öteden kolları sıvadım, yanlarına geçtim, sessiz sedasız iğnemi oldum :D Öğretmen bakın emreyi örnek alın diye bağırıyor sınıfa :D
Normalde korkmuyorum fakat 16 Ağustos'ta şiddetli baş ağrımdan ötürü omuriliğimden beyin omurilik sıvısı (BOS) alınmıştı ve o gün resmen yeri göğü inlettim. Yalnız o an sakat da kalabilirdim.
En İyi Cevaplar