kizlar sipiralim, cok, asgda. kendim, muayene ddince elim yetisiyor eskiden sadece ipi gelirdi elime simdi ise kendisi bir plastk parca ceksem gelir yani rahim agzinda aca dogru yerdemi sizce kendim cikarabilir miyim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılSacmala bunu bir hemsire olarak söylüyorum. Zaten 6 ayda bir muayenesi var gitmedin mi. Eline gelecek kadar asagi inmis en kisa zamanda bir kadin doğum uzmanına muayene ol
025 Yorumla
Soran+1 yılyok hic gitmedim peki madem hemsiresin bisi daha soracam akinti cok fzla oluyor ve kokuyor normal mi
- +1 yıl
Hayir canim bu ihtihap belirtisi sarımtırak veya yesilimside oluyor mu
- +1 yıl
Taktirirken söylenmesi lazim altı ayda bir kontrolu var onun bence yarin ilk isin doktora gitmek olsun
Soran+1 yılevet oyle ve sefaf yesil8msi olmuyot ama asiri kokuyo
Soran+1 yılgiderim
Soran+1 yılzaten 6 ay oldu taktirali
- +1 yıl
İntihap kapmis canim. Dedigim gibi uzman arkaslar daha yardımcı olacaktır umarim kotu bisey olmaz
Soran+1 yılinslh coktandir boyle hamile kalmadim bu saaten sonra kalirmiyim ki bide ne gibi kotu bisey
Soran+1 yılya bide 17 yasindayim bir kizim var cevredekile yumurtakiklarin coj taze zarar gorur falan diyolar oyle bir durum var mı .
- +1 yıl
Yaa spiral yumurtaliklara digen yolu kapatan T seklindeki bir alet bunun asagi gelmesi ve intihap olmusmasi iyiye işaret degil yaa. Yumurtaliklara zarar vermis olabilir. Kis olusmus olabilir. Gibi gibi bircok sey
Soran+1 yılsoru yagmuruna tutttum sizi k. b
- +1 yıl
Tabi var aslina bakarsan tum korunma yolarinda bir zarar var. Bence ya hap kullan ya da uc aylık iğneler var esini ikna et vurdursun o korunsun cunku erkeklerde pek fazla hatta yok denilecek kadar az yan etkileri var
- +1 yıl
Yok önemli değil canim kac yasinda dogum yaptin
Soran+1 yılhap kulandim emziriyodum bide vajinayi kayganlastiriyormus grtcekten oylede oldu yaramadi yani
Soran+1 yıl16 yasinda
- +1 yıl
En iyisi esinin korunmasi ama erkeklerde oyle bisey yapmiyo. Yaa kuzum daha küçüksun kiyamam. Bak benden sana oneri yarin doktora git guzel bir korunma yöntemi belirleyin. Buyuk ihtimal tekrar takmaz zaten intihap olduğu icin
Soran+1 yılayy yaa esim de istiyor cikarmami ilerde sorun olmasn diye ama korkuyorm.
Soran+1 yılpeki esim o uc aylik igneleri bn mi esim mi, kulanacak
- +1 yıl
Sana olanda var sanirim ama en etkili erkegin kullandigi
Soran+1 yılo hangi doktor yani bolum peki onun icin
- +1 yıl
Hastaneden hastaneye degiyor yaa aslinda cok bilmiyorum ezanede satilanlarda mi vardi ne. Sen kendin doktora sorarsan o seni yönlendirir tatlim. Benimle ayni sehirdeysen bende seninle gelebilirm sevap sonuçta
Soran+1 yılnerrde oturuyosnz
- +1 yıl
Denizlide
Soran+1 yıld bakirda yinede cok sagolun dusuncenis ve yardm oldugunz icin
- +1 yıl
Rica ederim canim
Eline plastigi geliyorsa yerinden oynamis olabilir zaten. Sen cıkarma zarar verebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılyerinden, oynamsi, hamile kalinir mi
Kızlar Ne Diyor
2
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem